A+ A-

Nudizás most hétvégén

Most hétvégén történt. A melegre való tekintettel elmentünk a Luppa - szigetre Gabival fürdeni. Nem voltunk sokan, de mégsem nudiztunk. A ferde kavicsos partoldalra leterítettük a pokrócot, majd ott heverésztünk. Néha - néha megmártóztunk, mert délben iszonyatosan meleg volt, nem is szabadott volna vízparton lenni, mert nagyon sütött a nap.
Pont mellettünk volt egy fiatal (18 - 20 - as átlagéletkorú) kis társaság, 4 - en, 2 lány és 2 fiu. Egyik lány nem akart fürdeni, mert hogy nem készült fürdésre. 2 - 3 percnyi rábeszélés után belement. Kis topját ledobta, alatta egy narancsszínu csipkés melltartó fogadott. Körülnézett, látta, hogy nem vagyunk sokan, levetette a lapszoknyáját is. Alatta egy szintén narancsszínu csipkés tanga borította testét. Törölközojét magára tekerve várta a többiek készülodését. Közvetlenül a vízbe menetel elott a törölközo alatt levetette a tangát, majd hanyagul barátnojének törölközojére dobta.
Ekkor jött csak a nagy csodálkozás, amikor a törölközot is levéve magáról besétált a hirtelen mélyülo vízbe. Hamar eltunt derékig a vízben, de vigyázott rá, hogy a melltartó ne legyen vízes! Egy kicsit felment bennem a "pumpa", gondoltam lehutöm magam.
Felkeltem, de fütyim rendesen ágaskodott, úgyhogy zsebretett kézzel mentem a víz felé, elég gyorsan lépkedve. Mikor odaértem, éppen derékig merült a vízben, így nem láttam semmit. Viszont a bányatavak hirtelen mélyülnek, úgyhogy egy part felé dobott labda meg is oldotta a problémámat. Nem zavartatta magát, de nem is volt az a magamutogató emberke. Szó nélkül kiment a labdáért. Mikor már nem ért derékig a víz, bal kezével takarta el punciját. A társaság többi tagja és én, mivel bentrol néztük a lányt többet láthattunk belole, pláne mikor lehajolt a labdáért. Visszafelé jövet nem takart el semmit, csak egyik ujjával benyúlt a lába közé és "valamit" megigazított.
Mikor visszaért a két srác szinte egyszerre simogatta meg a lányt. Sejtettem, hogy valami közös barátno! Kicsit összébb verodtek és elkezdtek beszélgetni. Mire legközelebb odanéztem, csak annyit láttam, hogy két kezével a két srác hímtagját izgatja. Hogy a két srác kiérjen a vízbol, egy kicsivel kijjebb mentek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.32 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 04. 28. szombat 09:36
Közepesnél gyengébb.
#4 feherfabia 2016. 04. 17. vasárnap 07:34
Közepes!
#3 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:35
8p
#2 papi 2013. 11. 28. csütörtök 16:36
Túl rövid
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?