A+ A-

Hármasban

Végre eljött a nap amikor hármasban találkozhattunk.
Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem L. - nek. Régi kívánsága volt már sokat ábrándozott róla és egy bátor pillanatában nekem is elmesélte. Elmondta azt is, hogy egyedül valószínűleg nem is fogja használni, csak kellemes a tudat, ha van, nameg a bőrét máshol masszirozni, az jó.
Régen már elejtettük ugyan, hogy jó lenne hármasban, de ez csak beszédtéma maradt, kicsit elábrándoztunk rajta, majd elvetettük, hiszen kettőnknek egymással is teljesen jó volt. Annak ellenére izgatta azóta is a fantáziánkat. Nem jöhetett létre azért sem mert nem volt olyan harmadik aki megfelelt volna.
Mára megváltozott a helyzet, mivel hosszú ideje nem találkoztam L. - el, és közben megismerkedtem P. vel. P. vel a viszonyom ugyan nem mindig volt kiegynsúlyozott, de azért jól éreztük egymást. P. kicsit túlságosan szégyenlős, de az idők folyamán változott, vele is lehetett a hármas fogatról ábrándozni. Ez mindaddig csak ábránd maradt amíg L. - el nem találkoztam ismét és ezen találkozás alkalmával újból fellángolt a régi vágy.
Ennek kellet követnie egy hármas találkozást, ahol mindenki tudott a másikról, annak múltjáról, vágyairól.
A beszélgetés először kicsit nehezen indult, vontatottan, szégyenlősen, de hamarosan mindhárman felengedtünk. Igazi jó poén volt amikor a becsomagolt vibrátort átnyújtottam L. nek. Először csak élcelődtünk, hogyan is kell használni, beszéltünk róla, de L. hamarosan nem bírta tovább, szoknyája alá nyúlt vele, bekapcsolta és ágyékához érintette.
Arcáról leolvashattuk, óriási kéjt okozott neki. A látvány minket is rögtön bepörgetett, átkaroltuk egymást és hosszú forró csókban olvadtunk össze.
L. elkezdte ruháit ledobálni magáról, csak úgy fél kézzel, hogy a vibrátor folyamatosan nemes testrészét érhesse. Pillanatok alatt meztelenre vetkőzött, és szóvá tette:
"és ti...?"
Szinte felszólítania sem kellett minket vad gyorsasággal dobáltuk le ruháinkat, segítettünk egymás ruhadarabjainak lefejtésében. Most már mindhárman meztelenek voltunk. Egymásra néztünk, kicsit megborzongtunk - na nem a hidegtől, hiszen kellemesen meleg volt a szobában - hanem a szégyenlősség utolsó morzsái miatt és a látvány okozta kéjtől. Faltuk egymás meztelen testét szemeinkkel, majd mintha pontos koreográfiát követtünk volna úgy helyezkedtünk el, hogy ugyan közel voltunk egymáshoz, de csak láttuk egymást, megérinteni nem tudtuk. L. a vibrátort először csak maga alá helyezte, ráhasalt, görgette maga alatt, míg kezével mellbimbóit simogatta, lassan, gyengéden, majd először egyik, majd másik kezével is a vibrátorhoz nyúlt, azt kivette ágyéka alól és szétnyitott farpofái között lassan le - fel mozgatta. Egész tomporát felénk fordította, láttuk a sötétrózsszinü segglikát, fölötte szőrerdőbe bújtatott gyönyörő pináját. A vibrátor egyre agresszívebb mozgással megindult a feneke lukától feljebb, és feljebb amig el nem érte a rózsaként szétnyílt pinát. Elidőzött a nagyajkak, kisajkak között, érintette a hüvely bejáratát, majd megpihent a vészesen meg növekedett, mérgesvörösen meredező csiklón. Zümmögve, kicsit mozogva az élvezet első igazi hullámait indította. A fény is úgy esett, hogy a vibrátor müanyag szárán láthatóvá vált a pinából kicsorgó nedves élvezet. A szobát édeskés kellemesen erotikus szag járta be, mely olyan rettentően izgató volt.
Folyamatosan úgy helyezkedtünk el, hogy semmit ne mulasszunk el, de egymásra is legyen gondunk. Először csak könnyű kézzel szinte csak játszottunk egymás testén nem is a nemi szerveket simogattuk, hanem mindenhol ahol értük egymást. Később ahogy a szemünk láttára kezdett L. élvezni egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Kezem határozottan megtalálta P. pináját, körkörösen és hosszirányban simogatta végig, úgy, hogy minden simogatás végcélja a csikló érintése után bele a hüvelyébe. Ezalatt ő marokra fogta a farkamat és föl - le pumpálta azt, néha elengedte és egészen a seggem likáig végig simította lábam közét. A simogatás és a látvány együttes hatására farkam csúcsán kibuggyant az élvezet első nedve, áttetszően üvegesen mázolódott szét a simogató kézen, a farkamon és hasamon. Ez még nem orgazmus volt, csak a hosszantartó élvezet első igazi jele. L. közelebb került, úgy hogy immár elértük egymást. A vibrátort nagy fordulatra állította és tövig lökte pinájába. Érezte, hogy az ficánkolva morogva pörögve egészen a méhéig hatolt, egész hüvelyét kibírhatatlanul izgatta. Fenekét úgy tolta és nyitotta szét, hogy egész arcomat bele temethettem, orrommal és nyelvemmel túrhattam farpofáit, izgathattam szabadon maradt likát. P. ezalatt felállt és L. fejéhez ment, lábait kicsit megroggyantva szélesre nyitott pináját L. arcára helyezte, az teljesen betakarta. L. nyelve táncba kezdett, minden talpalatnyi helyet megtalált, hosszúra nyújtott nyelve kicsire nőtt péniszként hatolt be P. pinájába. A szőrzet teljesen átázott csapzottan terült L.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:42
Elég jó.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:51
Hiába a jól részletező leírás, az egész rendkívül személytelen és elvont marad.
(Nevek,egy kis helyszínrajz, egy kis pszichológia. A nők lesbikus vágyai létező dolog, és roppant hálás téma .) Ezért nem tudja kifejteni azt a hatást ami egyébként benne lenne a történet magas izgalmi potenciáljában.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?