Reggel

Szavazás átlaga: 7 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2009. április 17.
Hossz: 10 712 karakter
Elolvasva: 827 alkalommal
Beköszöntött az ősz, vele tartanak barátai, a hűvös szellő, aki reggelenként deres leheletével simítja végig a fák sárguló leveleit és az eső, aki könnyeivel áztatja a földeket.. A táj színpompás köntösbe öltözik, ahogy a felkelő Nap sugarai bevonják ragyogásukkal.. Szeretek hajnalban a teraszon , ilyenkor minden annyira békés és nyugodt, nem hallani mást, csak a csivitelő madársereget, akik boldogan köszöntik az életet. Összegömbölyödöm a hintaágyon, és szorosabbra húzom magamon a takarót. Sok dolog jár a fejemben, eltelt egy év, mióta először találkoztunk. Itt voltunk egymásnak oly sok időn keresztül. Te voltál az, akire bármikor számíthattam, mindig meghallgattál, néha megsimogattad a buksim, megvigasztaltál, néha rám ripakodtál, hogy szedjem már össze magam, mikor mire volt szükségem. Beleláttál a fejembe, kitaláltad a gondolataimat, megértetted a zavaros, kusza dolgaimat.

Ma ismét veled töltöm a napot. Kimászom a jó, meleg takaró alól, teszek egy kört a kertben, a papucsomon csillognak a fűszálakról rátapadt harmatcseppek. A konyhában forró mentateát készítek sok cukorral és egy kevés citrommal. Elmélázva várom, hogy iható hőmérsékletűre hűljön, közben lustán nyújtózkodom, ettől mindig felfrissülök a fáradtan induló reggeleken. A fürdőbe már szinte repülök, a ruhák sértett némasággal viselik, ahogy egy kupacba hajigálva a székről lassan a földre zuhannak. Egy szál semmiben állok már, egyik lábammal a székre támaszkodom, közben gondterhelt arccal vizsgálgatom a bikinivonalamat.
Azt hiszem, ma nem vesződöm azzal, hogy csíkot készítsek, úgysem lenne egyenes. Fény gyúlt az agyamban, a kopasz punci kislányos, akkor miért ne játszunk ma szerepjátékot? Olyan forró vizet engedek a kádba, amit épp csak el tudok viselni, a rengeteg habfürdő, fürdőolaj és fürdősó nyomán vastag habréteg tűnik fel a felszínen. Kényelmesen elhelyezkedem benne. Áztatom magam behunyt szemmel, élvezem a kényeztetést, míg meg nem unom, akkor bepakolom az összes sárga kiskacsát a vízbe, úsztatom őket a hab tetején és közben úgy hápogok, mint egy csapat vadkacsa.

Forróság önti el a tarkómat, mintha valaki figyelne. Az ajtó felé fordulok, és ott állsz az ajtónak támaszkodva, kaján vigyorral figyelve a ténykedésemet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. július 27. 06:46
#4
Ez nem a valóság.
1
Andreas6
2021. január 12. 08:24
#3
Megható, érzelmekben gazdag, ízléses, szép írás. Persze, akit csak a durva pornó érdekel, az nem tudja méltóképpen értékelni.
1
a
A57L
2019. május 5. 05:11
#2
Közepes alá.
1
T
Törté-Net
2009. április 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1