A+ A-

2000. nyara

Különös volt az a nyár, 2000 nyara. Nem tudom, hogy mi történt velem, talán az hogy betöltöttem a Tizennyolcat, talán maga a 2000-es év, amit mindenki úgy várt, vagy talán a félelem, hogy kimaradok valamiből... Ekkor éreztem meg az Internetes ismerkedés "ízét" is, amely teljesen új izgalmakat és élményeket adott. Minden nap más fiúval beszélgetni, új és pikáns témákról, amikről addig soha nem beszéltem mással.
Hirtelen úgy éreztem, hogy élnem kell, hogy minden lehetőséget meg kell ragadnom, hogy unom az addigi párkapcsolatomat, hogy váltanom kell. Egyik napról a másikra szakítottam a barátommal, aki értetlenül szemlélte az eseményeket. Nem értette, hogy mi van velem, és én sem. Nem tudtam a "miért-jeire" értelmes választ adni, képtelen voltam megmagyarázni, hogy mi ütött belém. Egyszerűen elég volt.
Ezután szabad volt az út. Megismerkedtem a neten egy fiúval, 28 éves volt. Laci nagyon helyes és kedves volt, jót beszélgettünk, szóval a szimpátia kölcsönös volt. Az is imponált, hogy míg én akkor érettségiztem, Laci már régóta dolgozott, a saját lábán állt, saját lakással, kocsival. Szóval elkezdődött valami kettőnk között. Lassan alakultak az események, egyikőnk sem kapkodta el a dolgokat.
Közben elkezdődött a nyári szünetem, de legnagyobb sajnálatomra egy hónap szakmai gyakorlat várt rám. Az egyik unokatesóm tudott nekem helyet szerezni annál a cégnél, ahol dolgozott. Nem vártak rám nagy kihívások és persze szakmai gyakorlatot sem szereztem, bár iratrendezésben és telefonfelkapkodásban profi lettem. Pár napja dolgoztam még csak, mikor új munkatárs jött a céghez. Levente első pillantásra megtetszett. Szerencse, hogy mellettem volt csak szabad íróasztal, így egymás mellett dolgoztunk attól kezdve. Mivel mindketten friss húsok voltunk a vállalatnál, ezért valahogy egyértelmű volt, hogy mindenhova együtt megyünk, szinte mindent együtt intéztünk, ami az új belépőket érinti. Sokat beszélgettünk, sok mindent megtudtunk egymásról. Levi 29 éves volt, komoly párkapcsolatban élt, ezért is lepett meg, mikor elkezdett flörtölni velem. Főleg, hogy tudott Laciról, akivel akkor még csak néhány randin voltunk túl, ahol egy csóknál több még nem történt. Ezért nem volt ellenemre, hogy Levi kikezdett velem. Annál is inkább, mert vonzott minden újdonság. Sosem volt még egyéjszakás kalandom, ezt is ki akartam próbálni, úgyhogy minden kétértelmű megjegyzését és bókját nyíltan viszonoztam. Egyik délután felajánlotta, hogy elvisz a Nyugatiig kocsival, hogy a nyári melegben ne kelljen metróznom. Elfogadtam.
- Húúú nagyon meleg van ma. Nagyon köszönöm, hogy elviszel.
- Igazán nincs mit. Ilyen melegben a medence partján lenne a helye az embernek.
- Szerintem is. Egy szál fürdőruhában csak úszkálni, meg napozni.
- Hát még milyen jó meztelenül úszkálni - és rámkacsintott.
- Lehet, még sosem volt rá lehetőségem, de kipróbálnám. - ezzel visszapasszoltam neki a labdát.
- Háát, a nyaralónkban lenne rá lehetőséged. Nincs túl messze és medencénk is van. Lenne kedved hozzá?
- És mit szólna hozzá a barátnőd? - kérdeztem.
- Ugyan már, amit nem tud, az nem fáj.
- Nos, ha így gondolod, tőlem akár most is mehetünk. - és kihívóan rámosolyogtam.
- Ööö..., most nem megy.
- Na mi van, beijedtél?
- Nem, csak ma már programom van. De holnap mehetünk. Hozz magaddal fürdőruhát.
- Minek? - csak ennyit kérdeztem és kiszálltam a kocsiból, mert közben megérkeztünk.
A másnap nagyon lassan akart eltelni, én pedig egész nap valami furcsa izgalomban voltam. A szomszéd íróasztalnál ül egy fiú, akivel délután bármi megtörténhet. Tudtam, hogy ő lesz a második fiú az életemben és ettől egy kicsit féltem. Egész nap tettük egymásnak a kétértelmű megjegyzéseket, húztúk egymást a végtelenségig. Aztán a nap végén, mikor elkezdett pakolni és indulásra kész volt én is szó nélkül felálltam és elindultunk. A kocsiban tiszta görcs voltam belül, de próbáltam könnyed maradni. Valóban nem volt messze a nyaralójuk, gyorsan odaértünk és a délutáni nap még mindig nagyon erősen sütött. Levi beinvitált a kis házba, ahol egy ágyon és egy tévén kívül nem sok minden volt. Ő gyorsan rövidgatyára vetkőzött majd otthagyott, hogy nyugodtan átöltözhessek.
Belebújtam a bikinimbe és Levi után mentem a kertbe. Ő már nagyban lubickolt a medencében és hívott, hogy menjek utána. Lassan ereszkedtem bele a hűvös vízbe, először kellő távolságot tartva. Kicsit bizonytalan voltam, képtelen voltam megtenni az első lépést. Őrülten kívántam ezt a fiút, de mégis féltem tőle. Furcsa kettősség volt bennem, el akartam játszani a csábító, magabiztos nőt, közben pedig nagyon kislánynak éreztem még magam ehhez az egészhez. Talán Levi megérezte, hogy hezitálok, így nagyon kedvesen és nagyon szelíden közeledett. Odaúszott hozzám, nagyon közel hajolt a fülemhez és belesúgta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 08. 18. péntek 11:24
Nekem is tetszett, de azért még van hová fejlődni.
#6 vakon53 2016. 03. 25. péntek 16:17
Nem rossz
#5 listike 2014. 09. 21. vasárnap 13:21
Ügyes kislány.
#4 papi 2014. 06. 17. kedd 21:33
Nem rossz
#3 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:10
Elég jó a történet.
#2 genius33 2012. 09. 10. hétfő 10:55
Érdekes smile de jó
#1 Törté-Net 2009. 04. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?