A+ A-

Reggel

Beköszöntött az ősz, vele tartanak barátai, a hűvös szellő, aki reggelenként deres leheletével simítja végig a fák sárguló leveleit és az eső, aki könnyeivel áztatja a földeket.. A táj színpompás köntösbe öltözik, ahogy a felkelő Nap sugarai bevonják ragyogásukkal.. Szeretek hajnalban a teraszon ücsörögni, ilyenkor minden annyira békés és nyugodt, nem hallani mást, csak a csivitelő madársereget, akik boldogan köszöntik az életet. Összegömbölyödöm a hintaágyon, és szorosabbra húzom magamon a takarót. Sok dolog jár a fejemben, eltelt egy év, mióta először találkoztunk. Itt voltunk egymásnak oly sok időn keresztül. Te voltál az, akire bármikor számíthattam, mindig meghallgattál, néha megsimogattad a buksim, megvigasztaltál, néha rám ripakodtál, hogy szedjem már össze magam, mikor mire volt szükségem. Beleláttál a fejembe, kitaláltad a gondolataimat, megértetted a zavaros, kusza dolgaimat.
Ma ismét veled töltöm a napot. Kimászom a jó, meleg takaró alól, teszek egy kört a kertben, a papucsomon csillognak a fűszálakról rátapadt harmatcseppek. A konyhában forró mentateát készítek sok cukorral és egy kevés citrommal. Elmélázva ücsörögve várom, hogy iható hőmérsékletűre hűljön, közben lustán nyújtózkodom, ettől mindig felfrissülök a fáradtan induló reggeleken. A fürdőbe már szinte repülök, a ruhák sértett némasággal viselik, ahogy egy kupacba hajigálva a székről lassan a földre zuhannak. Egy szál semmiben állok már, egyik lábammal a székre támaszkodom, közben gondterhelt arccal vizsgálgatom a bikinivonalamat.
Azt hiszem, ma nem vesződöm azzal, hogy csíkot készítsek, úgysem lenne egyenes. Fény gyúlt az agyamban, a kopasz punci kislányos, akkor miért ne játszunk ma szerepjátékot? Olyan forró vizet engedek a kádba, amit épp csak el tudok viselni, a rengeteg habfürdő, fürdőolaj és fürdősó nyomán vastag habréteg tűnik fel a felszínen. Kényelmesen elhelyezkedem benne. Áztatom magam behunyt szemmel, élvezem a kényeztetést, míg meg nem unom, akkor bepakolom az összes sárga kiskacsát a vízbe, úsztatom őket a hab tetején és közben úgy hápogok, mint egy csapat vadkacsa.
Forróság önti el a tarkómat, mintha valaki figyelne. Az ajtó felé fordulok, és ott állsz az ajtónak támaszkodva, kaján vigyorral figyelve a ténykedésemet. Kezeidet lazán a farmernadrágod zsebébe dugtad, halványkék csíkos inget húztál, a szőke hajad kisfiús hatást kelt, kék szemeid mélyén derű csillog, összességében átkozottul szexi vagy. Törölközőt terítesz a kád szélére, hosszú csókkal köszöntesz, majd kikeresed a fürdő mélyéről a szivacsot, tusfürdőt nyomsz rá és végigdörgölsz vele tetőtől talpig. Hosszasan elidőzöl a melleimnél, jóval több időt szentelsz rájuk, mint az szükséges lenne. Utolsónak a puncimnál kalandozol, felállítasz, és együtt leborotváljuk szép simára.
A kezed gyakran érint olyan helyeket, amitől libabőrös leszek, miközben szinte izzok már belülről. Látom a szemedben, hogy Te is kegyetlenül vágysz rám, csak még egy kicsit szórakozol velem. Az ajkadba harapok, átkarolom a nyakad, vizesen és forrón simulok hozzád, mire Te felkapsz, mit sem törődve az átnedvesedett ruháiddal, átszállítmányozol a hálóba, finoman az ágyra fektetsz, és követelőzően falod az ajkaimat. Lerúgod a cipőd, vele együtt a zoknikat, majd mikor az utolsó gomb is kiszabadul, az inged a földre hull, amit követ a nadrágod és az alsógatyád.
Magad alá tepersz, ágyékodat hozzám szorítod, hogy érezzem, mennyire kívánsz, nedves fürtjeimbe markolsz, hátradöntöd a fejem, hogy minél jobban hozzáférhess a nyakamhoz, végigcsókolod minden egyes porcikámat, de a vállamnál már alig tudsz gondolkozni, kegyetlenül összeharapdálsz, így siklasz le a mellemig, szívogatni kezded az izgalomtól már keményen meredő bimbóimat, közben egyik kezeddel már a puncimnál matatsz. Óvatosan játszadozol a legérzékenyebb pontjaimon, Végighúzod az ujjad a nagyajkaimon, majd nekem kínálod, hogy nedvesítsem be. Finoman nyaldosni és szopogatni kezdem, amitől csak egyre jobban megkeményedsz. Finoman körözöl a csiklóm körül, míg be nem csusszan ujjad a forró barlangomba, amire egy nagy sóhaj a válasz, egyre mélyebbre hatolsz, egyre gyorsabban és keményebben, már alig kapok levegőt, a válladba kapaszkodom, és gyakran megremegek az élvezettől.
Pár percnyi pihenőt kapok, amit ki is használok, és gyorsan a férfiasságodra hajolok. Halkan becézgetem, kedveskedek neki, csókjaimmal borítom az érzékeny bőrt, nyelvemmel masszírozom a duzzadt heréket, lenyalom a sós ízű nedveket a makkról. Lassú nyelvcsapásokkal haladok a töve felé, rendesen benedvesítve minden egyes miliméterét, dolgom végeztével a szopogatni kezdem, majd rendesen rábukom, és keményen megdolgozom. Mikor már zsibbad a szám, néhány pillanatnyi szünetet tartok, addig a kezem veszi át a szácskám szerepét. Ütemesen csúszkál le és fel a férfiasságodon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2019. 05. 5. vasárnap 05:11
Közepes alá.
#1 Törté-Net 2009. 04. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?