A+ A-

Egy éjjel Bangkokban

Először is szeretném leszögezni, nem szexturizmus céljából utaztam Thaiföldre. 21 éves voltam, adódott egy lehetőség, hogy rokonokkal kimenjek két hétre. Addig szinte nem is tudtam, hol van Thaiföld, egyáltalán nem érdekeltek az ázsiaiak. Ahogy megérkeztünk, kezdett leesni, hogy miből maradtam ki eddig. Gyönyörű lányok mindenfelé, barna bőr, fekete haj, mifelénk ismeretlen kedvesség.
Az időeltolódás miatt nem tudtam aludni. Álltam az ablaknál, és az utca forgalmát néztem, éjfél körül is csak lépésben haladtak az autók a Sukhumvit sugárúton. Nem tudtam mit kezdeni magammal, és eszembe jutott, amit egy bangkoki masszázsszalonról olvastam itthon. Felöltöztem, zsebre tettem némi pénzt és a mobilomat, és lementem a szálloda elé. Beültem egy taxiba, a sofőr emlékezett rám, napközben már fuvarozott. Mondtam neki a hely nevét, amiről olvastam, mosolygott, és azt mondta, az egy igen jó hely, kicsit drága is, de tiszta, igényes, és csinosak a lányok.
Egy harsány fényreklámokkal kivilágított, szálloda külsejű épület előtt álltunk meg. Ahogy beléptem az előtérbe, az is egy szállodára emlékeztetett, balra bár, szemben recepció, és jobboldalt egy üvegfal, mögötte a lányok. Egy barátságos thai férfi szólított meg, elegáns öltönyben. Tisztáztuk az alapvető igényeket, majd végignéztük az üveg mögött ülő lányokat, mindegyikhez fűzött egy pár szavas kommentárt. Végül kiválasztottam egyet, kis termetű, fekete hajú lány volt, kb velem egyidős. Kijött az üveg mögül, mosolygott, és kézenfogva a lifthez vezetett. Felmentünk egy szobába, ami berendezésében szintén hotelszobára emlékeztetett, de nagyobb volt, és a sarokban egy csempézett részen egy nagy fürdőkád volt.
A lány bezárta az ajtót, majd leült mellém a kanapéra. Díszes selyemkimonót viselt, ami az egész testét eltakarta, de viszonylag szűk volt, úgyhogy sejtetni engedte formás alakját. Vizet engedett a kádba, itallal kínált, és beszélgettünk. Közben a kezeimet masszírozta finomat, és szüntelenül mosolygott. Van valami a thai lányokban, amitől az ember férfibb férfinak érzi magát mellettük. Nincsenek komplexusaim, itthon sem voltak gondjaim a lányokkal, de egy távol - keleti lány egész más életérzést ad. Ahogy megtelt a kád, a lány félhomályra állította a világítást, majd finoman levetkőztetett és a kádhoz vezetett. Beültem, és onnan néztem, ahogy a kimonó alatt leveti a bugyiját, majd egy mozdulattal kibontva, a földre hullik a ruha is. Ott állt előttem meztelenül, és gyönyörű volt. Először láttam ázsiai lányt így. Hosszú fekete haja kibontva hullott a vállára, formás melleit sötét bimbók ékesítették, derekán tetoválás. Először meglepődtem, hogy nem borotválta a punciját, de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem zavaró. Nekik valahogy más a szőrzetük, puhább, vékonyabb.
Beült a kádba velem szemben A látványtól ekkorra már teljesen felizgultam, amit ő látható örömmel nyugtázott. Teljesen megmosdatott a kádban, és folyamatosan simogatott, de nem zavarta az sem, hogy én is felderítettem a testét. A víz alól néha előbukkanó farkamat óvatosan a szájába vette, de mindig csak egy csók erejéig, ami pont arra volt elég, hogy ébren tartsa a lelkesedést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:33
Nemrossz.
#2 papi 2013. 06. 12. szerda 08:08
Hol a másik történet
#1 Törté-Net 2009. 05. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?