A+ A-

A fellegekben

Talán mindenki életében eljön az a pillanat, amikor valami olyat szeretne csinálni, amit nem mert, vagy nem engedték, vagy stb...Hát én megtettem. Már régen szerettem volna kis gépen repülni,(olyan kb. 6 személyes,) de csak egyedül. Azért nem teljesen egyedül, de ha nem mer velem jönni más akkor........
Mindent elkövettem, hogy találjak valakit. Sikerült is és kaptam egy telefonszámot, fel is hívtam azonnal. Kedves férfihang üdvözölt, és elég hosszan beszélgettünk, nem is gondoltam volna, hogy mennyi érdeklődési kör egyformán tetszik nekünk. Megbeszéltünk egy találkozót, mi előtt repülésre adom fejem, nézzem meg közelebbről, ismerkedjek meg a géppel és (gondoltam a pilótával is.) Meleg nyári nap volt mikorra a találkozót beszéltük meg. Rövid szoknyát és ujjatlan blúzt vettem fel. A hangárba igyekeztem, kedves középkorú pasi jött elém szerelő overálban. Gondoltam, hogy Ő lesz az mosolyogva jött felém. Elnézést kért, de mindig csinálgat valamit a gépén és öltönyben nem lehet szerelni.
Nekem így is tetszett, hiszen nagyon jól állt neki az overál, szexi volt benne, ha lehet ilyet mondani és ahhoz képest, hogy szerelgetett a gép körül, nagyon tiszta volt a ruhája. Körbe jártuk a repülőt először kívülről, nagyon tetszett és nem is volt olyan kicsi mint amilyennek gondoltam, megsimogattam a kezemmel az oldalát és közben Ő rá néztem, úgy éreztem vibrált körülöttünk a levegő. Természetesen a pilóta fülkére is kíváncsi voltam és bementünk. Mivel nagyon meleg volt, megkínált egy üdítővel és helyet foglaltam a pilótaülésben. Nem bírtam ki, hogy ne simogassam meg mindent és akkor történt egy ki malőr, ki borult egy kicsit a kólám a blúzomra. Ő gyorsan ugrott és hozott egy törölközőt, hogy letöröljük a kóla nyomát és mikor nagyon közel ért hozzám, megcsókolt. Meglepődtem, azért mert én úgy éreztem, vibrál a levegő, nem gondoltam, hogy nála is. Nem tétováztam, viszonoztam heves csókját. Aztán folytatta nyakam, vállam, fülem csókolgatta és kezei finoman a cicimet masszírozta, megszabadított nedves blúzomtól és melltartómtól, bimbóimat puszilgatta, finoman bekapta, nyalta. Én sem voltam tétlen közben, megszabadítottam izzadságtól nedves overáljától, simogattam, puszilgattam felső testét.
Egymásra néztünk és egyszerre megszabadultunk a még maradt ruhadarabunktól is. Nem éppen szeretkezésre tervezték a pilóta fülkét, de ez minket nem zavart. Ülésbe helyezkedtem, nyitott combokkal és elém térdelt, simogatott, végig a lábam újáig. Halk sóhajtásokkal jeleztem, jól csinálja. Puncimhoz közeledett kezével körözgetett rajta és finoman széjjelhúzta szirmait, szájával csókolgatni kezdte, majd nyelvével nyalogatta (puccéra borotvált) csiklómat. Szeméremajkaimat, előbb az egyiket, majd a másikat kezdte szopogatni és egyik ujját benyomni puncimba. Forróság öntötte el egész testemet, sóhajtoztam, közben simogattam cicimet. Egyre jobban terpeszkedtem és hagytam még mélyebben hatoljon be játékos nyelvével. Most már két ujjal próbálkozott és aztán a többit is lassan finoman a kéj nedvtől nedves pinámba, játszott vele és szívem még hevesebben vert, majd nem kiabáltam a gyönyörtől az élvezettől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 14. vasárnap 07:28
Gyenge.
#3 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:37
Egynek elmegy.
#2 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:51
Nem rossz
#1 Törté-Net 2009. 05. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?