A+ A-

Unokahugica

Réges-rég, a 90-es évek elején történt ez a sztori. 17 éves voltam ekkor, igazi nagykamasz, kiéhezve a szexre. Csakhogy a természet rútul elbánt velem, mivel nem voltam túl jóképű. Sehogy nem jöttek össze próbálkozásaim az osztálybeli lányokkal, így aztán maradt a sóvárgás és a gyakori éjjeli "hokimeccs". Iszonyatosan vágytam már egy nőre, de sanszom nem volt rá, hogy szexközelbe jussak.
Egy nyári napon aztán beállított hozzánk az unokatestvérem. 14 éves, ámde korához képest egész fejlett csaj volt. A szüleim épp ekkor készültek nagybevásárlásra, így csak köszönni tudott nekik és jobb híján hozzám jött. Gyönyörű idő volt, forró napsütés, ezért meginvitáltam egy közös kis napozásra. Bele is egyezett, mert volt nála fürdőruha (a nővéremhez jött volna, hogy strandra hívja, de ő épp a pasijával elment nyaralni). Bementünk hát átöltözni a szobámba. A kinyitott szekrényem ajtaja mögött kezdett hozzá, míg nekem a másik irányba bambulva kellett volna átvedlenem. Ki tudja miért, megfordultam egy pillanatra, és pillanatok alatt kővé meredtem: ott állt a csaj félmeztelenül. "Fordulj el!!!"- ripakodott rám. Szívem szerint nem akartam, de végül engedelmeskedtem neki.
Mikor végzett, lementünk az udvarra, és a nyugágyakba feküdtünk. A látottak nem hagytak nyugodni, így aztán beszélgetni kezdtem vele, kissé "célirányosan": az erotika került szóba. Eleinte kicsit óvakodott a témától, de aztán sikerült feloldódnia. Kiderült, hogy éppen nincs pasija, de az utolsóval majdnem a szexig jutottak. Ő is kérdezgetni kezdett, mire pironkodva bevallottam, hogy még soha nem volt barátnőm. Ezzel a válasszal be is érte, én viszont folytatni akartam a számomra izgató beszélgetést. Hirtelen semmi nem jutott eszembe, mert nagyon zavarban voltam. Végignézegettem a lányt: alacsony volt, hosszú fekete hajjal, barna szemekkel, kissé telt alakkal. Egyszerű kétrészes fürdőruhát viselt, mégis bizsergető érzés volt ránézni. Ahogy tüzetesebben végigvizslattam, megakadt a szemem a hóna alatt: tisztára borostás volt. Tudni kell, hogy egész ifjú korom óta ezt figyeltem az osztálybeli csajokon; és azóta is ez a mániám (kissé aberrált dolog, de hát senki sem tökéletes, én meg végképp nem. :)) Nem volt még annyira divatban az epillálás, és csak néhány nagymenő csaj csinálta az osztályból. Na de hogy az én unokahúgom is??? Összefutott a nyál a számban, és remegő hangon kérdezni kezdtem.
Furán nézett rám, de válaszolgatott. Aztán rákérdeztem a legfontosabbra: odalent is borotválja-e? Erre elvörösödött (én is :) ), és hosszas gondolkodás után kibökte, hogy néha. Nem értettem, miért csinál ilyet egy 14 éves lány, de nem is akartam megérteni: iszonyatosan felizgatott. Kértem, hogy mutassa meg. Erre ő: "Majd ha te is leveszed a gatyát!" Azt hitte, nem merem. Erre lekaptam az úszónadrágom és előpattant a sok csuklógyakorlatot megért merev dákóm. Meglepetésében felpattant és rám kiáltott: "Fúj, tedd vissza!" Engem már rég elkapott a hév, ezért figyelmeztettem: "Az üzlet az üzlet!" Elismerte az igazam, így kénytelen volt vetkőzni. Megkértem, hadd segítsek ebben, de elutasított. "Hülye vagy, rokonok lennénk, nem?!?"- kiabálta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2016. 02. 22. hétfő 09:23
Egész jó
#10 vakon53 2016. 01. 2. szombat 11:11
Az, hogy unokahúgról van szó, még nem teszi bizonyossá, hogy tiltott, "vérfertőző kapcsolat veszélye állt fenn. Ha a szülők testvérek, akkor igen, de ha
csak a nagyszülők, akkor szabad a vásár, ebben az esetben kár volt kihagyni...
#9 genius33 2014. 04. 2. szerda 06:42
Ha van folytatás megirhatnád smile
#8 listike 2014. 01. 22. szerda 07:09
Nem jó.
#7 csaba1949 2013. 05. 17. péntek 09:37
kimondottan jó asztori jo lett volna egy ilyen élmény
#6 free 2009. 06. 15. hétfő 15:07
nem rossz, de télleg sok van még benne...
#5 s5379 2009. 01. 16. péntek 11:23
nagyon jó történet.akár igaz is lehet
#4 Andreas 2009. 01. 3. szombat 08:56
Az, hogy unokahúgról van szó, még nem teszi bizonyossá, hogy tiltott, "vérfertőző kapcsolat veszélye állt fenn. Ha a szülők testvérek, akkor igen, de ha csak a nagyszülők, akkor szabad a vásár, ebben az esetben kár volt kihagyni...
#3 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 20:32
ha hosszab lesz még egy tizes is lehet de igy csak hét.
#2 feri 2008. 12. 22. hétfő 16:42
Írj normális hosszú , részletes sztorit , nem lesz ezrossz, folytasd
#1 Törté-Net 2008. 12. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?