Egy éjjel Bangkokban

Szavazás átlaga: 7.86 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2009. május 29.
Hossz: 5 812 karakter
Elolvasva: 1 169 alkalommal
Először is szeretném leszögezni, nem szexturizmus céljából utaztam Thaiföldre. 21 éves voltam, adódott egy lehetőség, hogy rokonokkal kimenjek két hétre. Addig szinte nem is tudtam, hol van Thaiföld, egyáltalán nem érdekeltek az ázsiaiak. Ahogy megérkeztünk, kezdett leesni, hogy miből maradtam ki eddig. Gyönyörű lányok mindenfelé, barna bőr, fekete haj, mifelénk ismeretlen kedvesség.

Az időeltolódás miatt nem tudtam aludni. Álltam az ablaknál, és az utca forgalmát néztem, éjfél körül is csak lépésben haladtak az autók a Sukhumvit sugárúton. Nem tudtam mit kezdeni magammal, és eszembe jutott, amit egy bangkoki masszázsszalonról olvastam itthon. Felöltöztem, zsebre tettem némi pénzt és a mobilomat, és lementem a szálloda elé. Beültem egy taxiba, a sofőr emlékezett rám, napközben már fuvarozott. Mondtam neki a hely nevét, amiről olvastam, mosolygott, és azt mondta, az egy igen jó hely, kicsit drága is, de tiszta, igényes, és csinosak a lányok.

Egy harsány fényreklámokkal kivilágított, szálloda külsejű épület előtt álltunk meg. Ahogy beléptem az előtérbe, az is egy szállodára emlékeztetett, balra bár, szemben recepció, és jobboldalt egy üvegfal, mögötte a lányok. Egy barátságos thai férfi szólított meg, elegáns öltönyben. Tisztáztuk az alapvető igényeket, majd végignéztük az üveg mögött ülő lányokat, mindegyikhez fűzött egy pár szavas kommentárt. Végül kiválasztottam egyet, kis termetű, fekete hajú lány volt, kb velem egyidős. Kijött az üveg mögül, mosolygott, és kézenfogva a lifthez vezetett. Felmentünk egy szobába, ami berendezésében szintén hotelszobára emlékeztetett, de nagyobb volt, és a sarokban egy csempézett részen egy nagy fürdőkád volt.

A lány bezárta az ajtót, majd leült mellém a kanapéra. Díszes selyemkimonót viselt, ami az egész testét eltakarta, de viszonylag szűk volt, úgyhogy sejtetni engedte formás alakját. Vizet engedett a kádba, itallal , és beszélgettünk. Közben a kezeimet masszírozta finomat, és szüntelenül mosolygott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 1. 09:17
#5
Érdekes népség.
1
a
A57L
2019. május 8. 04:22
#4
4 pont.
1
p
papi
2013. június 12. 08:08
#2
Hol a másik történet
1
T
Törté-Net
2009. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1