A+ A-

Nagytakarítás

Végre üres a ház, mindenki elment. A gyerekei azt mondták, hülyeség kivenni egy nap szabadságot csak azért, hogy kitakarítson: a szabadságon pihenni kell, nem pedig dolgozni! Hát, végül is igazuk van, de másképp egyszerűen nem győzi, állandóan az örök körforgásban van: munka, család, munka, család... Nemsokára itt vannak az ünnepek, a lakás meg a feje tetején áll! (Ami azért nem volt száz százalékban igaz - de neki ilyen érzése volt... ).
Jól ment a munka: porszívózás, portörlés, mosogatás... Délre már csaknem mindennel kész volt, ezért úgy gondolta, kihasználja az időt és elrakodik kicsit a szekrényekben is. A srácok cucca egy-kettőre megvolt, most jöhet az ő szekrénye... Kirakott mindent a hálószobában az ágyra azzal a céllal, hogy sorban visszarakodik: a nyári ruhákat - melyekre most télen nincs szükség - hátra rakja, a téli ruhákat előre.
- Hoppá, hát ez? - mosolyodott el, amikor a vastag téli pulóverek alatt megtalálta azt a vibrátort, amit még pár hónappal ezelőtt az egyik kolléganőjétől kapott a szülinapi bulin. Jót röhögtek akkor az egészen. Betette a szekrénybe és azóta teljesen elfeledkezett róla. Óvatosan bekapcsolta... Szinte megijedt, amikor a rózsaszín zselés fallosz őrült tempóban vibrálni kezdett a kezében. Megcsavarta alul a gombot, és a vibrátor hangja kellemes csöndes búgásba ment át.
- Nyugi, nyugi... - mondta a vibrátornak, elmosolyodott és kikapcsolta a gépet, majd letette az éjjeliszekrényre.
Folytatta a munkát, rakodott, ruhákat hajtogatott, de egyre kellemesebb bizsergést érzett az egész testében és két elrakott ruha között mindig lopva az éjjeliszekrényen ágaskodó vibrátorra lesett a szeme sarkából.
- Basszus, csak nem fogok beindulni egy vibrátortól? - mosolygott magában, de a kellemes bizsergés a hasa alján egyre intenzívebb lett.
- Hiszen még ki sem próbáltam... nem lenne már itt az ideje? Hónapok óta nem volt semmi... - gondolta, mentegetőzve maga előtt, hogy így beindult és a válása óta eltelt hosszú időre gondolt.
Tovább rakodott, de észrevette, hogy egyre türelmetlenebbül, gyorsabban rakja a ruhákat, és egyre többször téved a tekintete a műfalloszra. Igen, most már nem bizsergett, hanem érezte, hogy teljesen felizgult és puncija benedvesedett...
Befejezte a rakodást. Elégedetten nézett szét a lakásban. Sikerült mindent elvégeznie, amit mára betervezett.
- Na, gyere kedves... - mondta a vibrátornak, megfogta, bement az ebédlőbe, és letette maga elé a dohányzóasztalra.
- Vajon milyen is lehet, és hogyan is kell használni? - gondolkodott, forgatta, kapcsolgatta, nézegette a gépet, majd ismét letette az asztalra. Öntött magának egy pohár bort, szopogatta a finom nedüt, közben le nem vette a szemét a vibrátorról... Igen, már eldöntötte, hogy megdugja magát vele... csak még gondolkodik, hogy milyen módon is...
Öntött még egy pohár bort, és a borral együtt bátorságot is öntött magába... Mintha csak az első randi előtt lenne, kellemesen bizsergő testtel, tudva azt, hogy most valami nagyon jó dolog fog vele történni... levetkőzött... Ruháit nem összehajtogatva - mint máskor - rakta le, hanem csak ledobálta a mellette levő fotelra. Bement a fürdőszobába és megnyitotta a kád csapját. A víz nagy zubogással keverte a színes fürdősó kristályait és perceken belül kellemes illat terjengett a szobában. A konyhaszekrényből gyertyákat szedett elő, az összeset, amit csak talált, lerakta minden létező szabad helyre a fürdőszobában: a kád szélére, az üvegpolcokra, a földre... majd sorban meggyújtotta őket. Nagyon izgatottnak érezte magát, ahogy ott hajlongott meztelenül a gyertyák között, puncija minden egyes leguggolásnál szétnyílt, és szinte érezte, ahogy az illatos levegő mindig megcsapja nedves barlangjának bejáratát... Még befutott a gyerekszobába a CD-lejátszóért és egy CD-t melynek " Ketten" volt a címe, berakta a lejátszóba. Lassú, halk, romantikus zene hallatszott...
- Igen, minden kész... - mondta, és kéjes sóhajjal elmerült az illatos vízzel teli kádban... Behunyt szemmel feküdt, néha kortyolt egyet a borospohárból, amit a kád szélére állított. Nagyon jól érezte magát... Kellemes dolgokra gondolt... a zene, a hangulat, a bor, a gyertyák... minden olyan romantikus volt... Fogta a szappant, és nagyon lassan szappanozni kezdte magát... karjait, hasát, sikamlós kezeivel masszírozta melleit, miközben ujjával a bimbóit kényeztette... majd a hasaalját... aztán feltérdelt a kádban és nagy sóhaj kíséretében megmarkolta punciját... Érezte, hogy a nedves redők maguktól szétnyílnak, hogy barlangjának bejárata és az a redők között rejtőző megduzzadt borsószem is kérve kéri őt: érints meg!
- Na mi van, mi kellene? Fasz? - mondta maga elé, miközben mindkét kezével lenyúlt, és jó szélesre húzta a nedves redőket egymástól, amitől a borsószeme még jobban kiemelkedett a redők közül. Meglepődött a kimondott csúnya szó hallatán, hiszen nem használ ilyen szavakat... de most mégis kimondta...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 12. szerda 06:28
Nem rossz.
#2 tomi19 2014. 02. 1. szombat 21:09
Élvezetes írás,alig fértem a nadrágban 10 pont.
#1 Törté-Net 2009. 05. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?