Margitsziget

Szavazás átlaga: 8.01 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2009. január 21.
Hossz: 18 251 karakter
Elolvasva: 7 461 alkalommal
Ha jól emlékszünk (én és a barátnőm) májusi nap lehetett. A király utcában melóztam, ami nem volt messze az ő egyetemétől. Tíz órát húztam le ott, és ha úgy adódott, feljött netre. Elkezdtünk beszélgetni, a vevő várt a sorára. Ilyenkor a napi programot pontosítottuk és suli után bejött hozzám. Ez sokszor zajlott így, még bent voltam, ismerősökkel, barátokkal dumáltunk.
Már msn – en kitaláltuk, ha végzek, elmegyünk sétálni. Hatkor bezártam a boltot és elindultunk. Imádtunk a városban mászkálni céltalanul. Csak fogtuk egymás kezét sétáltunk, nagyokat beszélgettünk, legtöbbször megálltunk lopni egymástól egy – egy csókot. Amikor úgy tartotta kedvünk, leültünk egy padra hogy még jobban egymásba forrjunk. Öleltük, simogattuk a másikat.
Úgy döntöttünk menjünk ki a Margitszigetre. Az idő tökéletes volt a nap sütött nem volt se meleg se hideg, legjobb a sétához. Felpattantunk a 4 – es 6 – ra, ahol a tömegnyomor miatt már azért is öleled a kedvesed, hogy ne más tegye, plusz az értékeiteket se veszítsétek el. :
Leszálltunk, az aluljáróban átmentünk a szigetre. A gyrososnál mindig vettünk valami üdítőt, fagyit, ezt elfogyasztottuk útközben.
Már nagyon kívántuk egymást, ezt mind a ketten nagyon jól tudtuk. Több, mint másfél éve voltunk együtt, de sose bírtunk magunkkal. Ha a szigeten jártunk mindig elsétáltunk a nagyrétig, ott leültünk a fűbe vagy egy padra. Rengeteg csókcsatát megvívtunk már ott. Imádtuk egymást simogatni, cirógatni. Azt szerettem, ha nekem háttal ül, karjaimba tartom az arcát, a nyakát csókolom. Ezt ő is nagyon imádja, és az őrületbe lehet vele kergetni.
Ő gyakorlatilag bármit csinál velem, azzal megőrjít, egyszerűen nem tudok neki ellenállni, imádom. Mivel neki másnap iskola volt nekem meló és időben haza kellett mennie, aznap nem tudott nálam aludni, ezáltal nem tudtunk ágyba bújni sem. Viszont nagyon vágytunk már egymásra. A nap lemenőben volt a sziget egyre jobban ürült, fogytak az emberek, minden egyre nyugodtabb volt. Tudtuk, hogy akarjuk egymást csak azt nem, hogy hol.
Elkezdtünk sétálni és keresni a legmegfelelőbb helyet. Közben két lámpa közt megálltunk, ahol kevesebb volt a fény, árnyékba húzódva vad csókcsatákat vívtunk. Ilyenkor már nem látott senki, nyugodtan lehetett bátrabban simogatni. Olyan fél óra séta után megtaláltuk a helyet.
Egyrészt meguntuk a keresést, másrészt kivilágítatlan járdája volt ez a szigetnek, két oldalról bokrokkal kerítve. Mind a két vége olyan 50 méterre, ahol tökéletesen látható volt, ha jönnek, mivel ott lámpa világított.
Leültünk, kedvesem velem szembe és így mindenki mindent látott. Elkezdtük, amit már egész nap vártunk, szerelmes csókokat a finom puha simogatásokat, egymás sóhaját. Kitalálni a másik érzését gondolatát, figyelni mi a legfinomabb neki.
Ő tökéletes nekem (a mai napig). A barna haja, a nagy gomb szemei, bazsalygós arca rajtuk két nagy alma mikor mosolyog, gyönyörű szája, szép hosszú puha nyaka. A melle tökéletesek, soha szebbet nem láttam még, formás, gömbölyű keblek. Imádom a hasát, szép barna a bőre, csodálatos megérinteni. Nem a kifutóról lépett le, mint az a sok (kákabelű picsa), igazi nőies alakja van. Formás, jól kidomborodó mell, szép csípő és hát a feneke. Kemény a tornától és mégis puha. A legcsodálatosabb Lány.
Velem szembe a padon ülve csókolózás közben a fenekét simogattam, ő átkarolt. Azt kívántam, hogy sose érjen véget és örökké így maradjunk, de az idő telt egyre jobban, felizgattuk egymást, tudtam a sóhajaiból, hogy nagyon kíván. Ezért mondtam neki, hogy forduljon meg a padon és dőljön nekem. Nem kellett kétszer mondanom, a háta már simult is hozzám. Folytattam, amit abbahagytam, csókoltam a fülét a nyakát és odasúgtam neki mennyire kívánom. Ha nem mondom neki is tudta, mert a kemény farkam mindent elárult, ami a fenekénél volt. Óvatosan széthúztam a pulcsiját, benyúltam a pólója alá és a hasát kezdtem el finoman simogatni. Felém fordította a fejét és nagyon finoman csókolt.
Én a hátához csúsztattam a kezem és cirógattam óvatosan, ez mindig nagyon tetszik neki, majd vissza előre és haladtam lassan fel a melleihez. A melltartón keresztül is éreztem kemény mellbimbóit, óvatosan megfogtam azokat és finoman megszorítottam. A legfinomabb sóhaj hagyta el a száját, ami szinte egy könyörgés volt, hogy vedd már le. Bal kezemmel hátra nyúltam és ki is kapcsoltam. A melltartó már nem volt akadály, megérintettem csodaszép kerek mellét. Az oldalán végigcirógattam a testét nadrágjától haladtam felfelé és oldalról megközelítve a melleit a bimbóihoz értem. Itt elidőztem egy darabig a kezemmel, majd felhúztam a pólót, megszakítva a csókot, melléhajoltam és óvatosan a hasához érintettem a számat. Nedves ajkammal pusziltam a barna bőrét haladtam felfelé és mikor a melléhez értem a nyelvemmel folytattam annak kényeztetését.
Kívánós nyögések hagyták el az ajkát, majd áttértem a másik mell kényeztetésére is. Éreztem, többet akar még többet, kiegyenesedtem vissza az arcához hátulról, finoman a lába közé nyúltam megsimogattam a combjait belülről fel a combtövén keresztül a szeméremdombjához. Beleborzongott. Határozott mozdulatokkal kigomboltam a nadrágját és lehúztam a zipzárt. Egy bő nadrág volt rajta, így a lehúzott slicc tökéletes mozgásteret biztosított. Finoman benyúltam a nadrágba le a dombocskán és bugyin keresztül éreztem mennyire nedves már. Ő nagyot sóhajtott, lábait még jobban szétrakta, hogy a lehető legjobban hozzáférjek. Nekem dőlt, csókolóztunk, a bal kezem simogatta az oldalát a jobb kezemmel elkalandoztam puncijától nedves bugyiján. Minden vágyam az volt, hogy érezzem a punciját és annak nedvét. Tudtam, hogy ő is már csak arra vágyik ezért finoman alácsúsztattam a kezem. Mindig teljesen kopaszra van borotválva és a lehető legpuhább a bőre. Nagyajkai teljesen szét voltak már nyílva. Középsőujjammal csak éppen hogy hozzáértem a vájat tetejéhez és Ő egy pillanatra megfeszült a kéjes érzéstől. Ellazult újra és vágyott a kényeztetésre. Lágyan a középső ujjammal megkerestem a csiklóját és elkezdtem először csak lassan simogatni. Ő már úszott a kéjben. Ekkor már csak csókolóztunk, a bal kezemmel csak tartottam, a jobb kezemmel pedig kényeztettem. Egyre nagyobbakat sóhajtott. Tudtam, hogy erősebben kell csinálnom, mert a rengeteg csók és simogatás annyira felizgatta. Nagyon közel volt a csúcshoz. Ujjamat kicsit lejjebb toltam, óvatosan a hüvelyéhez illesztettem, eljátszadoztam a nedves bejáratnál. Köröztem rajta és mindig egy picikét beljebb toltam. Majd óvatosan, már a teljesen nedves ujjamat egy nagyon hosszú mozdulattal a hüvelyébe mélyesztettem.
A nedv körülölelte az ujjamat, kiserkent hüvelyéből és folyt végig a fenekén. Már nem tudott csókolni csak kéjes leheletét éreztem a fülemnél. Apró mozdulatokkal masszíroztam a hüvelyét és csókoltam a nyakát. Ujjamat ki – be húzogattam. Ő ritmusosan mozgott rajta. Idővel finoman kihúztam és visszatértem a csikló kényeztetéséhez. Lágyan hozzáértem, körözni kezdtem, tudtam itt a vége. Mozdulatai egyre határozottabbak és erősebbek lettek. Ritmusosan vonaglott a masszírozásomra reagálva. Eljött a vég, ujjammal erősen dörzsöltem keményre duzzadt csiklóját a hüvelyétől nedves ujjammal. Száját eltátotta, szemei felfelé néztek, ahogy pillanatra felnyitotta pilláit. Teste görcsberándult és mivel senki nem volt még csak a közelbe se, eleresztette a hangját az orgazmustól. Remegve élvezett el a padon ülve.
Megvártam még a reszketés alábbhagy, addig ott tartottam az ujjam és mikor elernyedt elvettem onnan a lehető legóvatosabban. A karomba dőlt pihegett én csókoltam az arcát.
Hozzáérni nem lehetett, mert azonnal megremegett. Csak lágyan öleltem és csókoltam. Ott pihegett a karjaimban én csak néztem őt.
Ekkor jöttem rá, hogy nem otthon vagyunk, úgyhogy körülnéztem, hátha valaki arra tévedne. De senki sehol, tökéletes volt minden. A sötétség, a fák, az égbolt és mi kettesben.
Jó pár perc múlva kinyitotta nagy gomb szemeit, hálásan nézett rám.
Felült, majd megcsókolt a legszerelmesebben. Farkam duzzadt a vágytól, a csókjai pedig... Láttam rajta, hogy itt nincs vége, ott folytattuk, ahol elkezdtük. Mintha semmi se történt volna. Tudtam, hogy megint akarja. Hátradőlt és felém fordította a fejét a tekintetéből tudtam mit szeretne. Elkezdtük csókolni egymást előre nyúltam a lábaihoz, simogattam őket, erős combjai vannak. A nadrágjába nyúltam, kezem a combjához ért kicsit karmolva az ujjbegyeimmel a feszes bőrén felfelé haladtam, a hasán keresztül a melléig. Kezembe vettem őket beléjük markoltam és a bimbóit finoman megmasszíroztam. Ismét hallani véltem azt a gyönyörű sóhajt. Már vágyott arra, hogy ismét megérintsem a nedvességtől elázott punciját.
A testemmel előre döntöttem, ő a kezeivel tartotta magát, felhúztam hátulról a pulcsit és a pólót. Ujjaimmal végigsimítottam a hátát többször is, majd apró puszikat leheltem rá. Ettől teljesen elolvadt, de nem tudta mi következik. Kezemet hátulról becsúsztattam alá. A bő nadrág lehetővé tette mindezt.
Simogattam a gyönyörű kerek fenekét, belemarkoltam és masszíroztam. Ez a póz nagyon beindította őt és kicsit feltolta hátsóját. Falatnyi tanga volt rajta, amit azonnal félre húztam. Kezemet a két fél közé csúsztattam. Ánuszához érintettem az ujjam, amit finoman megsimogattam, éreztem, hogy az előző orgazmustól teljesen nedves. Apró lyuk, nagyon imádom kényeztetni, ő is elalél tőle. Nagyon érzékeny része ezért óvatosan bántam vele. Pici mozdulatokkal köröztem. Majd kicsi idő múlva alá nyúltam, át a lábai között és éreztem mennyire nedves megint. Előre dőlve élvezte a kényeztetést, én mögötte a sima, alapból barna hátát simogattam, a másik kezemmel finom illatos punciját kényeztettem. Csiklója duzzadt és kemény volt, élvezte, ahogy körözök rajta az ujjammal. Tudtam mit szeretne, mert megemelte a fenekét még jobban. Kezemet visszahúztam, ujjamat a hüvelyéhez illesztettem. Már nem kellett óvatoskodni tocsogott a nedvességtől, szinte meg se érezte, ahogy belébujtatom hosszú ujjam. Mozgatnom se kellett, mivel előre volt dőlve és pucsított, mozgott rajta akárcsak a farkamon. Olyan erősen ült bele, ahogy csak tudott, csúszkált az ujjamon fel, le. Semmi dolgom nem volt, a hátához hajoltam és azt csókoltam. A másik kezemmel előre nyúltam a combjánál be a bugyihoz és a csiklót kezdtem el erősen masszírozni. Lábai szétrakva a padon, kezén a súlya és hintázik.
Azért ez már elég látványos volt, mind két irányba vetettem egy pillantást, de a terep tiszta volt. Ő az ujjamon mozgott én erősen masszíroztam a csiklóját és az egész punciját. Már minden úszott a nedvességtől. Ekkor hallottam, ahogy sóhajt, egyre jobban és jobban, mintha rajtam lovagolna. Éreztem, ahogy a teste megfeszül, teljes erőből beleül az ujjamba.
Tudtam hamarosan el fog élvezni. Én már csak masszíroztam teljes erőből, de úgy éreztem ez se elég. Már az se érdekelte volna, ha jön valaki. Elvesztette az eszét. Lovagolt keményen én pedig kitartóan masszíroztam. Láttam, ahogy teste ismét ívbe hajlik, lökései ritkábbak lettek, de annál erőteljesebbek. Szinte egy pillanat alatt, minden átmenet nélkül halk sikoly, annál nagyobb sóhaj. Pár óvatos lökés még az ujjamra és előre dőlt. Ujjamat elvettem a csiklójáról a másikat pihentettem a hüvelyébe, mert tudtam ilyenkor mennyire érzékeny. Hüvelye erősen lüktetett, majd az összehúzódási hullám idővel egyre gyengébb lett. Jobbnak láttam, ha meg se mozdítom az ujjam. Nagy figyelmet fordítottam rá, hogy rezzenéstelen maradjon. De a másik kezem szabad volt a tenyeremmel simogattam a hátát, apró simogatás nem jöhetett szóba, mert arra megremegett. Kicsit kényeztettem, éreztem, ahogy enyhül a görcs és finoman lassan folyamatosan kihúztam az ujjam kitágult hüvelyéből.
Éreztem, hogy a nedvesség eláztatta az egész kezemet, tenyeremet, mindent. Kihúztam a nadrágjából a kezemet, ő feltápászkodott lassan és ismét rám dőlt. Tudtam, hogy mennyire szereti érezni a nedvét ezért a kezem a szájához tettem. Ő pedig elkezdte lenyalni. Pihegett még, nagyon el volt fáradva, de majd kicsattant az örömtől. Csókoltam, simogattam az arcát a testét, teljesen odáig volt. Az idő még gyerek volt és úgy gondoltam, ha ennyire oda van, elkápráztatom még egyszer. Persze meg kellett bizonyosodnom afelől, hogy ő is szeretné-e megint. Mivel nagyon lefáradt, ezért csak feküdt rajtam, de nem ellenkezett mikor ismét simogatni kezdtem a testét. Élvezte, ahogy megint hozzá ér a kezem, végigsimítom barna testét. Lehunyta szemeit és csak hagyta magát, csináljak, amit akarok. Csókokkal illettem az arcát és nyakát. Hátrahajtotta fejét, hogy átadja magát az élvezeteknek.
Elkalandoztam a hasán a melleit cirógattam, nem kellett már jobban izgatni mivel teljesen odáig volt. Ideje se volt kiheverni az előző kettőt és a küszöbén volt a harmadiknak. Imádom a testét, és mindent megadok neki. Imádom kényeztetni. Simogattam csókoltam, óvatos voltam, mert már nagyon érzékeny volt és csak pihegett. Ujjamat lágyan a nedves puncijához illesztettem, kitapintottam a duzzadt csiklóját, éppen hogy csak hozzáértem. Gyengéd voltam amennyire csak lehet, mert az előző orgazmusához kemény út vezetett, ide a puhaság kellett. Kicsi köröket írtam le, majd le föl siklottam a csiklóján. Hosszú mozdulatok voltak már amilyen hossz lehet egy mozdulat azon a helyen. Az ujjam teljes hosszát kihasználva simítottam a csiklóján. Hüvelyéhez tévedve kicsit megmasszíroztam, úszott a nedvtől. Most nem kell belébújtatnom az ujjam, mert nem arra vágyott. Szerelmes simogatások kellettek neki és a testének. Rengeteg Csókot adtam neki, a szabad kezemmel simogattam, nedves punciját kényeztettem. A nyak puszik és csókok közepette talán a legnagyobbat élvezett. Teste összerándult lábait összehúzta kezeivel belém markolt kis sikolyok hagyták el az ajkát. Gyönyörű volt a teste görcsbe rándulva, de csak kis ideig. A kezem, kivettem a nadrágjából, átkaroltam magamhoz szorítottam és hagytam pihenni.
Senki sehol, felhúzott
p
alf
ól
alf
óv
alf
al
, félig letolt nadrággal feküdt az ölemben. Biztonságba érezte magát, ezért nem törődött semmivel. Én annál inkább, éber voltam a farkam duzzadt a vágytól, pislantani se bírtam annyira pörögtem. Pihentünk ebben a pózban olyan negyed órát, majd kezdett éledezni. Imádom, mikor ki van elégülve, igaz annyira sötét volt, hogy semmit se láttam már belől, e de tudtam, szebb mint valaha. Ahogy öltözködött helyrerakta a bugyit, melltartót összegombolkozott, kezdtünk feltápászkodni észrevette, hogy én csak úgy meredek rá. Azt mondta, hogy ez így nincs rendben, neki háromszor is jó volt én meg majd szétdurranok. Úgy gondolta, ha már az ujjam járt benne, kívánna valami sokkal nagyobbat.
Ekkor felcsillant a szemem, de muszáj voltam megkérdezni, hogy csak azért ne akarja, mert neki jó volt. Ő csak rám nézett és a nagy szemekből látni lehetett, hogy akarja.
A pad támlájához állított, a bokorral szemeztem. Ő leguggolt, nadrágomat óvatosan kinyitotta, a bokszeremet vele együtt húzta le és szemezett a kőkemény farkammal. Úgy éreztem amint megérinti, egyből elélvezek, de nem. Óvatosan megfogta, a keze apró nagyon puha, finom meleg volt.
Ahogy megfogta adott rá egy kicsike puszit, majd hátrahúzta a bőrt és ezzel a lendülettel bekapta a makkomat. Érezni a szájának melegét és a finom nyelvét a farkamon maga volt a mennyország. Másik kezével a combomat simogatta és a hasamat. Ritmusosan nyelte a farkamat, ami már előtte is nedves volt. A kezével óvatosan játszott vele bekapta ameddig csak bírta. Kivette a szájából és a nyelvét a makkomon táncoltatta, de tudta, nem csinálhatja sokáig, mert azonnal elmegyek és ő magában akarta érezni a kemény farkam, ahogy belehalok vágytól nedves hüvelyébe. Felállt hihetetlen gyorsasággal kigombolkozott mindenhol, nadrágot letolta, bugyit is, helyet cseréltünk nekem háttal, arccal a járda felé a padon támaszkodva állt előttem és tolta felém a formás fenekét. Én már közelítettem felé mikor is Hangok! De honnan? Még én is nagyot néztem és nem hittük el.
Ugyan már fél kilenc körül lehetett, de gyerekek játszottak a bokorban és felénk közeledtek.
C
alf
alf
rt
alf
et
alf
tek
, visongtak ezért könnyen feleszméltünk. Egy tűzoltó gyorsaságával kaptuk fel ruháinkat majd, mint ha mi sem történt volna, sétálni kezdtük. Tudtuk, hogy ezt be kell fejeznünk. Egy kis járatot véltünk felfedezni a bokrokba. Összenéztünk, és tudtuk ez kell nekünk. Bebotorkáltunk, ruha le és előttem az a csodálatos fenék, majd éreztem a legfinomabb illatot a világon, amit férfi érezhet. Puncijának és annak nedvének összekeveredett illata.
Megbabonázott. Nadrág és bugyi a bokánál, egy fának támaszkodott és
f
alf
el
alf
alf
alf
lta
magát. Mögéléptem, farkamat egy kis nyállal kentem be, neki nem volt szüksége nedvesítésre, tocsogott a puncija. Finoman odaillesztettem a hüvelyéhez kemény farkam picit játszottam vele és óvatosan elkezdtem betolni. Mikor a makkomat beleraktam, megálltam egy pillanatra majd az egész farkam, ami duzzadt volt keményebb, mint valaha mélyen beletoltam. Felsóhajtott, nagyobbat, mint előtte bármikor az orgazmusai közben. Kezeimmel a hátán játszottam és lágyan lökni kezdtem. A bokrok védelmében bízva nyugodtak voltunk és gondoltuk itt lehet hallatni a hangunkat. Ugyan két méterre lehettünk a járdától, de mint a strucc, ha nem látom őket, ők se lát engem. Belemarkoltam a kerek fenekébe, húztam magamra és ekkor már keményen löktem. Ő minden lökésnél nyögött a gyönyörtől. Mondtam neki, hogy nem bírom tovább. Éreztem, azonnal elmegyek, de próbáltam visszafogni magam, hogy minél tovább érezhesse vastag farkam magában. Majd csak annyit mondott: Gyere életem, élvezz belém. Több se kellett. Hatalmas energiával és lökésekkel beleélveztem csodálatos puncijába, ami finom, szűk és meleg.
Az orgazmustól kifacsarva alig bírtam állni, ráborultam kicsit. Persze nem sokat, hogy ne nyomjam agyon. Kicsit benne hagytam a farkam, még kerítettem egy zsepit. Mindig van nálam, akárhova megyünk, betankolok belőle. Amint megtaláltam a zsepit adtam neki is párat, és oda raktam a farkam alá. Kihúztam megtörölgettem őt, mindent elintézünk, ruhát felkaptuk.
Kiugrottunk a bokorból, és mint ha mi sem történt volna elindultunk. Összekapaszkodva borultunk egymásra és mentünk a jó öreg 26os busz irányába.
Sok ilyen történet van még azelőttről is. Mai napig sokat járunk ki és szerzünk ott egymásnak sok örömöt. Talán azért is ilyen kedves ez a hely a szívünknek, mert itt találkoztunk először.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.01 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. december 15. 09:13
#12
Nekem tetszett, folytatás kéne.
1
v
vasas62
2023. július 18. 13:19
#11
Ha a sziget mesélni tudna?
1
a
A57L
2019. április 28. 04:40
#10
Az biztos,hogy nem rossz.
1
t
t.555
2017. október 20. 00:51
#9
Történet valóban nagyon jó!
1
feherkalman1
2016. december 14. 00:15
#8
Nagyon jó, tetszik hogy beindult a lány a szabadban.
1
p
papi
2013. szeptember 16. 13:08
#7
Egész jó.
1
genius33
2013. február 27. 07:25
#6
Remekecske 🙂
1
2009. február 8. 20:32
#5
jó!
1
kumba yo
2009. január 25. 11:15
#4
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha tényleg elolvastátok kérlek írjátok le véleményeteket a történetről.
Ha elnyerte tetszéseteket összeszedem a többi hasonló együttlétünket.
1
kumba yo
2009. január 25. 10:55
#3
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha tényleg elolvastátok kérlek írjátok le véleményeteket a történetről.
Ha elnyerte tetszéseteket összeszedem a többi hasonló együttlétünket.
1
sihupapa
2009. január 21. 01:39
#2
!
1
T
Törté-Net
2009. január 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1