A+ A-

Szüzességem elvesztése egy kanadai férfivel

Reggel nagyon álmosan ébredtem fel. Zanzi, a barátnőm bejött és figyelmeztetett, hogy siessek, mert Jack várt engem kint. Akkor eszméltem fel, hogy Jackkel elmegyünk együtt a hegyekbe. Nagyon izgultam. Lefürödtem és felöltöztem. Már este mindent elpakoltam, amit kellett. Lementem a nappaliba, Jack ott állt és nézte a fényképeimet. Elmosolyodva köszöntem neki. Megfordult és mosolyogva felém jött. A táskámat levette rólam és a hátára vette. Kéttáskányi cuccunk volt elpakolva. Jackkel már egy jó ideje ismertük egymást, jártunk is, de még nem közeledtünk úgy egymáshoz.
Nem mertem neki bevallani az iránta érzett szerelmemet, szerintem ő sem nekem. Váltottunk egyszer csókot, de félve, akkor tértem vissza Kanadából Magyarországra, egy időre. Egy kanadai férfibe lettem szerelmes. Sokáig remegtem a csóktól, míg távol voltunk egymástól. Bepakoltunk mindent a kocsiba. Jack kézen fogott engem és beszálltunk az autójába. Elindultunk, de nem mertünk gyorsabban menni, mert jeges volt az út, és nagyon csúszott. Kicsit messze kellett mennünk. Felváltva vezettünk, de nekem nincs jogsim. Ennek ellenére mégis vezettem. Gyönyörű szép táj árult elénk. Havas táj, hegyekkel, völgyekkel, fenyőerdővel tarkított tajgás vidék. Álmodni sem mertem volna szebbet. Jack úgy vezetett fel oda, hogy letakarta a szemem. Egy hétvégi faházban töltöttük Jasperben a két napot. Fantasztikusan be volt rendezve. Bementünk és gyors lepakoltunk. Kimentünk sétálni, néztük a tájat. Sokat fényképeztem közben. Jack megfogta a kezem és egymás mellett andalogtunk. Havat dobáltunk egymásra, a nyakunkat is teleszórtuk vele. Rámentünk az acéllá fagyott tóra és csúszkáltunk rajta. Jack elesett, én akkorát nevettem rajta, hogy én is elcsúsztam. Ő is kinevetett engem, de felsegített. Tovább sétáltunk.
Látni lehetett a távolban a kontinenst átszelő síneket. Közben besötétedett, sarki fény villogott zöld és vörös színekben. Előbb észre sem vettem, hogy Jack átkarolta a derekamat. Átkulcsolta a kezét a derekamon és szorosan egymás mellett mentünk vissza a házba. Jack begyújtott, én kipakoltam a cuccokat. A hűtőbe betettem a fagyasztott dolgokat. Mikor bementem a szobába, furcsa érzés fogott el. Nagyon megremegtem. A gondolatomban az járt, hogy Jackkel ott alszunk majd együtt egy ágyban. Ettünk, de én nem bírtam a remegő gyomrom miatt. Jack kacsintva rám mosolygott és én is szégyenlősen mosolyogtam neki vissza. Míg Jack fürdött, én kipakoltam a ruháit az ágyra. Amíg én fürödtem, ő lebontotta az ágyat. Elpirulva és a félelemtől remegve mentem be a szobába hozzá. Olyan zavarban voltam Jack előtt, hogy alig bírtam megszólalni. Bort ittunk, közben beszélgetni kezdtünk. Megfogta a kezem és úgy látszott rajta, mintha mondani szeretne nekem valamit. Bennem is motoszkált a dolog, hogy Jacknek tudnia kell, mit is érzek iránta, mert ő már bevallotta. Igaz, még távol voltam, a levelekből valamelyest kiderült, de jobb személyesen.
Remegtem, mert csak egy törölköző volta rajtam, míg fel nem öltöztem. Majdnem leesett rólam. Meggyújtottam egy szép vörös gyertyát. A kandalló tüze világított még a gyertyafény mellett. Égett az arcom az izgalomtól. Jack egy szép lassú, romantikus számot kapcsolt be. Sokat táncoltunk, talán egy órát összebújva. A szívem nagyon gyorsan vert. Éreztem Jack illatát és közelebb húzott magához. Fogta a derekamat, simogatta a hátamat egyre lejjebb, míg a fenekemhez nem ért. Leültünk az ágyra, a zene szép halkan szólt. Szorosan ültünk egymás mellett szótlanul. Megsimogatta az arcomat, azonnal elpirultam. Később mindig egymás szavába vágtunk, félmondatokat ejtettünk ki a szánkon. Ahogy kínosan kerültük a szerelemről való beszélgetést, egyszerűen Jack megmutatta érzelmeit irántam. Odahajolt és megcsókolt. Én ijedtemben viszonoztam neki. Érezte, hogy nem tiltakozom, nyelvét bedugta a számba, szép lassan finoman. Az egész testem remegni kezdett. Jack egészen keményen, határozottan csókolt. Szédültem az izgalomtól, a hév körbejárta testünket. Jack rám nézett, én elvesztem a szép zöldes barna szemeiben. Keze lassan tévedt be a blúzom alá, kérdezte tőlem, hogy reszketsz, vagy félsz tőlem. Én válaszul csak ennyit mondtam, hogy nem csak annyira, de annyira kívánlak.
Ő ült az ágy szélén, én a lába között az ölében. Simogatta arcomat, hajamat kisimította a szememből. Jack elmosolyodott, keze az arcomon, mutatóujját a számba tette. Bevettem a számba az ujját, ő nagyot sóhajtott. Szemét lehunyta, fejét kicsit hátrahajtotta, de közben a melleimhez ért a simogató keze. Lehajolt szájába vette a mellbimbóm és szívni kezdte. Előbb csak gyengéden, majd erősebben, erősebben, míg olyan közel nem értem a csúcshoz, amennyire csak lehet. Újra megcsókolt, közben egyre lejjebb simizett. Nyelvét bedugta a számba, körkörösen mozgatta benne. Benyúlt a lábam közé, keze a bugyimhoz ért. Kicsit megijedtem, féltem az első szeretkezéstől. Elkezdett simogatni bugyin keresztül. Nyelvünk egymás szájában mozgott. Jack erősebben simogatott lent, a bugyim teljesen átnedvesedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 9. szerda 14:35
Nem lett volna rossz, de az általános iskolában ilyen szintű a fogalmazás.
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:42
10 Pont!
#4 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:38
8P
#3 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:37
Jó történet.
#2 listike 2014. 04. 7. hétfő 11:38
Szép volt. 10pont.
#1 Törté-Net 2009. 05. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?