A+ A-

Lakásnéző

Még egy fél óra - gondolta Ivon, és jön a váltás. Utána haza kell sietnie, mert 18 órakor megbeszélése van azzal a lakásügynökkel. Már hetek óta böngészte az újságokat, mire ezt a lakást végül is megtalálta. Igaz ugyan, hogy a leírás szerint egy kicsit nagy lesz, de hát a környezet igen tetszik, na meg éppen most készült el és ő lenne az első bérlője. A forgalom elég elviselhető volt hazáig és még parkolót is talált a ház előtt. -" Az új helyen még garázs is van ". A lakásba érve gyorsan ledobta magáról a farmert meg a pulóvert. Ahogy a zuhany első pergő cseppjei elérték a lapos feszes hasát, hirtelen megint itt volt az a bizonyos húzó ágyéki érzés. Már három hónapja, hogy nem találkozott Renével. " Csak próbára. "- mondta ő, és azóta nem is jelentkezett. Először nehéz volt, de ma már jobb így. Az utóbbi időben úgyis sokat veszekedtek. Meg különben is - gondolta Ivon, - nem szeretem, ha mindig előírják, hogy miként öltözzem, mit csináljak. Azzal kissé durcásan megrázta a barna, vállig erő vastag loboncát, hogy csak úgy spriccelt a víz.
A szórófej éppen a formás melleiről mosta le a habot. A vékony tűszerű vízsugarak megkeményítették a rózsaszín bimbóit. Lassan lefelé haladva elért a bizsergő érzés kiinduló pontjáig. Ujjaival óvatosan szétnyitotta a már kicsit elhanyagolt szerelmi kincseskamráját és a kellemesen szurkáló vízsugárral, simogatni kezdte magát. A megváltó remegés hirtelen és váratlanul érte. A víz csobogása elnyomta a halk sikolyt. A szép barnára sült bársonyos bőre a meleg víz ellenére libabőrös lett. A csapot hirtelen hidegre csavarva gyorsan fejezte be a "kielégítő" felfrissülést. Hajszárító, egy kis illat, egy könnyű, kissé áttetsző ruha, szolid smink - kész. Ja, még az üzenetrögzítő - mondta magában, és már hallotta is Marion hangját:
- "Este okvetlenül hívj fel, mert egy igen érdekes alakkal talál... " - Már megint elszakadt a szalag, feltétlenül el kell vinnem a készüléket a szervizbe - gondolta már a lépcsőn lefelé menve. A házhoz érve rögtön észrevette azt a magas várakozó fiatal férfit, aki egy tenisz-táskával a kezében, a bejárat előtt sétált.
Az egyszerű fehér póló és a kopott farmer tökéletesen simult a kisportolt, bár nem túl izmosított alakjához. Biztosan a tenisz partnerére vár - gondolta Ivon. Még talán én is eljátszanék vele.
- Ön bizonyára Bora kisasszony - szólította meg, szimpatikus bariton hangján a férfi. Ajner úr elnézését kéri, hogy nem tudta Önt értesíteni, de egy hirtelen családi esemény miatt el kellett ma délben utaznia. Most az én feladatom lett, hogy... - megmutassa a lakást - vágott közbe Ivon. Na akkor kezdjük is. A férfi, egy kicsit tétovázva a ház felé mutatott.
- Hát ha úgy gondolja - mondta - akkor tessék. Azt hiszem, az első emeletre gyalog is mehetünk. - A lépcsőn udvariasan előre engedte a lányt, aki sejtette, hogy a szimpatikus szemek, a nem kevésbé csinos, hátsó oldalát is szeretnék megismerni. Szinte érezte a perzselő pillantásokat, a könnyű nyári ruha alatt szelíden ringó telt csípőjén. Enyhe borzongás futott végig a testén. Ahogy az ajtó kinyílt, egy csodaszép lakás tárult a szeme elé. Az előszoba nélküli tágas, fehér márvánnyal borított nappali, a szemben levő terasszal és a folyóra nyíló panorámával, valamint a jobbra található, félig nyitott kiképzésű, világos tölgyfából készült beépített konyha rögtön megnyerte a tetszését.
Mint egy kis gyerek, szaladt az egyik helyről a másikra, hogy mindent alaposan szemügyre vegyen.
- " Már csak a fürdő- és hálószobára lennék kíváncsi. "- mondta végül - "Ez itt van balra. ' mutatott a férfi, - aki eddig szinte mozdulatlanul, megbabonázva nézte az önfeledten szemlelődő, ide-oda röpködő tündért - egy ajtóra, a bejárat mellett.
. - "Ez nem is fürdőszoba, hanem egy fürdőpalota.. - kiáltott fel Ivon ahogy a vakító fehér csempe, és a hatalmas tükörfal előtti dupla mosdókagyló a szemébe ötlött. Szinte megbabonázva nézte a sarokban levő kétszemélyes fürdőkádat. Gondolatai megint elkalandoztak egy pillanatra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:28
Nemrossz.
#3 feherfabia 2015. 10. 4. vasárnap 06:53
Aranyos!
#2 listike 2014. 02. 15. szombat 13:02
Kedves történet.
#1 Törté-Net 2009. 06. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?