A+ A-

Véletlen újra ismerkedésünk

A sztori nem rég történt velem, bár az egész ha jobban bele gondolok már évekkel ezelőtt kezdődött.
27 éves vagyok, és a partnerem ebben az élményben húgom korábbi barátnője aki 19 éves. Edina pár éve nagyon jóban volt húgommal, nálunk is járt elég sokszor, csini 14 - 15 éves kislány volt akkoriban. Nem mondom, hogy nem fordult meg soha a fejemben, de hát a kora nem volt épp tökéletes. Már akkoriban meg volt neki a számom, sms - eket írt csörgetett ahogy szokás, de nem nagyon foglalkoztam vele. Tetszett az érdeklődése persze, de még tényleg kislány volt. Persze Ő azóta szépen cseperedett, csak az én látókörömből kikerült. Néhány hónappal ezelőttig. Chateltem interneten és hát kivel hozott össze a sors? Igen Edinával! Kissé meglepődtünk, hogy pont egy ilyen oldalon futottunk össze, mert ez egy amolyan szexkereső oldal volt(egy másik), de az első félelmek után úgy gondoltuk, hogy miért ne ha mindketten érdeklődünk a másik iránt. Megbeszéltük, hogy nem beszélgetünk chaten tovább, és telefonon sem fogunk, hanem valamikor ellátogat hozzám. El is érkezett az a nap...
Különösebben nem készültem rá, mert nem vártam Tőle túl sokat. Első találkozás, különösebben nem ismertük egymást korábban sem, egy kellemes találkozásra számítottam és ennyi. Hív, hogy megérkezett menjek ki...! Ekkor már picit izgultam tényleg 4 - 5 éve nem is láttam, és akkor még csak egy kislány volt teljesen! Szépen megváltozott ez nem is volt kérdés. Nem nőtt egy centit sem ebben biztos vagyok (kb160 - 165cm) viszont teljesen "megnőiesedett". Tudnotok kell én elsősorban a vékony lányokat kedvelem, hát Edina nem volt az! Nem volt kövér, tökéletes volt! Mindenhol szép formás, gusztusos! Csini közepes mellek, gömbölyű popsi, fekete vállig érő haj, és kék szemek. Imádom a feketéket:)! Első pillantásra tetszett a látvány.
Persze kissé zavarban voltam hisz évek óta nem láttam, meg hát mindketten tudjuk hol találkoztunk újra, de a viselkedése teljesen megnyugtatott. Semmi kihívó nem volt benne kedves volt, aranyos, mosolygós, kellemes volt nagyon. Bementünk, megmutattam neki a házat, leültünk a nappaliban, megkínáltam egy itallat. Elfogadott egy pohárka pezsgőt és beszélgettünk. Elmeséltük egymásnak mi minden történt velünk az utóbbi időben, mit csinálunk szabadidőnkben, hol tanul, én hol/mit dolgozom, szóval picit megismerkedtünk.
Szóba kerültek a régi sms - ek csörgetések. Elmondta, hogy annak idején tetszettem neki, és kicsit később jött rá, hogy kizárólag szexuális értelemben vonzódott hozzám. Hízelgő dolog, jól is esett nekem. Teljesen nyíltan beszélt, semmi szégyenlősködést nem tapasztaltam a hangjában viselkedésében, ez nekem nagyon tetszett. Sokat fantáziált rólam anno, és mit ad isten épp egy ilyen honlapon találkoztunk, nagyon megörült neki. Egy ideje egyikünknek sincs senkije így éppen azonos időben regisztráltunk az oldalra. Micsoda szerencse gondoltam:)!
Szóval ismételten megismerkedtünk és egyre inkább az oldal és a szex felé terelődött a beszélgetésünk. Nem mondom közben már elég sokszor elkalandoztak a szemeim és a gondolataim. Egyszerű lány volt, semmi cica - mica viselkedés, nyílt és őszinte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 02. 14. szombat 06:55
NEKEM TETSZETT! Folytasd!
#8 A57L 2014. 10. 29. szerda 16:53
Szerintem is gyenge.
#7 zsuzsika 2014. 10. 21. kedd 10:38
Gyenge,elkapkodott.
#6 listike 2013. 10. 6. vasárnap 13:43
Basszus! Ez meg mi?
#5 papi 2013. 07. 23. kedd 06:05
Se füle se farka
#4 v-ir-a 2012. 05. 28. hétfő 21:33
ennnyi????? ebben sokkal több benne volt sztem...
#3 Lemon Orange 2009. 04. 5. vasárnap 00:43
Hát hogy megérkezik a hűtőszekrény. :)
#2 Sasha 2009. 04. 3. péntek 13:48
hol a vége??
#1 Törté-Net 2009. 04. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?