A+ A-

A gyorstüzelő

A lány ráhomorított az eresre. Teste ívbe feszült, vékony nyávogással szállt el immár sokadszor az este. Hüvelye rángva fejte magába a drága apatejet.
Egyfajta delíriumban telt az utóbbi 3 óra. Milyen rég is volt, hogy hazaért ezzel a kefélőbajnokkal. Az idők kezdete előtt - délután - a görög napokon találkoztak. Egykori évfolyamtársa mutatta be neki. Aztán ahogy esteledett, az utcabálon egymás mellé keveredtek. Szimpatikus volt a kreol bőrű félisten, a kidolgozott izmaival. Együtt pörögték végig a bált, néha megállva egy kis frissítőre. Ilyenkor beszéltek is erről arról. Éjfél után egy lassú szám közepén esett meg az első csók. Kettő körül lett vége a bulinak, Jorgi hazakísérte.
Az nem volt kérdés, hogy bejön-e egy kávéra. Bejött... már a lépcsőházon is nehezen vergődtek át, mire végre beértek a lakásba, elég zilált volt mindkettőjük ruházata. Aztán ahogy bezárult az ajtó nem volt többé irgalom. Az első gyors menet ott esett meg a cipősszekrényen. Reccsenve engedtek a ruhadarabok. Így is csak félig meddig sikerült kihámozni egymást a könnyű nyári ruhákból. Minije a derakára gyűrve, a bugyi maradványai a bal bokájára tekeredve, a top megúszta, azt ő dobta le. A melltartója szerencsére elöl kapcsos volt, így az most valahol a háta mögött lehetett, ez a vad déli bika pedig rábukott a mellére, majd pár pillanat múlva máris mélyen öklelte kicsit felfele kunkorodó szarvával. Pár mozdulat után a fiú beleélvezett. Kicsit csalódottan mocorogni kezdett, de Jorgi megállította.
- Várj egy pillanatot - kérte és valóban, egy perc se kellett tán, ismét teljes keménységében érezte magában a szerszámot. Beindult az ütemes csípőmozgás, ő ráközött Jorgi pedig tolta ami kifért a csövön... már közeledett a csúcsfelé, amikor ismét megesett a dolog, a srác Aszódnál kiszállt... - Ez már nem járja - gondolta akkor kicsit mérgeskedve, de várt egy picit és a szerszám újra megindult benne. A fiú egyre jobban bírta. A következő robbanást már együtt élték meg. Az első vad menet után kicsit megpihentek. Kezdett kényelmetlenné vállni a kis szekrényke.
- Gyere, helyezzük magunkat kényelembe - invitálta a fiút beljebb. Egy kis ásványvizet iszogattak a konyhában, majd a fürdő felé vették az irányt, mert mindketten meglehetősen viseltesekké váltak a délutáni táncmulatság és az iménti kis tűzoltás alkalmával.
Jorgit beküldte a fürdőbe, ő pedig elindult a tiszta törölközőkért. Mielőtt utána ment volna, még főzött egy kávét, aztán egy kis aprósüteményt, és egy jeges ásványvizet, készített be a szobába. Egyúttal az ágyat is megvetette. A kávéval pedig megindult a fiú után.
* * * Gabesz légyszi a következő csillag után folytasd...
- Légyszi nyisd ki! Tele van mindkét kezem.
- Máris! - hangzott bentről, majd kisvártatva kitárult az ajtó.
Bent az a négy illatmécses világított, amit a kispolc tetején tartott kivételes alkalmara, amikor egy kis vizi ellazulásra vágyott. Olyankor tele engedi a kádat, bekapcsolja a masszírozó sugarakat, egész finomra állítja őket és élvezi az óvatos dögönyözést. A fiú úgy látszik megtalálta őket. Nem egy elveszett gyerek...
- Szuper! De ha itt töltünk több időt, akkor behozom a frissítőt. Addig ezeket helyezd el valahol. - Azzal Jorgi kezébe nyomta a tálcát, a törcsiket ledobta a kis szekrénykére és kiviharzott az italért, meg a sütiért. Mikor visszaért a fiú kedvesen fogadta. Átöllete a derekát, magához húzta és megcsókolta.
- Most már ne rohanj el, van itt minden - kérte.
- Ok. Igyuk meg a kávét, aztán fürödjünk meg. Szinte ragadok...
Leültek a kád széles peremére, elkortyolták a feketét, majd bekészítették a fürdővizet. Amolyan hűtőfürdőfélével indítottak, mert nagyon melegük volt. Egymással szemben belefeküdtek a kádba és élvezték a hűsítő sugarakat.
- Nagyon szép a lakásod. Ilyen fürdőt még nem láttam panelban.
- Édesapám segített az átalakításban, ez igazából a régi fürdőszoba és a konyha egy részéből lett kialakítva. A konyha pedig az egyik félszoba és az előtér összeolvasztásából no meg a régi konyha maradékából lett. Ez az épület nem panel, abban nem lehetett volna így áthelyezni a belső falakat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:02
Elmegy.
#3 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 22:36
pont azt a strory-t sikerült elolvasnom elsőre, ahol ígéretet tettél erre a történetre, egy nagy mosoly, és ez a "csak akcios" nem megy neked, inkább az előbbiekből jó sokat
üdv
#2 Andreas 2009. 03. 12. csütörtök 08:16
Ebből 12 egy tucat. Olvastam persze már rosszabbakat is.
#1 Törté-Net 2009. 03. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?