A+ A-

Kísértő múlt 1. rész

- Ez nagyon jó volt - bújt hozzá a lány, arcán azzal a bizonyos elégedett mosollyal - de most te következel. Persze... csak ha akarod... - búgta csalfán csábosan, s már kúszott is lefelé, hogy szájával köszönje meg az egész fantasztikus estét.
- Szerintem most nem tudnék elmenni - mondta váratlanul a fiú, s egy gyors mozdulattal kiült az ágy szélére. A lány értetlenül nézett a fiúra, majd odamászott mellé.
- Azt csinálsz velem amit akarsz - suttogta a fiú fülébe. Elkezdte csókolgatni a nyakát, s kezével beletúrt a hajába.
- Én most elmegyek - szólt a másik határozottan, s ellentmondást nem tűrően kifejtette magát a lány karjaiból. Gyorsan felkapkodta szétszórt ruháit, s két percre rá már a lift előtt várakozott.
Éjjel fél 2 volt. A lift valamiért nem jött, el sem tudta képzelni miért nem... a hívójel pirosan villódzott a liftajtó jobb oldalán. Persze a 9. emeleten volt. Bosszúsan gondolt az előtte álló lépcsőzésre, s mélyet sóhajtva leült a fal tövében...
Tamás fáradt volt. 8-kor találkozott Annával a Blaha Lujza téren. A formás idomok, keskeny csípő, hosszú barna hajjal keretezett szép arc először bizakodással töltötte el, s felébresztette benne a férfiak ragadozószellemét. A randi jól kezdődött. A sarki M-betűs étteremben beszélgettek egy egy shake mellett, majd moziztak. A filmet Tamás választotta, természetesen horrorfilmet. Nem kellett csalódnia, a lány egyre közelebb húzódott hozzá védelmet és biztonságot keresve, s a felirat felfutásakor már teljesen össze voltak gabalyodva. A moziból kijövet a fiú felvetette az ötletet, hogy menjenek el egy közeli szórakozóhelyre, ám a lány fáradtságra hivatkozva haza akart menni. Tamás természetesen felajánlotta, hogy hazakíséri. A buszon is beszélgettek, s mielőtt a lány paneljéhez értek volna, sétáltak egyet a közeli parkban.
Megálltak a kapualjban.
- Hát akkor szia - mondta mosolyogva Tamás - és óvakodj a pedofil házmestertől - utalt beszélgetésük egyik korábbi témájára.
- Oké - nevetett fel a lány - vigyázok. - Látszott, hogy valamin gondolkodik, de végül csak egy sziát mondott. Lassan odasétált a kapuhoz, beleillesztette a kulcsot, de egy hirtelen gondolattól vezérelve hátrafordult s az elballagó Tamás után kiáltott: - Örülnék, ha feljönnél hozzám... tudod... csak a házmester miatt... félnék itthon egyedül.
Tamás elmosolyodott. "Túl könnyű", gondolta, s hátraarcot csinált. Határozott léptekkel odament Annához, aki még mindig a kapuban állt őt nézve, s egy szó nélkül megcsókolta. A lány nem ellenkezett, sőt inkább szorosan a fiúhoz húzta magát. A liftben folytatták a szenvedélyes smárolást, s a lakásajtó előtt is csak egy pillanatra hagyták abba, míg a lány mind az 5 zárat (veszélyes környék) kinyitotta.
A lakásba belépve a fiú felhagyott a csókolózással, s egy körbepillantás után épp megdicsérte volna az ízléses berendezést, de a lány nyelve betapasztotta a száját. Vadul csókolóztak. Először az előszobában, majd Tamás felkapta a lányt, s elindult vele arra, amerre a lány hálószobáját sejtette.
- Ez a szüleimé - mondta Anna nevetve, miután Tamás találomra benyitott egy szobába. - Most érdekesen néznének, ha itthon lennének.
- Apukád talán... De anyukád inkább irigykedve nézne...
- Hogy hogyan élem boldog ifjúságomat?- húzta ki magát Anna.
- Dehogyis. Azt irigyelné, hogy ilyen jóképű pasit hozol föl magadhoz. - mondta komoly arckifejezéssel Tamás.
- De aztán felvenné a szemüvegét. - simogatta meg a fiú arcát a lány egy lesajnáló arckifejezést mellékelve.
Tamás is elnevette magát, majd gondolva egyet lehajította Annát a szülei ágyára. - Akkor itt csináljuk.
Anna nem ellenkezett. A szülők ágyán estek egymásnak, s a kezdeti arc, hát, és karsimogatások hamar átvándoroltak a domborúbb vidékekre. Egymás mellett feküdtek, s a fiú kezei már a lány pólója alatt jártak, mikor hirtelen megállt.
Megkérdezte, hol van a mosdó, majd odasietett. Gyorsan nekilátott lemosni a szerszámát. Erre mindig odafigyelt. Elvett egy férfi tusfürdőt a zuhanyfülkéből, s azzal mosta meg alaposan. Mikor végzett, megtörülközött, s még egyszer visszapillantott a tükörbe. Megdermedt. Rossz érzés fogta el. Egy fürdőszoba képe derengett fel benne, de egy más helyen, valamikor a múltban. A szép múltban. Hirtelen elveszett minden kedve a lányhoz, a másik szobában. Nem ő kell neki. Valaki más. Csöndben bambult a tükörben lévő szőkés barna hajú, kissé pisze, de mégis férfias orrú srácra, akinek vastag szemöldökei alatt értelmes zöldes barna szemek néztek vissza rá. A szemekben szomorúság lappangott. Oda voltak érte a lányok, de neki csak egy kellett. Akit elveszített. Az ő egyetlen...
- Mikor jössz már?
Tamás nem vette észre az ajtóban megjelenő Annát, s összerezzent a hangra.
- Ó. Talán ilyen félelmetes lennék? - mondta szomorkodást színlelve Anna. A fiú végigmérte. Úgy tűnik a lány kihasználta az időt, s átöltözött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 08. 27. szerda 09:17
Elég jó írás.
#1 Törté-Net 2009. 04. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?