A+ A-

Affair 1. rész

Bevezető:
A sztori szokványos. Harmincas fiatal, kielégítetlen és elhanyagolt nő, munkába temetkező férjjel.
Internet. Ismerkedés. Sokadikra megtaláltam. 54 éves egyedülálló csúcs fazon. Mindig is izgattak az érett férfiak. Ja! Apakomplexus. Leszarom, mit gondolnak. Izgató és kész. Az első találkozás fantasztikus! Tópart. Ezernyi csillag. Valami céges bulit hazudtam otthon. Két óra romantika. Beszélgetés. Részemről vad ámokfutás a parton, nehogy valami történhessen. Aztán leállít. Megfogja a kezem. Az első csók. Csodálatos!
Hetente talik. Kocsiban, úton, útfélen. Gyönyörű nagy dorong a naciban. Még sosem volt ekkorával dolgom. Nagyon tetszik a teste. Főleg a háta. Izmos, csodásan barna.
A szeme.. Érzem, hogy imád engem.. Hát így kezdődött..
Ma én vagyok az úr!
Bármily hihetetlen egy nő is irányíthat. Úgy veszem észre, izgat ez az új felállás.
Nagyon tetszik, hogy így be tudlak gerjeszteni. Szívem szerint addig csinálnám, amíg már csak egy nagy faroknak érzed magad és akkorát élvezel, mint állat.
Szeretnék játszani a testeddel. Szeretném, ha uralhatnám.
Szeretnélek egy csomó gyönyör teli kínban részesíteni.
Most olyanom van, hogy gonosz akarok lenni veled!
A kezedet kikötözöm az ágyhoz, hogy mozdulni se tudj. Nem érhetsz hozzám. Ez már önmagában is kín neked! Ott hullámzanak súlyos gömbölyded melleim az arcod előtt és nem éred el! Odatérdelek az arcod elé és a felsőtestedhez dörzsölöm a puncimat.. ááááá.. annyira jó. A melleimmel simogatom az arcod. Mire a szádba vehetnéd, addigra elhúzom onnan.
(upsz kicsi szünet, túlságosan felizgatott a történet, ami itt van a fejemben. ) Hol is jártam...
Áááááá megvan!
Épp fel akartalak pofozni a cicimmel. Hangosan nyögsz és dobálod magad. Próbálod hozzám dörzsölni a hímvessződ, de sajna nem érsz el!
Csúnyákat mondasz, de ezzel is csak hergelsz engem.
Hátat fordítok neked és a popsim ott riszálom az arcod előtt. Négykézlábra állok és bekapom a farkadat. Látod a puncimat amint életre kel! Lassan bújik elő a pöcköm. Ahogy felizgulok, úgy nyílik ki, mint egy virág. A látványtól egyre jobban feszül a farkad. Ez rám is hatással van és megjelennek puncimon az első harmat cseppek. Nem érhetsz el. Megőrülsz a vágytól! Úgy érzed, bele akarod fúrni a fejedet a puncikámba.
Ájulásig nyalnád. Ehelyett itt van a szádtól 10 centire és nem éred el:)
Én közben már kőkeményre szoptalak. Nagyon tetszik neked ez az egész szopásosdi! Tudom, hogy megint arra pályázol, hogy lenyeljem, de ez a nap az én élvezetemről szól!
Ma csak az van, amit ÉN akarok! És én azt akarom, hogy szenvedj. Kínozni akarlak a hiányommal! Vagyok és mégsem. Elérsz és mégsem. Visszafordulok, hogy lássam elkínzott, bevadult ábrázatodat. Kicsit hagyom, hogy pihenj. Nem akarom, hogy elélvezz! Még nem lehet.
A csípődre ülök, de úgy hogy a farkad ne érjen hozzám.
Ezt is gonoszságból:)
Az ujjaim hegyével simogatlak mindenhol. A kezem hűvös. Minden érintésemre borzongás fut végig rajtad. A bimbóid megmerevednek. Hm. Még sosem vettem a számba őket. Lehajolok és szopogatni kezdem. Közben figyelem az arcodat. Érdekel, hogy ez neked pont olyan jó érzés - e mint nekem szokott lenni.
Amikor már éppen ellazulnál, lecsusszanok a lábaidhoz.
Nem nagyon engeded, de felhúzom a térdeidet. Bántani nem akarsz, de elég rémülten nézel. Mosolygok. Valami olyanra készülök, amit még soha senki nem tett veled.
Borzongás járja át a tested. Annyira tudod, mi következik. Csak úgy tehetnél ellene, ha félre löknél a lábaddal, de nem teheted, mert szeretsz. Én ezt tudom jól és kihasználom:) Ne félj.. jó lesz... behasalok a lábaid közé... az egyik kezemmel a farkadat simogatom.. a nyelveim a zacskóidat nyaldossák... A másik kezemmel óvatosan körözök az ánuszodon... teljesen begörcsölsz.. A térdeid reszketni kezdenek.. Belenézek a szemedbe és tudod, hogy megbízhatsz bennem..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L
2014. 05. 28. szerda 05:33
Nekem nem tetszik. Válaszolok rá!
#5 genius33
2012. 11. 27. kedd 07:10
Durvaaa nyes Válaszolok rá!
#4 királylány
2009. 03. 3. kedd 18:29
Nekem nagyon tetszik. Kipróbálom ma éjjel a pasimmal.. Válaszolok rá!
#3 egy ember
2009. 02. 24. kedd 09:49
Állati.
Bár én biztosan kiakadnék ha a csajom megpróbálná!
8 pötty. Válaszolok rá!
#2 Lemon Orange
2009. 02. 24. kedd 02:47
Rövid.
Túl rövid.
De jó.
:)
Folytasd. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 02. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!