A+ A-

Mi

Amióta a tudatom kivilágosodott arra emlékszem, hogy anyám imádott simogatni és maszírozni. Mindig arra nyugodtam meg, ha puszilgatnak mindenhol és simogatnak. Anyám boldog fiatal nőként kelt egybe apámmal, akit anyám szépsége, öle finomsága és kezének rejtett titkai bűvöltek el. Apám mesélte " anyád úgy simogat, hogy elfelejtem minden bánatomat". Ezt megtapasztaltam, mikor még kicsi voltam, gyakran láttam amint anyámhoz bújik apám vagy csak egymás mellett fekszenek és anyám keze bebarangolja apámat, aki néha sóhajtozik, hangja néha elcsuklik, légzése felgyorsul. Megfigyeltem, hogy anyám keze ilyenkor apám nadrágjában ritmusosan mozog. Meg is kérdeztem, hogy mi az a finom dolog, hogy apu úgy szereti, de elnevették és anyám elmondta majd megmutatom ha jó fiú leszel. Sokáig nem került erre sor, de mindig megsimogattak lefekvéskor és jólesően aludtam el. Ahogyan nőttem egyre kíváncsibb lettem, de nem kaptam választ. Egyik ilyen éjszaka felébredtem, mert összevissza álmodoztam mindenféle kezekről, melyek ijesztgettek, de nem bántottak. A házunkban az ajtókat nem zártuk, így lehetett járkálni. Elindultam, hogy anyámat felébresszem mondja már el mi is ez a sok kéz, ami zavart engem és én nem kapok választ. Halkan jártam és a szüleim szobája előtt a szokásos sóhajokat hallottam. Lassan beléptem a szobába, nem láttam semmit, ezért közelebb mentem a szüleim ágyához. Apám a hátán feküdt, szemei becsukva, anyám háttal az ajtónak apám combjain feküdt, közel arccal apám hasához. Nem láttam semmit, csak anyám kezét láttam ritmusosan mozogni. Közelebb léptem, hogy jobban lássak és ekkor láttam apám falloszát, mely hatalmasra nőtt és anyám ezt maszírozta, húzogatta, majd időnkét szájába vette és úgy szopta mintha le akarná nyerni. Jól megnéztem és kezdtem érteni mi is történik. Ekkor kellemes bizsergést éreztem a pisilőmben és amikor odanyúltam, éreztem megkeményedik és jelentősen megnagyobbodik. Gyorsan kihátráltam anyámék szobájából és az ajtó mellett megálltam és elkezdtem anyám mozgását utánozni. Egyszer csak hatalmas melegséget éreztem és kifröccsent belőlem valami. Ijedtemben elfutottam a szobámba és gyorsan elaludtam.
Anyám reggel nagyon kedvesen fogadott és apámmal összenéztek majd anyám azt mondta, milyen sokat nőttél, észre sem vettem, most már nagyfiú vagy. Ekkortól kezdve már anyám alig simogatott, úgy éreztem már nem szeret. Egyre többször álmodtam kezekkel, melyek soha nem kedveskedtek nekem. Többször felébredtem, ekkor simogattam magam és rájöttem ez jó dolog, szinte minden este, éjszaka csináltam. Egy idő után ismét a kíváncsiság vett erőt rajtam és meg akartam lesni a szüleimet, mi is történik velük. Az ajtót innentől zárva találtam, amit furcsáltam és úgy gondoltam, valami titok lehet ott bent. Mozgékony sportos kölyökké nőttem, így elhatároztam, hogy az udvarról belesek a szüleim hálójába az ablakukon keresztül. Nappal ügyesen odahúztam az egyik játéktároló ládát, alaposan betakartam, hogy ne legyen feltűnő. Eljött az este, de elaludtam, így el is marad a kíváncsiskodás. Aztán az egyik fülledt, borongós estén felkeltem, és kiosontam az udvarra. Csendes, zajmentes volt az éjszaka, így tisztán hallottam mindent. A szemem megszokta a sötétséget, felmásztam a ládára és belestem. Nagyon kicsi fényt láttam, mely a szüleim fürdőjéből jött ki, apám hanyat feküdt az ágyon és szunyókált meztelenül. Anyám sehol, nagyon megijedtem, mert azt gondoltam nálam van és ellenőriz, már éppen le akartam mászni a ládáról, amikor nyílt a fürdőszobaajtó és kilépett rajta. Anyám ekkor volt 28 éves a legszebb nő akit valaha láttam azóta is. Meztelen volt és most csodálhattam meg teljes valójában gyönyörű mellek, csodálatos derék és csípő, imádni való combok és az az izgalmas punci. Éppen csak egy pici szőr volt látható a vénuszdombon és azok az ajkak melyek a lábai között nyíltak. Csak álltam és beleszerettem anyámba. A csodának gyorsan vége lett, mert anyám az ágyra feküdt és már nem láttam belőle eleget. Halkan súgta apámnak nézd milyen szépen megborotváltam a puncim. Apám nem nézett oda, mintha nem érdekelte volna. Anyám keze már indult is, apám mellkasát simogatta, majd a hasát és megragadta lágyan a péniszét. Szájába vette és szopni kezdte, apám mordult egyet, el akarta tolni anyámat, aki nem hagyta, hanem tovább izgatta apámat, aki lassan felébredt, pénisze megtelt, megkeményedett. Anyámat a hátára fektette és a csodálatos kelyheket széthúzta és nyalni kezdte. Most anyám kezdte el a nyöszörgést és dobálni a csípőjét. Nagyon izgatott a látvány, úgy állt a péniszem, mint még soha. Apám abbahagyta a nyalakodást és anyám fölé térdelt, széthúzta anyám punciját és beigazította a vesszejét az ajkak közé.
Lassan tolta befelé, majd visszahúzta, majd újra tolta bentebb - bentebb. Anyám hevesen nyöszörgött, mintha fájna neki, furcsáltam is, de rájöttem nem védekezik, ez nem fájdalom, hanem jó dolog lehet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 fingerlis 2015. 11. 27. péntek 18:58
Aranyos ...szép...szomorú...izgatóóóóó.....! 10 pont
#12 zoltan611230 2014. 05. 16. péntek 08:08
Jo
#11 Bandyta77 2014. 03. 30. vasárnap 11:42
nem rossz smile
#10 listike 2014. 02. 28. péntek 10:25
Gyönyörű történet.
#9 zoltan611230 2014. 02. 5. szerda 03:46
Jo
#8 papi 2013. 11. 6. szerda 15:33
Megható
#7 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:47
Elmegy.
#6 simi 2009. 02. 16. hétfő 18:38
Lehetett merevedése bármikor, magömlés akár 9 évesen is. Legfeljebb nem érett az ondó. Az izgalom attól még meg van.
#5 egy ember 2009. 02. 10. kedd 17:45
Gyurinál a pont!
Egyébként kicsit realisztikusabb is lehetne, mivel nem valószínű, hogy egy 12 éves gyerek hímtagja kitölti egy felnőtt, egyszer már szült nő hüvelyét annyira, hogy az elélvezhessen. Maximum a tabu tényének izgalmától élvezhetett el.
Egyébként ha mégis megtörtént, grat, én is ismerek hasonlókat, bár ők maguk nem vallanák be...
#4 gyuri0926 2009. 02. 10. kedd 07:41
Baromság , az első merevedésed , spermával együtt nem lehetett hamarabb , mint 12 év , amikor anyádat lested 28 éves volt a szöveged szerint , gyermek korában szült Téged ?
Álmodik a nyomor barátocskám.
#3 gyuri0926 2009. 02. 10. kedd 07:36
Baromság , az első merevedésed , spermával együtt nem lehetett hamarabb , mint 12 év , amikor anyádat lested 28 éves volt a szöveged szerint , gyermek korában szült Téged ?
Álmodik a nyomor barátocskám.
#2 Ede 2009. 02. 9. hétfő 23:43
hülyeség
#1 Törté-Net 2009. 02. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?