A+ A-

Nyaralás

Kedvesemmel nyaralni megyünk. Délután érkezünk. A hirdetésben falu széle szerepel, de ez már majdnem tanya, olyan messze van a szomszéd ház. De a szállás kedves, tiszta, a háziak aranyosak, a kaja kitűnő.
Kirándulások a környéken, borturizmus...
Utolsó nap hűvösebbre fordul az idő. Nem megyünk sehova, csak élvezzük a csendet. Ebéd után dobogás, veri fel a nyugalmunkat, majd nyerítés hallatszik. Kinézünk az ablakon, a hátsó udvarra látunk, ahol az istállók is vannak. Udvar közepén megtermett ló, épp most vezetik elé/alá a kancát, a farka felcsapva, a fasza meg mint a egy szablya mered előre hasa alatt. Kedvesem megbabonázva nézi, ahogy a csődör felágaskodik, és a kancára támaszkodva behatol a folyós lópinába, majd heves mozdulatokkal baszni kezdi. Kedvesem keze már a bugyijában matat, a másikkal a mellét gyúrja. Csodálatos látvány. Hosszú barna haja szétterül hátán, mellette vakító fehér a bőre. Nem túl magas, de arányos. Széles, asszonyos csípő, erős combok, keskeny derék, édes kis cicik...
Nem is bírom tovább, mögé lépve hozzásimítom gömbölyű fenekéhez a már ágaskodó férfiasságomat, és befurakszom kezemmel az ölét simogató tenyere alá. Megszorítja, és jelzi, toljam befelé az ujjam. Szót fogadok, puhán csúszik, be a puncijába egyből két ujjam is. Felszabaduló kezével faszomat kezdi simogatni, miközben meredten nézi az üzekedő lovakat. - Én is, én is akarom... - lihegi, és megmarkolja a farkam, miközben a másik kezével kihúzza magából az ujjaim, félrehúzza a bugyit, és ujjaim helyére csúsztatja a markában vergődő rudamat.
Előredől, a párkányra, és szemét egy pillanatra le nem véve az udvaron zajló eseményekről, picit félrefordított fejjel hátraszól: - Bassz meg! Gyerünk. Erősen, keményen, mintha mi lennénk azok, ott lent... - én pedig igyekszem teljesíteni a parancsot, olyan mélyen lököm belé magam, amennyire csak bírom, érzem, h a makkom beledöf a méhszájba, és irgalmatlan iramban, teljes erővel kefélem a lucskos pinát.
Odalent végéhez közeledik az aktus, a csődör megremeg. - Most élvez el, - hallom Kedvesem hangját. - most ereszti bele a gecijét. - Majd sikításba megy át a hangja - Most élvezek én is... - És már érzem is, ahogy a kéj hulláma végigremegteti a testét. Próbálom még mélyebbre fúrni a faszomat, lüktető puncijába, majd érzem, ahogy bennem is elindul a kéj, és rángatózva, kifeszülve teleélvezem a lyukát.
Ahogy múlik a remegés, felnyalábolom, és viszem az ágyra. Még mindig merev vagyok, hátára fektetem, és dugom tovább, egy percre sem véve ki belőle a faszom. Fáradtan liheg, de tűri. Lábait a vállamra emelem, közben kezemmel melleit simogatom, markolászom, aztán a fenekét, és a lecsorgó puncilevet, elkezdem óvatosan a segge lyukára kenegetni. Még valahol messze jár, az előbbi orgazmustól, érzem itt az idő, a lehetőség, megtenni, amit eddig nem engedett, és lassú mozdulattal, teljesen kihúzom a farkam, majd a kisebbik lyukhoz illesztve a fejét, lassan kezdem betolni. Mikor a makk átér a záróizmon, kitisztul a szeme, és ki akar szabadulni alólam. De ezzel már elkésett. Összefogom feje felett a csuklóit, másik kezemmel a dereka alá nyúlok, szorítom magamhoz, és lassan hatolok egyre beljebb a seggében. Mire tövig nyomom belé a faszom, már megint liheg, élvez. Apró, gyors mozgásokkal dugom a fenekét, majd elengedem a derekát, kezét, feltérdelek, és egyre erőteljesebben mozogva kefélem tovább. Szorít a szűk segglyuk, hiába, hogy csak percekkel előbb élveztem el, nem bírom sokáig. Telefröcskölöm a fenekét is.
Sokáig csak fekszünk lihegve, egymást ölelve.
Aztán cirógatni kezd.
- Akarom azt a lovat... magamban érezni. - duruzsolja a fülembe, miközben a farkam simogatja. Megremegek. Nem is tudnék Neki ellenállni, ha akarnék se. - Megkapod. - lihegem a szájába. - Még ma éjjel. - megcsókolom, aztán lassan elalszunk.
Vacsora után, izgatottan készülődik. A zuhany alól kilépve, egy szál törölköző takarásában, ami alól kivillan a combja töve, elém perdül. - Mikor megyünk? - Nyugi, Édes. Majd később, ha már mindenki alszik. De nem ártana felkészülni kicsit. - Felkészülni, mire gondolsz? - Gyere, megmutatom. - húzom az ölembe. Gyúrni kezdem cickóit, simogatni a hasát, ágyékát. Kéjbarlangjából keskeny patak indul, ujjam meg befelé. - Mit csinálsz? Elég nedves leszek ,ha csak rágondolok, hát még ha meglátom azt... - Bízd rám. Kell... - és még egy ujjam becsúsztatom. Aztán lassan még egyet. Felnyög, miközben három ujjal vájkálok benne. Mikor úgy érzem, eléggé kitágult, a negyedik is becsúszik. - Naaa... - nyögi. - De már nem tud elhúzódni, belemarkolok a puncijába, balkezem a derekát szorítja.. Egyre hangosabban nyöszörög, míg húzgálom benne. Lassan hozzátágul ehhez is, sőt, kezdi élvezni. Ficánkol a kezemen, az övé meg a farkamon dolgozik. - Most jön a neheze. - súgom a fülébe, ahogy félig kihúzva a kezem, tenyeremhez szorítom hüvelykujjamat is, és lassan tolni kezdem befelé. Érzem, ahogy feszíti szét kezem a punciját. Szinte sikítja: - Neeee... - De nincs menekvése.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:42
Nem rossz.
#5 papi 2014. 01. 18. szombat 06:14
Ez beteges.
#4 tiborg 2010. 07. 30. péntek 00:55
Elkepzelheto, de nehez elhinni! A lo meg csak-csak de a ferfi okol??!!
Kulonben az iras jo, meg igy is erdekes,elvezetes.
#3 egy ember 2009. 01. 8. csütörtök 11:27
elég "állat"
#2 Andreas 2009. 01. 7. szerda 09:05
Voltak itt valamikor animal történetek, azután eltűntették őket. Kiváncsi vagyok, mikor veszi észre a moderátor, akkor ez is el fog tűnni...
#1 Törté-Net 2009. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?