A+ A-

Barbara és Sugar Baby Korzikán

Barbara és Viki kisgyerekkoruk óta ismerték egymást, és elválaszthatatlan jó barátnők voltak. A húsz év körüli Barbara telt alakú, asszonyos testű nő volt gyönyörű mellekkel, barátnője pedig 17 éves, alacsony, kislányos testű, de nemileg fölöttébb érett lány. Külseje és lányos arca miatt mindenki csak Sugar Babynek hívta. Egész évben sülve - főve együtt voltak, de a legjobban a nyarat szerették. A következőre még az eddigieknél is jobban készültek, mert amikor Barbara előző nyáron visszatért a nyaralásból, rögtön azt mondta barátnőjének: ide nekünk is el kell mennünk. Jómódú szüleivel két hétig egy korzikai nudista (vagy ahogy ott hívják, naturista) üdülőfaluban volt. A fehér faházakból álló falu mindennel fel volt szerelve. Volt benne egy nagyszerű 50 méteres úszómedence és azon kívül egy pezsgőmedence, vagy ahogy ott hívták, jakuzzi is.
Július közepén indultak útnak Barbara Golfjával, és két napos autózás meg autós komp után harmadnap értek Korzikára. Ahogy megérkeztek az U - Furu naturista üdülőfaluba, és elhelyezték cuccaikat a kis házikóban, azonnal lementek úszni az úszómedencébe, majd kifeküdtek napozni a jakuzzi mellett lévő napozóágyakra. Mivel az U - Furu nudista telep volt, természetesen mindenki anyaszült meztelen volt, ami persze őket sem zavarta, mert odahaza is szívesen jártak nudizni. Alig egy órát napoztak, amikor Sugar Baby felkelt a napozóágyról és a jakuzzihoz ment. Letérdelt, megnyomta a medence szélén lévő gombot, amitől a medencében lévő víz pezsegni kezdett. Körbe - körbe és persze alulról is száz és száz kifúvónyílásból buboréksugár lövellt ki. Sugar Baby kényelmesen elterpeszkedett a vízben, és élvezettel tűrte, ahogy az éles levegőlövegek egész testét egyenletesen masszírozzák. Legjobban a medence alján lévő fúvónyílásból felfelé kiáramló erőteljes sugarat élvezte. Bár nem messze tőle még két másik lány is napozott, nem zavartatta magát. Úgy helyezkedett, hogy combjának töve pont középen legyen az erőteljesen felfelé áramló buboréksugár fölött. Amikor csiklóján érezte annak dörzsölését, lassan forgatni kezdte körbe - körbe a csípőjét. Lábait a jakuzzi alján lévő fúvónyílásokra helyezte, amitől talpai is kellemesen bizseregtek. Az egész testét elárasztó buboréklövegektől, s főleg persze csiklója ingerlésétől egyre jobban izgalomba jött. Néhány perc múlva érezte, hogy altestét kezdi eltölteni a gyönyör. Amikor aztán megjött az orgazmusa és ágyékát eltöltötte a kéj, hátát a jakuzzi falának támasztotta s mindkét kezével a kis medence - ahogy ő hívta: kéjmedence - szélébe kapaszkodva apró sikolyokat hallatva egész testében vonaglani kezdett.
Barbarának ez nem okozott meglepetést, mert a jakuzzi melletti napozóágyról nap - szemüvegének tükre mögül egész idő alatt figyelte ténykedését. Amikor Sugar Baby hangos sikollyal elélvezett, egy pillanatig arra gondolt, ő is követi példáját és beszáll a kis medencébe, de aztán másként döntött. Nem ritka közös szexakcióikra, s mindenekelőtt Sugar Baby ügyes ujjaira és fürge kis nyelvére gondolva felpattant fektéből, a medencéhez lépve lehajolt, s az ernyedten heverő lány felé nyújtotta a kezét.
- Gyere, menjünk fel a házba egy kicsit pihenni.
Sugar Baby rögtön megértette, mire készül, s egy kis pettingezés neki sem volt ellenére.
Kézen fogva felszaladtak a házba, s meg sem álltak a hálószobáig.
Sugar Baby rögtön leheveredett a franciaágyra, Barbara pedig melléfeküdt. Először összeölelkezve csókolóztak, aztán Sugar Baby hanyatt fektette barátnőjét, és vállaiba kapaszkodva felülről lefelé haladva kezdte végigcsókolni gyönyörű testét. Különös gondot fordított a lány gömbölyű melleire és a rajtuk vöröslő mellbimbókra. Ezeket nemcsak csókolgatta, hanem kinyújtott nyelvvel többször végignyalta a nagy barna bimbóudvart, miközben másik kezével a szabad mell felmeredő bimbóját morzsolgatta. Ettől Barbara többször is hangosan felsóhajtott, de nem türelmetlenkedett - tudta, hogy Sugar Baby módszeresen végighalad a testén. A mellek után a hasát nyalta és csókolta végig, miközben feje fölé nyújtott kezeivel továbbra is a mellbimbókat morzsolgatta. Aztán lejjebb tolta magát az ágyon, ajkával már a fekete szeméremszőrzetet csókolgatta, kezeivel pedig kétoldalt Barbara széles csípőjébe kapaszkodott. Bár saját hónalj - és ágyékszőrzetét leborotválta, valahogy kedvét lelte benne, hogy barátnője a hónalja kivételével nem borotválta az intimszféráját. Élvezettel szaglászta a sűrű szőrzetet, miközben kinyújtott nyelvét időnként végighúzta a szeméremajkak között. Ettől Barbara ismét kéjesen felnyögött, s amikor Sugar Baby intenzíven elkezdte nyalogatni a pináját, mindkét kezével megmarkolta a lány barnásvörös haját.
- Jaj de jó, te édes! - nyögte kéjesen.
Sugar Baby ettől és a kiáradó ámbraillattól begerjedve egyre gyorsabb ütemben nyalta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 29. péntek 12:31
Tetszik. 10 Pont!
#5 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 06:51
Egész jó!
#4 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:01
Tetszik
#3 A57L 2013. 07. 14. vasárnap 05:31
Nem rossz.
#2 Andreas 2009. 04. 22. szerda 08:20
Sima pornó forgatókönyvnél alig jobb. Untam.
#1 Törté-Net 2009. 04. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?