A+ A-

Egy éjszaka a kollégiumban

Még alig múltam 26, amikor felvettek egy kollégiumba nevelőtanárnak. Nagyon örültem ennek a munkának, tekintve, hogy a diplomámmal normális tanári állásra nem sok esélyem volt. Fiatalságom ellen a tapasztalatlanságom szólt, mellette pedig az, hogy így talán könnyebben kijövök majd a diákokkal.
Kálváriám egy viharos nap még viharosabb éjszakáján kezdődött.
A már három napja tartó hóvihar miatt rendkívüli szünetet rendeltek el szerdával, így akik közelebb laktak, bátrabbak voltak, vagy a szülők értük jöttek, hazautaztak. Akadt azonban egy 25-30 fő a koliban, akik csak több átszállással tudtak volna hazamenni, így bentragadtak a "gyűlöletes" épületben. Ezáltal nekem is maradnom kellett - őszintén megvallva nem sok kedvem volt fel-le grasszálni a szinte teljesen üres folyosókon, de legalább kevesebb dolgom volt.
Aztán csütörtök éjjel a vihar miatt elment az áram. Le akartam menni a tanárihoz, hogy telefonáljak az áramszolgáltatónak, csináljanak valamit. Útközben azonban rossz folyosóra kanyarodhattam le, mert a tanári ajtaja helyett egy nyitott szoba előtt álltam, ahonnan fura hangok szűrődtek ki. Nem nevezném feltétlen kíváncsiskodásnak, hogy beljebb léptem, hiszen az volt a dolgom, hogy ellenőrizzek mindent.
- Minden rendben van idebent? - érdeklődtem meg a teljes sötétségtől. Az ablakon be volt húzva a sötétítő, így lámpa nélkül este 8 körül már semmit nem lehetett látni.
- Persze tanánéni', minden a legnagyobb rendben - jött a válasz egy fiútól, akinek egyáltalán nem volt ismerős a hangja hirtelen. Egyik társa viszont felnevetett mellette, akit megismertem. Rögtön betájoltam magam, hogy valami úton-módon a 13-14. évfolyam folyosójára keveredtem.
Ekkor hirtelen felgyulladt a szobában egyetlen kislámpa, én pedig megláttam, hogy 3 fiú ül félmeztelenül, saját farkát markolászva az összetolt ágyakon.
- Akkor én megyek is - szóltam, de valahogy földbe gyökerezett a lábam.
- Nem száll be maga is? Sokkal izgalmasabb lenne egy puncira verni a farkunkat - mondta pimaszul az a fiú, aki előbb is válaszolt. Továbbra sem tudtam mozdulni, tekintetem a beszélő srác méretes péniszére tapadt. Ekkor felállt Gyuri, akinek a nevetését felismertem. Ő 21 éves, magas, jó testfelépítésű srác volt, kigombolt farmerjából merészen kandikált előre kemény farka. Hozzám lépett, bezárta mögöttem az ajtót, és az ágyhoz tessékelt.
- Ez lesz a mi kis titkunk - súgta a fülembe és megcsókolta a nyakamat. Teljesen le voltam dermedve a látottaktól ahhoz, hogy reagálni tudjak pofonnal vagy csókkal közeledésére.
Ahogy a fénykörhöz közelebb értem felismertem a másik két fiút is. Mindketten másodikosok voltak a felnőttképzésben. Azonnal átfutott az agyamon, hogy legalább nagykorúakkal vagyok egy szobában - puncim pedig bizseregni kezdett a merevedező farkak látványától.
Gyuri volt a helyzet magaslatán: - Ő Gabi néni, a nevelő tanárunk - mondta, mintha be kellene mutatni. - A srácok pedig Feri és Robi. - Mutatott először a beszélő fiúra, majd a csendes harmadikra.
Gyuri az a fiú volt a koliban, aki miatt nagyon bántam, hogy már 26 vagyok. Nem voltak hiú reményeim vele kapcsolatban, de most örömmel vettem, hogy ilyen helyzetben lehetek, és pont vele.
A fiúk széthúzódtak, Gyuri leültetett, mellém telepedett, a másik két fiú szemben helyezkedett el. - A legnagyobb tiszteletet várom el - mondta szigorúan a többikenek, majd elmosolyodott, és rám nézve folytatta - Ugye nem baj, ha most tegezni foglak? - Mi? Nem, dehogy - motyogtam magam elé.
- Akkor, vetkőzöl, vagy vetkőztesselek? - kérdezte sürgetőleg, teljesen egyértelművé téve, hogy itt ő a főnök, nem csak felettem, a másik két fiú felett is. Lassan levettem a pulcsimat, ami alatt csak egy trikó volt, melltartó nélkül. Megkeményedett mellbimbóimnak nagyon megörültek a srácok. Mire kibújtattam a fejem a garbónyakból a szemben ülő srácok már verték a farkukat.
Gyuri a hátam mögé térdelt, újra éledő farka megbökte csigolyámat. Lassan simogatni kezdte a melleimet, majd csókolgatni a nyakamat. Én csak ültem ott, mint egy báb, és tűrtem. Ahelyett, hogy átöleltem, megfordultam, visszacsókoltam volna. De Gyurit ez nem zavarta, sőt, mintha direkt előadást akart volna tartani a másik két fiúnak: Tessék, így kell egy nőt a végtelenségig felizgatni.
Óvatosan lehúzta vállamról a pántokat, és melleim alá tornázta a trikómat. Kibuggyanó - elég nagy - melleim láttan a két fiú gyorsabban kezdte verni farkát, gondolom akkor vált kissé izgalmasabbá a mutatvány - számukra, én már majd megőrültem a vágytól, hogy végre lejjebb is haladjon már az a kíváncsiskodó két kéz, kövesse útjukat az édes száj... Végre magamhoz tértem, és megfogtam a kezét. Eltávolítottam magamtól, de csak, hogy szembefordulhassak vele. Ahogy letérdeltem, alig értem valamivel feljebb, mint a válla. Magamra kulcsoltam a kezét, lassan csókolgatni, nyalogatni kezdtem a vállait. Óvatosan haladtam feljebb és előrébb a nyakához, majd az ádámcsutka vonalánál kicsit megálltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:23
Nagyon jó.
#3 man 2009. 05. 15. péntek 19:28
Na ezt nevezem, fasza kis történet!
#2 Teknősbika 2009. 05. 14. csütörtök 01:00
fasza kis történet
#1 Törté-Net 2009. 05. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?