A+ A-

Szűz Pali esete

Engem nem Szűz Palinak hívnak, az csak a csúfnevem, az igazi nevem Szűcs Pál - bárki megnézheti a keresztlevelemben. Hogy mégis mindenki csak így ismer, könnyű kitalálni, hogy miért.
A baj azzal kezdődött, hogy a Teremtő igen kurtácska szerszámmal ajándékozott meg. Meg sem merem mondani, hogy összesen hány centi. Márpedig, ha a férfiembernek a lába között nincs mivel kérkednie, akkor bizony széles ívben elkerüli a hűvelyeseket - mármint azokat, akiknek hűvely található a combjuk tövében. Én persze nem kürtöltem a dolgot világgá, de azt a vak is láthatja, hogy tisztes távolságban tartom magam a szebbik nem képviselőitől. Ha az igazi ok netalán kiderülne, akkor szerintem nem Szűz, hanem esetleg Kurtafarkú Pali néven élnék a köztudatban, aminek még kevésbé örülnék.
A bajt az is tetézte, hogy megnéztem néhány pornófilmet. Az ott szereplő óriási méretű hímtagok láttán végképp elfogott a kétségbeesés. A vastagság még csak-csak, de a hossz a nyomába se léphet a filmeken látottaknak. Pedig mennyit nyújtogattam szegény farkincámat! De hiába. Azt is olvastam valamelyik felvilágosító szándékkal írott cikkben, hogy felesleges a magamfajta férfiaknak aggódniok, hiszen a méret nem számít. Meséld csak be azt te a drága nagymamádnak! Volt is egy iskolatársam, akinek az volt a szavajárása, hogy a méret nem számít, csak az a fontos, hogy nagy legyen. Így aztán még csókolási szándékkal sem mertem közeledni a lányokhoz, nehogy véletlenül kiderüljön, hogy az én lábaim közt milyen rövidke valami fityeg. Pedig megítélésem szerint nem egy csaj szívesen vette volna, ha megtapogattuk volna egymást. A többi fiú már régen túl esett, ha ugyan tényleg igaz, a "tűzkeresztségen" - a lányokról nem is szólva -, nekem meg még mindig nem volt mivel dicsekednem.
Szűzen vonultam be katonának. A közös fürdéskor láttam, hogy bizony mindenkié hosszabb, mint az enyém. Ráadásul a mi egységünkhöz került egy volt iskolatársam is, aki mindenkinek a csúfnevemen mutatott be: ez a Szűz Pali! Bővebb magyarázatra már nem is volt szükség.
Az első kimenőt én a laktanyában töltöttem. Minek menjek be a városba? A többiek bezzeg tudták, hogy minek. Jól beittak s órákon át mesélték, hogy milyen jó csajokkal találkoztak. Legközelebb alig tudtam kivédeni, hogy ne vigyenek magukkal. Pedig az volt csak az igazi: találtak egy kuplerajt és sorra kipróbálták. Micsoda picsák vannak ott, csak láttam volna!
Éreztem, hogy közeleg a vég. El is határoztam, hogy legközelebb ha hívnak, nem mondok nemet, mert a végén még azt hiszik, hogy buzi vagyok. Lesz ami lesz!
Valóban, a következő vasárnap, némi kérettetés után beadtam a derekam.
Mariska néni fogadott bennünket s szemmel láthatóan megörült nekünk -naná, hogy megörült, nem jöttünk mi ingyen baszni. Én ugyan nem voltam teljesen magamnál, s mire észbe kaptam volna, Mariska néni úgy intézte, hogy én kapjam a legszebb lányt. A fiúk még utánunk kiáltották, hogy "Óvatosan bánj vele, Juci, mert még szűz!" Juci pedig eközben betuszkolt egy keskeny szobácskába, amelyben alig volt más, mint egy ágy. Gyere, mondta, majd én megfosztalak a szüzességedtől.
Nem tolnád le a nadrágod? Meg a gatyád is. (Istenem, most minden kiderül!) Hát letoltam, s nem történt semmi. Semmi tragikus. Juci hozzám lépett s elkezdett simogatni. Nem volt egy világszépe, de csúnya sem. Erre a tipusra szokták azt mondani, hogy töltöttgalamb. A kezei köröztek a testemen s egy-egy pillanatra a kukimat is megérintették. Mi is a neved? kérdezte. Pali vagyok. (Majdnem kimondtam, hogy Szűz Pali.) Jó, szólt, akkor mutatok valamit ennek a Palkónak itt a lábad közt, s elkezdte a blúzát levetni. Duzzadt mellek ugrottak elő a melltartóból s én azt vettem észre, hogy az én Palkóm - milyen szimpaikus név - erre felkapja a fejét. Lassan a testtel, szólt Juci, még ezt is látnod kell: s azzal elkezdte magáról lefejteni a szűk szoknyácskát. Sztriptíz-táncosnőket megszégyenítő mozdulatokkal bújt ki aprócska bugyijából s én egyszeribe megfeledkeztem az egész világról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 02. 17. hétfő 07:40
Tetszett.
#7 Bikmakkocska 2013. 09. 30. hétfő 13:47
Végre egy sztori, ahol nem hatalmas és vastag a fütykös.
#6 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:20
Nagyon jó
#5 tiborg 2011. 11. 13. vasárnap 22:48
Elvezet olvasni!(No pun intended!!)
#4 sihupapa 2009. 01. 28. szerda 19:42
jópofa.
#3 Lemon Orange 2009. 01. 28. szerda 16:15
:)
#2 pisti47 2009. 01. 28. szerda 08:15
10pont... Nagyon szeretem az ilyen őszinte és jópofa írásokat, ne hagyd abba.
#1 Törté-Net 2009. 01. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?