A+ A-

Masszázsban

A medence félig üres volt, de a figyelmes szem láthatta, hogy akik beszélgetnek milyen közel is állnak egymáshoz. Az egymás mellett ülők beszélgettek csak. A mozgalmas és izgalmasabb események az egymással szemben lubickolók és a hasra fordulók közt volt. Itt már látszott az egymás felé nyúló simogató kezek játéka. Lassú és laza mozgás és erotikus játékok folytak. Én is becsúsztam a medencébe és szemem behunyva hátra dőlve a lépcsőn lazítottam és vártam. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb jön valaki érdeklődni hogylétem felől. A kötényesben mindig akadt szabad partner aki levette a vállaimról a gondot, ha nem volt épp partnerem és nagyon tele voltam feszültséggel.
Ez most is egy ilyen alkalom volt. Ilyenkor szinte becsukott szemmel engedtem át bárkinek a feszültség mentesítést. Sokáig nem történt semmi. Na, ma rossz napom van.
Átsétáltam a gőzbe hogy kicsit izzadjak is ha már eljöttem. Felültem a legfelső lépcsőre, fekpadra. Tudtam, hogy a forróság és az égető deszka jó hatással lesz rám. Valóban, pár perc múlva éreztem, hogy a megfelelő helyre tódul a vérem és megemelte feje a kötényt.
Az a néhány aki még benn volt a gözben velem és az alsóbb fekpadokon ült felfigyelt a változásra. Ketten közelebb ültek egy pedig leült a lábamhoz, mintegy véletlenül hozzá is érve. A közelebb ülők combja az enyém mellé simult és kezdödött a játék a kezekkel.
Beszélgetve simogatva. Egyikük a popsim környékét simogatta nyálas ujjával, másik a kötény alá nyúlt be simogató szorgos ujjaival. Brostein nagymester egyre keményebben emelgette fejét és nyújtózkodott, addig, míg kinyúlt a kalapja a kötény alól. Melegedett a helyzet. De itt a gőzben nem lehetett belemélyülni a dologba. Jó negyedóra múlva javasoltam még elmenés előtt, hogy talán menjünk át a medencébe. Gyors hidegzuhany és csitultak a szemmel is jól látható állapotok. Mivel hárman is simogattak, mint kis kompánia vonultunk be és ereszkedtünk a vízbe. Itt ismét elölről kezdődött a simizés. Géza az alacsonyabb de vékonyabb is a bal oldalamon, Imre a súlyosabb, a popsi imádó a jobbomon és Feri bácsi elölről kezelte újra duzzadó farkincámat. Mondanom se kell, a mennyországban éreztem magam. Eközben az én kezem se nyugodott, hanem Imre, és Feri bácsi csodálatosan vastag és tömzsi ferkincáját simogattam egyre keményebbre. Mit ne mondjak, hálás pillantásokkal és fokozott simogatásokkal és szorításokkal nyugtázták tevékeny munkálkodásom. Forrt a vérem. Közeledett a végkifejlett. Géza elpártolt tőlem, egy másik szép szerszámért de megértem tettét. Ő úgy érezte, hogy hármasnál jobb a kettes. Imre cerkája remegve ontotta könnyét. Kezem eltolva jelezte, hogy kis pihenőre van szüksége. Feri bácsi látta, hogy szabad a pálya. Javasolta, menjünk át a melegebb medencébe. Vettem a lapot. A kötény persze nem takarta felizgult állapotunkat és a magányos farkasok irigykedve bámulták átvonulásunkat.
Ott Feri bácsi kiültetett a lépcsőre ahol épp kiért a vízből tüzelésre kész farkincám. Végigsimította és bekapta. Mint tüzes lángnyelvek simogatták a farkamat olyan érzés volt a torkában lenni. Bólogatott és szívott. Éreztem a mélyről induló remegtető érzést. Fejem hátravetettem és pillantásom a szurkolók koszorújára esett akik kitágult szemekkel bámulva és kötény alatti kézimunkával foglalatoskodva várták a végkifejletet amely hamarosan be is következett. Feri bácsi az első lövetet elengedte mindenki gyönyörűségére majd bekapta tövig és nem hagyta veszendőbe menni egy cseppjét sem. Ötször, vagy hatszor lőttem mire átmenetileg kifogytam. Feri bácsi hanyat dőlt a medencefalnál és csak liheget. Szopása alatt a lábammal izgattam tökét és kis keményen végzett verésem után elélvezett. A szemében hála csillogott és bevallotta, hogy régvolt ilyen jó menete. Ezután pihenőre vonultunk a gőzbe.
Elnyúltam az egyik fekpadon és újra éltem az elmúltakat. Kis idő után regenerálódva ültem fel és néztem körül, kis kéjes játékra vágyva. Feri bácsi elhúzott, és új arcok vettek körül.
Alacsony érdeklődést látva az arcokon, kivonultam a medencébe, remélve a legjobbakat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 05. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?