A+ A-

Egy feledhetetlen délután

Sziasztok. Niki vagyok és 20 éves. A történet nem is olyan régen kb. 1 hete történt meg, gondoltam megosztom veletek.
Egyik délután kb. 4 óra körül találkoztam a barátommal (már több mint 1 éve vagyunk együtt) a lakásán. Gondoltam nem fog történni semmi, mert elég fáradtnak látszott. Beültünk a nappaliba és TV-t néztünk. Ez így ment kb. fél óráig aztán hirtelen elkezdett csókolgatni ami nagyon jól esett mert imádom amikor csókol. De most valahogy sokkal szenvedélyesebben és vadabbul csókolt vagy lehet, hogy csak nekem tűnt akkor úgy. Nagyon élveztem és egyre jobban kívántam már őt. Elkezdtem simizni a buksiját majd az arcát a felsőtestét. Az ő keze is elindult vándorútra. Először csak ruhán keresztül simogattuk egymást, de csak "övön felül".
Ledöntött a kanapén és rám feküdt és úgy folytattunk a simogatást. Rajta és rajtam is farmer volt de ennek ellenére kezdett el rajtam mozogni, és hozzám dörzsölni az akkor már eléggé kemény farkát, amit farmeron keresztül is nagyon lehetett érezni. Éreztem, hogy nagyon beindult, mert egyre erősebben nyomta magát hozzám. A hatása meg is lett még így farmeron keresztül is, mert éreztem, hogy már elég nedves vagyok. Elég kényelmetlen volt, ahogy a nedves tangám a farmeromhoz dörzsölődik + ő is egyre erősebben nyomta magát hozzám. Mondtam neki, hogy menjünk el fürödni, legalább lekerül rólam a nedves tanga. Nem kellett 2szer mondani neki máris rohantunk a fürdőbe. Elég kicsi a fürdőszobájuk és amint megnyitotta forró vizet, iszonyú meleg és gőz lett a pici helységben.
Egy perc sem telt el és máris mind a ketten meztelenül álltunk a kádban. Vad csókolózásba kezdünk és kezünk szintén elindult vándorútra. Nagyon kívántam az érintését. Felizgatott azzal, hogy a finom keze végigsiklott a vizes bőrömön, a nyakamon, a mellemen. Láttam rajta, hogy nagyon kívánja már a dolgot, de gondoltam hadd szenvedjen még egy kicsit, leállítottam. Elkezdtem szappanozni a hátát majd a popsiját, majd elől kezdtem el simogatni. Először a nyakát a mellét a hasát majd egyre lejjebb. Amikor a farkához értem kőkemény volt és elkezdtem lassan finoman masszírozni, majd láttam rajta mit akar.
Leguggoltam és puszikkal halmoztam el a kőkemény farkát. Lassan elkezdtem nyalogatni. Tűz forró volt mindene, így a farka is. Lassan bevettem a számba és elkezdtem szívogatni, nyalogatni, gyengéden szopni. Leírhatatlanul felizgatott a forró farka a számban. Éreztem, hogy már közel van a véghez, így egyre gyorsabban szoptam. Nem is kellett sok egy hatalmasat élvezett. Egész idő alatt ő nem csinált semmit, már kezdtem azt hinni, hogy itt van a vége a dolognak és neki csak ennyi kellett. Kicsit magához tért, felhúzott magához és gyengéden megcsókolt. Most ő ereszkedett le hozzám, egyik lábamat felrakta a kád szélére és elkezdte simogatni a combomat, de mást nem, pedig már nagyon kívántam. Ujjaival elkezdte (végre) simogatni a csiklómat aztán mikor már kezdtem volna élvezni megint, abbahagyta és a combjaimat nyalogatta simogatta, azt hittem meghülyülök, hogy nem folytatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sztbali 2017. 07. 11. kedd 09:05
Átlagos.
#4 vakon53 2016. 03. 25. péntek 17:30
Jooóvolt!
#3 listike 2014. 02. 13. csütörtök 06:00
Elkapkodtad.
#2 Andreas 2009. 03. 10. kedd 15:03
Nektek jó volt, elhiszem. Majd egyszer biztosan le fogod tudni írni úgy is, hogy az olvasó is képes legyen beleélni magát. Most még nem tartasz ott.
#1 Törté-Net 2009. 03. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?