A+ A-

A szomszéd

Ez a történet még fiatalkoromban esett meg velem, lehettem vagy 15-16 éves.
Már szinte minden este játszottam fütyimmel, mert ha sokáig húzogattam, akkor a végén nagyon jó érzés volt. Még nem tudtam hogy ez az önkielégítés, de nekem tetszett. A nőkről még nem is fantáziáltam, hogy velük milyen lenne a szex, de arra már gondoltam, hogy milyen lenne, ha más játszana a fütyimmel. Egyszer láttam egy újságban (ma már tudom pornóújság volt) ahol a férfi és a nő közösen játszott, de nekik szőrös volt a lábuk között. De ezzel akkoriban nem foglalkoztam.
Emeletes házban laktunk, a szomszédban lakott egy család, akinek a lánya már elmúlt 20 éves, tehát nagylány volt. Bevallom ő nagyon tetszett nekem, és a legtöbbször róla fantáziáltam.
Amikor a fütyimmel játszottam, mindig igyekeztem minél tovább elhúzni, hogy minél később jöjjön az a bizonyos érzés. Előfordult, hogy napközben láttam őt, és ha egyedül voltam elővettem és játszadoztam fütyimmel.
Egyszer épp fütyimmel játszottam, amikor csengettek. Kinyitottam az ajtót és ő volt ott. Nyár lévén alig volt rajta ruha, egy bő póló és egy sortszerű naci. Ő nem láthatott rajtam semmit, elvégre egy gyerek fütyije elég kicsi, és még nem is régen kezdtem el "huzogatni".
Egy képet szeretett volna feltenni a falra, amivel egyedül nem boldogult és áthívott segíteni. Nem volt nehéz munka, inkább azért volt kétemberes, mert meg kellett nézni hova kerül és addig kellett valaki, aki tartja. Egy létrára álltam, úgy tartottam a képet, míg ő nézte és mondta hova mozdítsak rajta. Amikor jó helyre került, ő is jött, hogy szeget verjen a falba. A létrán persze nagyon közel került, éreztem ahogy teste hozzám ért...nagyon tetszett, a fütyim a nadrágban kezdett keményedni. Meg kellett volna igazítanom, de miatta nem mertem.
A bő pólón keresztül láttam cicijét is...eddig sose gondoltam ilyesmire, de most az jutott eszembe szívesen megsimogatnám. Mikor elkezdte a szeget beverni, próbáltam fütyimet megigazítani, hogy ne legyen olyan rossz helyzetben. Nem vettem észre, hogy meglátta-e, de azt kérdezte, hogy na mi az, csak nem nagyfiú vagy már? Nem tudtam ezt mire kérdezi, mondtam neki, hogy elég nagy vagyok már. Persze csak arra gondoltam, hogy ahhoz vagyok nagy, hogy segítsek neki.
Mikor végeztünk, megkínált hideg üdítővel, közben a pólójával legyezgette magát. Néha teljesen láttam cicijeit. Persze észrevette mit nézek, és rákérdezett hogy tetszik? Mondtam neki igen, nagyon. Megkérdezte tőlem, hogy mit tudok arról a fiuk és lányok mit szoktak csinálni egymással. Mondtam hogy semmit, csak azt hogy szeretnek moziba menni, és szeretnek összebújva csókolózni. Rákérdezett hogy én csókolóztam-e már. Mondtam hogy nem, de szeretném megtanulni. Azt mondta amiért segítettem neki, hálából megtanít, de ne mondjam el soha senkinek.
Odajött egész közel hozzám és a számhoz hajolt. Megpusziltam a száját. De ő nem húzódott el, hanem mintha meg akart volna harapni, kinyitotta a száját és nyelvével kezdett számon körözgetni. Erre én is ezt kezdtem csinálni vele. A nyelve ingerkedett az enyémmel, szinte hívogatta a szájába, amit megtettem.ezt csináltuk vagy 1 percig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L
2019. 05. 4. szombat 03:48
Nagyon gyerekes. Válaszolok rá!
#12 feherfabia
2014. 11. 2. vasárnap 07:10
7P Válaszolok rá!
#11 tenzin
2012. 05. 1. kedd 01:46
minuszt nem tok adni Válaszolok rá!
#10 izgulós
2009. 04. 13. hétfő 08:54
Sihupapa , úgy e Te sem hiszed , hogy egy egészséges , normálisan kinéző 20 éves csaj gerjed egy 10 éves fiúra ?

Amúgy meg dugulj el Te !!!!!!!!!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#9 sihupapa
2009. 04. 13. hétfő 01:36
!!!jancsi,anonymus irjatok jobbat, vagy duguljatok el. Válaszolok rá!
#8 azavalaki
2009. 04. 9. csütörtök 14:23
Bocs, helyes cím:azavalaki2@freemail.hu Válaszolok rá!
#7 valaki
2009. 04. 8. szerda 20:27
És én várom a folytatást Válaszolok rá!
#6 valaki
2009. 04. 8. szerda 20:26
Nem tudom mit izéltek, szerintem nem rossz. Ha valkinek van ehhez a témához huzalma, szívesen leveznék vele.
Címem:valakivalaki2@freemail.hu Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2009. 04. 8. szerda 17:03
Orvos látott már?
Válaszolok rá!
#4 Anonymus
2009. 04. 8. szerda 15:42
ezt hívják úgy,hogy pedofilia :P Válaszolok rá!
#3 jancsi
2009. 04. 8. szerda 12:08
Ez semmi én a szomszéd 80 éves nővel 5 hónapos koromban pettingeltem. Na ezt szárnyaljátok túl !!!!!!!! Válaszolok rá!
#2 banurr
2009. 04. 8. szerda 11:15
HÁÁÁÁÁT.......
?????? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 04. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!