A+ A-

Erotikus utópia

A kötél egy kicsit a csuklómba vágott, ahogy a Vezető megrántotta. Nem volt kellemetlen, csak az irányváltást jelezte, ahogy befordultunk valami folyosó-félén. Hogy milyen lehetett az a hely pontosan, nem tudtam, hiszen be volt kötve a szemem, csak azt éreztem, hogy kissé hűvös fuvallat csap meg, és cipőm sarka kopogott a padlón. Könnyen lépkedtem, amerre a kötél húzott, a talaj sima volt. Többször befordultunk, aztán megálltunk, és vártunk. Körülöttem léptek zaja hallatszott, puhák és kopogósak, de mi csak vártunk. Nyilván egy lift volt, ahova értünk, mert surranó ajtónyílást hallottam, aztán a Vezető továbbhúzott egy-két lépést, majd ismét megálltunk. Éreztem, hogy lefelé indulunk. "Mintha a pokolba szállnánk alá" - gondoltam. Furcsa volt kissé ez a titkolózás, hogy bekötötték a szememet, de talán ez is csak a játék része volt. Mindenesetre én izgalmasnak találtam. Az utóbbi hónapok unalmas hétköznapjai után igazán vágytam már egy kis kikapcsolódásra, és főleg izgalmakra. Nos, azt mondták, itt megkapom.
A lift megállt, és újabb rántás jelezte az irányt. Sokáig mentünk előre, és jobbról-balról folytott zajokat hallottam, tompa nyögések és sikolyok szűrődtek ki innen-onnan. Aztán megint megálltunk, a Vezető kinyitott egy ajtót, és maga után húzott. Egy falhoz lökött, amelyet érdesnek éreztem, ahogy a csupasz vállam hozzáért. Eloldozta a kezemet, de aztán rátett valamit mindkét csuklómra, és a falhoz rögzítette úgy, hogy alig tudtam megmozdítani. Fémből lehetett az a valami, talán bilincs volt. Majd éreztem, hogy a bokámra is rácsatol valamilyen hideg fémtárgyat, és amikor megpróbáltam felemelni a lábamat, egy lánccsörrenéssel megakadt, épp csak tíz centire tudtam mozdítani. Nem sokáig tűnődhettem a helyzeten, mert valaki elkezdte kibontani a bőrfűzőmet. Határozott mozdulatokkal húzta szét, és amint hozzáfért a melleimhez, egyből elkezdte őket masszírozni. Elég kemény volt, és a mellbimbóimat is morzsolgatta, csipkedte. Ezt nagyon izgatónak találtam. Hirtelen abbahagyta, és távolodó léptek neszét hallottam. Aztán vagy tíz percig semmit, csak álltam ott megláncolva, csupasz mellekkel, és vártam. Ekkor újabb léptek közeledtek, de ezúttal többen voltak. "Ez lenne az" - hallatszott a Vezető mély, öblös hangja. "Próbáltad?" - kérdezte egy másik férfihang. "Még nem, ma sok a dolgom. Meghagyom nektek. " - felelt a Vezető, aztán csend lett. Valaki hirtelen hozzám lépett, és minden teketóriázás nélkül benyúlt a kis bőr szoknyácska alá, amit erre az alkalomra vettem. Félrehúzta a bugyimat, és belém nyúlt. Mélyen felnyomta az ujját, nagyon határozottan, szinte durván. Felnyögtem, és már éreztem is, ahogy ismét belém hatol, de most már két ujjal, ami egy kicsit fájt, ugyanakkor éreztem, hogy nedvesedek.
Már régen járt bennem bárki is, és éreztem, ahogy a hüvelyem a kérlelhetetlen ujjak köré feszül. "Nézd Jix, milyen szoros, na de majd mi bejáratjuk" - mondta a férfi, aki ujjazott, és a másik durván felröhögött. "Be bizony, nem fog panaszkodni" - és újra nevetett. "Régen dugtál már, ugye bébi?" - kérdezte tőlem a Jix nevű. "Ezért vagyok itt" - mondtam, vagy inkább lihegtem, mert közben az ujjazás egy cseppet sem hagyott alább. Éreztem, hogy a másik fickó közben megmarkolja a mellemet, és keményen gyömöszölni kezdi. A mellbimbóimat csavargatta, cibálta, miközben a társa már három ujját nyomta fel, amennyire csak tudta. "Te kis kiéhezett szuka" - lihegte Jix a fülembe. "Mi meg kiéhezett farkasok vagyunk, nagy-nagy farokkal és úgy megbaszunk, hogy járni is alig tudsz majd. " Izgatott ez a durva beszéd, és amit velem csináltak. Hirtelen éreztem, hogy a talpam alatt megemelkedik a talaj. Az ujjazás nem maradt abba, csak a lábaim emelkedtek, ebből arra következtettem, hogy valami mechanika emelte meg a padlót azon a helyen. Most már guggoló testhelyzetben lógtam az érdes falon, még mindig bekötött szemmel, és ezzel a két kiéhezett farkassal, teljesen kiszolgáltatva.... ó, milyen izgalmas, már régóta erről ábrándoztam. Egyszer csak magamra hagytak, ott lógtam felajzva, kitárulkozva, ők meg abbahagyták a gyötrésemet. Fényképezőgép kattanását hallottam. Nyilván engem fotóztak. Aztán csak azt éreztem, hogy valamelyikük elkezd baszni, keményen, kegyetlenül. Tövig nyomta belém a szerszámját, ami jókora volt, és én ismét felnyögtem, ő meg csak tovább dugott, ahogy csak bírt. Hirtelen abbahagyta, és akkor végre levették a szememről a kötést. A helyiség, ahol voltunk, elég nagy volt, de csak hárman tartózkodtunk benne, Jix, a másik meg én. a két férfi ott állt vigyorogva, mindketten nagydarab fickók voltak. Az egyiknek állt a farka, nyilvánvalóan az imént még bennem jártatta. Ő fehér volt, a másik meg egy néger, a szerszámja még nem állt egészen, de így is nagyobb volt, mint fehér társáé. "Jix vagyok" - mondta a fehér "Ő pedig Jox. " - mutatott a feketére. "A te neved nem érdekes. " - bólintott felém, és megint hozzám lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 21. vasárnap 08:14
Egyszer igen, többször nem is fogom.
#3 zsuzsika 2016. 09. 4. vasárnap 12:05
Egyszer el lehet olvasni.
#2 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:20
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2009. 04. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?