A+ A-

A haverok titka

Tizenöt évesek voltunk a haverokkal, amikor megtörtént. Majdnem minden nap kijártuk a kis falunkhoz közeli erdőbe, ahol volt egy kis faházikó, amit a helyi erdész épített nekünk. Oda szoktunk kitekerni, dumálni, szalonnát sütni, pókerozni. Mesélgettünk erről a helyről sok mindent egymásnak, amit épp hallottunk róla. Volt olyan, hogy mókusok jártak erre, és az itt lévő fiatalságot, azaz apáékat elijesztették, mert azt mondták, hogy egy öregember itt meghalt és az jött vissza kísértetni, mire apuék neszeket hallottak meg és így nagyon megijedtek. Előbb apuék, ami fegyverként használható tárgyat megragadták és úgy próbálták megtalálni a neszezés forrását. Nagyon halkan megindultak kifelé az ajtón és hirtelen apu kiugrott a többiek vártak, hogy mi lesz, mire apu röhögve szólt a többieknek, hogy az csak egy mókus, erre az egész társaság kacagni kezdett. Már itt volt a nimfomániás anyum is e társaságban. Rá e incidensre két évvel később kezdtek járni, persze addig már a teljes baráti kör megdugta anyut, de apu nagyon beleszerettet, ezért itt kérte meg a kezét e házikónál. Anyuék így mesélték el az első kalandjukat: "Hetek óta együtt dolgoztunk egy rendezvény előkészítésén és egy - egy fárasztó nap végén, mikor beültünk egy kocsmába egy pofa sörre, vagy egy kávéra, attól függően mihez volt épp kedvünk, pajzánul flörtölgettünk. Egyik ilyen alkalommal megegyeztünk abban, hogy a rendezvény (falunap) utáni napot kettesben töltjük majd el. Persze nekem ehhez egy kicsit lódítanom kellett otthon, mert nem voltam független-azaz szülőkkel élt és haza kellett menni, mert még 17 volt anyám-, de megnyugtattam, hogy ezt megoldom.
Reggel 9 - kor találkoztunk és elmentünk a faházikóba, hogy igyunk egy kávét és eltervezzük, mit is csináljunk. Kávéfőzés közben moziról, andalgó sétáról, kiállításokról, de még esti színházról is beszéltünk, ezekhez képest minden egészen másként alakult. Miután megittuk a kávét gyorsan el akartam mosni a csészéket, de eközben Ő halkan mögém lépett és gyengéden átölelte a derekamat, majd az állát a vállamra téve, megcsókolt.
Történt egyszer, hogy beszélgettünk a csajokról, és szóba került a szex. Ekkor Zsolti felvetette, mi lenne, ha kivernénk a farkunkat. Mindenki beleegyezett, mert ezelőtt még ilyet nem csináltunk, 4-en voltunk, de olyan jó barátok, hogy keresve sem találtunk volna jobbat. Amikor Zsolti elővette a farkát mindenki csak őt bámulta, az övé már akkor rettentően nagy és szőrös volt. Az enyém még csak akkor kezdett szőrösödni, miután mindenki elővette egyszerre kezdtük el, de Marci felvetette a kérdést, hogy milyen, amikor egy csaj leszop. Zsolti felajánlotta Marcinak, hogy kipróbálhatja vele, elvégre az érzés ugyanaz, mintha lánnyal csinálná. Ekkor Ádám pedig elém jött, letérdelt, és ő az én farkamat vette a szájába.
Először csak félig, óvatosan, majd teljesen bekapta. Nem akartam hinni a szememnek, nem tudtam elhinni, hogy egy ilyen srác fogja az én farkamat leszopni. De nagyon jó érzés volt. Hallottam, hogy Zsoltiéknak is nagyon tetszett, amit csináltak, bár oda nézni nem tudtam, annyira jól szopott Ádám. Ekkor hirtelen akkorát élveztem a szájába, hogy akkorát, mint még előtte soha. Ő sem akarta elhinni, kicsit kérdőn nézett rám, de én unszoltam, hogy nyelje le. Ő sem akarta elhinni, kicsit kérdőn nézett rám, de én unszoltam, hogy nyelje le. Amikor lenyelte utána már tetszett neki a gecim íze és mondta, hogy milyen finom vagyok, közben Zsoltiék is befejezték a szopást és ő is lenyelte. Ekkor jutott eszembe, hogy egy pléd van nálunk, amire négyen is ráférünk, de izgatott az is, hogy kint a szabadba kényeztessük magunkat tovább, így szóltam a többieknek és ők is belementek. Tetszik nekik is az ötletem. Kimentünk a szabadba és leterítettük a plédet a földre és mondtam nekik, hogy cserélünk. Most én szopom Ádám farkát, amely már félig merev állapotban volt. Így egy nyári napon, mivel meleg volt levetkőztem teljesem meztelenre, amit a többiek is követtek, ekkor tudtam jól megfigyelni a barátaim gyönyörű testüket. - Mind a négyen vékonyak vagyunk. Zsolti a legnagyobb 180cm és kb. 55kg, 18/5 egyenes dús szőrű a fasza. Utána Ádám ő 175cm, 52kg, 16/4 kicsit szőrös faszú. Marci 168cm, 50kg, 15/4 görbe pelyhedző szőrzet rajta. Én 165cm, 52kg, 15/5 görbe és még csak most kezdett szőrösödni. Ezen adatok 6 éve voltak érvényesek, mikor 15 voltunk- Mind izmosak vagyunk. Barátaim nagyon tetszenek nekem. Tehát levetkőzünk meztelenre és lefekszek háttal Marcinak és összeér a meztelen testünk, ami már önmagában felizgat és hozzám jön szembe Ádám, míg Marcihoz Zsolti térdel és én meg fogom Ádám faszát és elkezdem simogatni és húzni rajta a bőrt ő pedig nézi, hogy mit csinálok vele. Egyre közelebb hajolok a faszához és megérzem a faszának az illatát. Annyira izgató, hogy egyből bekapom a barátom kéjforrását. A számban gyűlik a nyál, miközben épp leszopom a barátomat, ő a kezét a fejemre teszi, és közben simogatja, beletúr a hajamba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 fakutya 2011. 11. 2. szerda 11:10
szánalmasan gyenge
#7 AlexHun 2011. 09. 8. csütörtök 19:50
A sok szakasz ismétlésétől elvesztettem a fonalat. Ha a szakaszok ismételgetéséről nem tudsz leszokni, akkor a történetek írását NE FOLYTASD!!!
#6 enyigmo 2011. 09. 8. csütörtök 10:56
Ne folytasd!Az oldal szégyene ez a történet!Tanulj meg magyarul és helyesebben írni.Zagyva, érthetetlen, undorító katyvasz!
#5 cezarmj 2011. 09. 8. csütörtök 09:04
ok. Szerintem is az eleje egy kissé zavarossá sikerült.
#4 Oszab 2011. 09. 8. csütörtök 06:22
Legyen csak ne legyen ilyen zavaros! Amúgy nem rossz a történet.
#3 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 18:31
vagy ne?
#2 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 17:34
Legyen folytatás?
#1 Törté-Net 2011. 09. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?