A+ A-

Vonatvárás

Vége az OKTV-s versenynek, a vonatom majd csak fél 8-ra ér az állomásra, nem gond lemegyek ott beülök a váróba és olvasgatok. Ilyenkor már kihalt az egész! Szakad az eső! A váróban egy 19-20 éves barna hajó jól öltözött fiú ül, én leülök vele srégen szembe. Amint leülök végigmér szemével majd felém fordítja testét. Olvas ha jól látom valami irodalomtankönyv. Én gondolatban már a hátamon is fekszem és meredő tagja minden erezetét érzem. Nem vagyon sexmániás csak kicsit vágyom rá! Van még nálam csoki, gyorsan előszedem és kibontom. Felállok, levetem kabátom, pedig nincs meleg. Odasétálok hozzá lágy és kirívó mozdulattal és felé nyújtom a csokit. Ő kiszedi fülhallgatóját és kérdő szemekkel néz rám.
- Kérsz?
- Igen, köszi!
Azzal vesz és visszadugja a fülébe a hangszórót. Ezt nem hiszem el! Akarom, de hiába reménytelennek tűnik a dolog. Kis idő elteltével feláll és szabaddá teszi a fülét.
- Bocsi, van egy pzs-d?
- Van.
kutatni kezdek táskámban és je! Megvan! Felé nyújtom, amikor elveszi keze kezemhez ér és mélyen szemembe néz, mintha tudná mit akarok. Kicsit félek, de ez még jobban felizgat. Mellbimbóim elkezdenek feszülni. Nagyon jó érzés, sajnos visszaül, de a füle már szabad marad! Most vagy soha! Fel kell hívnom a figyelmét. Bekapcsolom a Bluetooth-om, megnézem hátha van a közelben valaki akinek szintén be van kapcsolva, mert az csak ő lehet! Hiába semmi! Ezt bebuktam. Újra gondolataim közé keveredem. Ah, most végigcsókolnám centinként testét! Lágyan föléemelkednék és ÁH! Belegondolni is szép! Vagy durván és vadul kutyába és még még még még még! Még a végén meg nem tölt meleg testnedve! Persze ilyenkor szólal meg a hangosbemondó: Tájékoztatjuk kedves utasainkat...
Csupán 40 percet késik! Most rám néz, szemei nagyok és úgy érzem elveszem bennük!
- Jól hallottam 40 percet késik?
- Igen! Pedig már szeretnék otthon lenni.
- 40 perc elég sok idő!- Ekkor végigmér szemével én, mint ártatlan kislány tovább stírölöm ő meg engem! Szemezünk. Belemegyek kisded játékába. Talán mégis felkelltettem az érdeklődését. Mobilért kutat, telefonál.
- Szia Kitti, figyelj késik a vonatom 40 percet még így is jó neked? Akkor majd máskor, majd hívlak! Ne haragudj, hogy raboltam az idődet!
Ez elég érdekesen hangzott, ezek szerint van barátnője, akkor szemet le róla. Az ilyen srác TABU!
Még mindig néz, ránézek és ekkor kényelmesen hátradől, lábait terpeszbe teszi lenéz nadrágon át feszülő farkára, megigazítja, majd újra rám néz és egy csalfa mosoly. Én döbbent arccal nézek rá!
- Szöszke, tudom, hogy néztél és látom, hogy kívánsz!
- Igen? De tudod nálam a társas fiúk Tabuk!
- Ő egy kurva volt és időpontom volt hozzá, tudod az úri nők ilyenek!
- Már alig marad fél óránk!
- Gyere fel hozzám! Itt lakom kb. 8 percre.
- Nem lehet, még kiskorú vagyok és anyu keresne, ha nem érnék haza időben!- Ezt útálom még nem vagyok 18 és anyuék éjjel nappal tudni akarják hol vagyok, amivel nincs is baj!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 14:50
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#6 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:27
Nagyon gyenge.
#5 papi 2013. 08. 5. hétfő 10:04
....aztán felébredt mert beleért a keze a bilibe
#4 v-ir-a 2012. 04. 7. szombat 22:58
ez olyan lehet, amit egy szűz kisfiú álmodik..majd ilyen fasza csávó válik 1x belőle is....
#3 Remete D. László 2009. 01. 7. szerda 12:38
Kedves Andreas!
Naygon jótékony voltál hozzá. Mit tett volna vel dstella?
Üdv. Remete.
#2 Andreas 2009. 01. 7. szerda 08:55
Hát igen, semmi lacafacázás, csupán egy - bocsánat, kettő - gyors numera, erotika semmi. Csak azt csodálom, hogy másnapra nem felejtetted el. A fogalmazás sem csúcs, a rengeteg felkiáltójel szinte mind felesleges, pontokkal is kijöhettél volna. Ne add fel, ennél azért könnyű lesz jobbat írnod.
#1 Törté-Net 2009. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?