A+ A-

Társkereső hirdetés

A következők még az Internet előtti korszakban, a 90 - es években történtek. A 20 - as éveim közepén jártam, akkoriban költöztem fel Pestre vidékről. Egy nagyobb bankban szereztem állást, elég jól kerestem, dolgozni nem kellett sokat. Szépen berendeztem az albérletem, számítógép, CD, nagyképernyős TV, videó, ami kell. Nem ismertem senkit, a munkahelyemen is inkább férfiak dolgoztak, úgyhogy a nemi életem a TV előtt telt, pornófilmekre vertem ki a farkam. Ezek még régebbi stílusú filmek voltak, a nők szőrös pinával, a férfiak szőrös fasszal, kevés seggbekúrással. Jók voltak, de egy idő múlva megkívántam az igazi női húst.
Leggyorsabbnak és legcélravezetőbbnek a társkereső hirdetést véltem. A diszkót és egyéb szórakozóhelyet sose kedveltem, arról nem beszélve, hogy nem könnyűvérű, társasági hanem magányos, jószívű, félénk lányokra vágytam. Akkoriban az Expressz újság volt a menő, fel is adtam egy jeligés hirdetést náluk. Mikor leadtam a pultnál, kicsit szégyelltem magam, de az átvevő fickó szeme se rezzent. Úgy egy hét múlva mentem vissza, már várt vagy 8! levél. Alig vártam hogy hazaérjek, leültem és sorba bontottam fel a borítékokat.
Volt ott mindenféle. Ennyi év távlatából nem biztos, hogy minden levél minden részlete így volt, de a nagy részére emlékszem.
Volt valami 120 kilós özvegyasszony kétéves gyerekkel. Sopronból egy lány. Ezeket dobtam. A legkecsegtetőbbnek egy egyetemista lány, állítása szerint csinos. Sosem tudtam meg, igazat mondott - e, mert mikor felhívtam, azt mondta eltörte a kezét és most nem aktuális. Biztos csak meggondolta magát. Az egyikkel megbeszéltem egy randevút, ő nem írta, hogy csinos. Hát nem is volt az,ronda volt... Tisztességből megettem vele egy pizzát, de semmi kedvem nem volt vele találkoznom. Úgy láttam , én se jöttem be neki - pedig ha unalmas is vagyok, legalább ronda nem. (Egy jó kiállású 180 - as ,jóképű pasi voltam - mások szerint. Jó 20 centis nagy farokkal, szerintem.) A kis kurva.
A következő se írt sokat magáról, csak annyit, hogy kis filigrán csaj, valami Rita. Első élményem vele,hogy mikor először találkoztunk, esett az eső és kedvesen mosolygott rám. Nem volt különösebben szép, de mint kiderült, legalább érdekes volt. Szerette a művészfilmeket és szeretett utazgatni külföldre ,ez hamar kiderült a beszélgetés alatt. Sajnos az is, hogy lapos mint a deszka ,azért a segge elég jó. De végül is mi rossz van abban, hogy az ember művészmozikban művészfilmeket nézeget és eszeget valamit utána a pizzériában? Azóta se néztem meg annyi hasonló filmet... Ms. Parker meg az ördögi kör,Keserű méz, ezekre emlékszem ...
Úgy az ötödik találkozásunkkor - csak moziztunk, meg beszélgettünk, távozáskor baráti csók - valami francia,jó kis baszós - de romantikus! - filmet néztünk, a címére már nem emlékszem, de a lényeg az, hogy jó pár merész jelenet volt benne. A vicc az, hogy nem is én választottam, hanem ő. A film közepén megfogtam a kezét. Rámnézett szép szemeivel és elmosolyodott, ő is megszorította. Megcsókoltam.Hagyta. Visszacsókolt,sőt egyből a számba dugta a nyelvét,én az övébe. Nagyon jó érzés volt, megborzongtam. Hiába, én már csak ilyen romatikus lélek vagyok. A moziban senki nem ült mögöttünk vagy a közelünkben, úgyhogy a a kezemmel elkezdtem megfogdosni. A pulóverén keresztül a melleit kezdtem markolászni, a mellbimbói majd kiszúrták a melltartóját. Hangot nem adott ki, mert a tele volt a szája a nyelvemmel, de így éreztem, hogy tetszik neki a dolog. Jobb kezemmel a farmere alá nyúltam és elkezdtem a fenekét simogatni, nem tiltakozott. Kintebb húztam a kezem, majd a bugyija alá nyúlva a meztelen seggét markolásztam,simogattam. Ahhoz szűk volt a hely, hogy előbbre jussak a kezemmel. Egy jó negyedórát gyömöszöltük így egymást. Ahhoz nem volt elég bátor,hogy a farkamat megsimogassa, bár állt az így is eléggé. A film végén kézenfogva jöttünk ki az utcára, de a szokásos elválás helyett inkább addig ütöttem a vasat, amíg meleg. Felé fordultam és megkérdeztem? - Feljössz?
Szemlesütve igent rebegett. Akkoriban nem volt kocsim, BKV - val mentünk a lakásomra, közben mindenféle semleges dolgokról beszélgetve. Igazából persze már azon járt az eszem, hogy milyen lehet az ágyban.
Beléptünk, ráfordítottam a kulcsot aztán ott állva egymásnak estünk. Csókolóztunk, akár a moziban, csak kicsit merészebben... Benyúltam a pólója alá, majd félrelökve a melltartót a meztelen melleit kezdtem el markolászni. Halkan nyögdécselni kezdett, ezen felbátorodva lehúztam róla pulcsistól az összes ruháját, gyorsan kikapcsoltam a melltartóját és félig lehajolva a számba vettem a mellbimbóit, közben a kezemmel kikapcsoltam a farmerje gombját és elkezdtem lehúzni bugyistól az egészet, egészen a térdéig. Letérdeltem, így pont a pinája pont szemmagasságba került, a fazontól eltekintve fekete szőr borította, ahogy szeretem ,nem is haboztam és egy csókot nyomtam rá, amin mindketten felnevettünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 11. 30. vasárnap 06:56
9P
#3 A57L 2014. 10. 18. szombat 06:04
Nekem is tetszik.
#2 listike 2014. 02. 19. szerda 17:06
Tetszett, de folytatni kellett volna.
#1 Törté-Net 2009. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?