Lakásnéző

Szavazás átlaga: 6.83 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2009. június 23.
Hossz: 7 310 karakter
Elolvasva: 1 382 alkalommal
Még egy fél óra – gondolta Ivon, és jön a váltás. Utána haza kell sietnie, mert 18 órakor megbeszélése van azzal a lakásügynökkel. Már hetek óta böngészte az újságokat, mire ezt a lakást végül is megtalálta. Igaz ugyan, hogy a leírás szerint egy kicsit nagy lesz, de hát a környezet igen tetszik, na meg éppen most készült el és ő lenne az első bérlője. A forgalom elég elviselhető volt hazáig és még parkolót is talált a ház előtt. – " Az új helyen még garázs is van ". A lakásba érve gyorsan ledobta magáról a farmert meg a pulóvert. Ahogy a zuhany első pergő cseppjei elérték a lapos feszes hasát, hirtelen megint itt volt az a bizonyos húzó ágyéki érzés. Már három hónapja, hogy nem találkozott Renével. " Csak próbára. " – mondta ő, és azóta nem is jelentkezett. Először nehéz volt, de ma már jobb így. Az utóbbi időben úgyis sokat veszekedtek. Meg különben is – gondolta Ivon, – nem szeretem, ha mindig előírják, hogy miként öltözzem, mit csináljak. Azzal kissé durcásan megrázta a barna, vállig erő vastag loboncát, hogy csak úgy spriccelt a víz.

A szórófej éppen a formás melleiről mosta le a habot. A vékony tűszerű vízsugarak megkeményítették a rózsaszín bimbóit. Lassan lefelé haladva elért a bizsergő érzés kiinduló pontjáig. Ujjaival óvatosan szétnyitotta a már kicsit elhanyagolt szerelmi kincseskamráját és a kellemesen szurkáló vízsugárral, simogatni kezdte magát. A megváltó remegés hirtelen és váratlanul érte. A víz csobogása elnyomta a halk sikolyt. A szép barnára sült bársonyos bőre a meleg víz ellenére libabőrös lett. A csapot hirtelen hidegre csavarva gyorsan fejezte be a "kielégítő" felfrissülést. Hajszárító, egy kis illat, egy könnyű, kissé áttetsző ruha, szolid smink – kész. Ja, még az üzenetrögzítő – mondta magában, és már hallotta is Marion hangját:
– "Este okvetlenül hívj fel, mert egy igen érdekes alakkal talál... " – Már megint elszakadt a szalag, feltétlenül el kell vinnem a készüléket a szervizbe – gondolta már a lépcsőn lefelé menve. A házhoz érve rögtön észrevette azt a magas várakozó fiatal férfit, aki egy tenisz-táskával a kezében, a bejárat előtt sétált.

Az egyszerű fehér póló és a kopott farmer tökéletesen simult a kisportolt, bár nem túl izmosított alakjához. Biztosan a tenisz partnerére vár – gondolta Ivon. Még talán én is eljátszanék vele.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.83 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 3. 13:16
#6
Rafinált.
1
a
A57L
2019. május 9. 03:43
#5
Szerintem gyenge.
1
f
feherfabia
2015. október 4. 06:53
#3
Aranyos!
1
l
listike
2014. február 15. 13:02
#2
Kedves történet.
1
T
Törté-Net
2009. június 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1