A+ A-

Nórával álomszigeten

Előző este nagyon későn érkeztünk meg a szigetre, mire megtaláltuk a szállodát, már nagyon fáradtak voltunk, amint lehetett ágyba is bújtunk, és a kimerültségtől azonnal álomba zuhantunk.
Amikor felébredtem, Nórát láttam meg először. Csendesen figyelt engem az ágy szélén nyakig betakarózva. Meg se mozdult, nehogy felébresszen. A tusfürdője illata csapta meg az orrom. Átbújtam a takarója alá, jól sejtettem, ő már zuhanyozott, és meztelenül mászott vissza mellém. Gyengéden megcsókolt. Puha ajkával olyan finoman ért hozzám, hogy megborzongtam tőle.
- Rendelek reggelit, amíg te is lezuhanyozol. Rendben?- kérdezte Nóra. Láttam rajta, hogy nagyon szeretne közeledni hozzám, és nagyon készül arra, hogy kényeztessük egymást.
Gyors voltam, nem akartam megvárakoztatni őt! Egy szál törölközőben mentem be hozzá, addig ő megágyazott már, és éppen pakolászott a szobában. Nem öltözött fel, azóta is meztelen volt. Haraptunk pár falatot a pirítósból, meg a vajas kenyérből, de Nórát akartam érezni. Rá voltam éhes! Átöleltem, és lassan, gyengéden csókoltam meg, végignyalogattam az ajkát, aztán csak egy nagyon picit dugtam át a nyelvem a szájába, pont úgy, mint ahogy ő szokta. Hosszan ízlelgettük egymás nyelvét, közben simogatta a hátamat, és egyre közelebb húzott magához. A melleink már teljesen összepréselődtek. Éreztem, hogy a mellbimbója egyre keményebb. Körbenyalogattam a bimbóját, majd a számba vettem, és gyengéden szopogatni kezdtem, közben egy ujjal simogattam mellének puha, hamvas bőrét. Egyre inkább hatalmába kerített a vágy. Érezni akartam őt. Kívántam!
Húztam be az ágyba magammal. Ledobtam a törölközőt, hanyatt feküdtem, ő meg mellém. Finoman, gyengéden kezdett simogatni, miközben a nyelve nem állt meg a számban, forró csókokkal borított el. Amikor a combomat simogatta, akkor már teljesen nedves voltam, kész voltam mindenre, semmi másra nem vágytam, csak Nóra felfedező ujjára, nyelvére. A lábaimat önkéntelenül is széttártam, hogy minél közelebb tudjon kerülni hozzám, és végre megérintse a puncimat, hiszen már szinte elviselhetetlenül égetett a vágy. Nóra megnyalta az ujját. Élvezi, amikor keverednek a nedveink. Lassan, gyengéden kezdte simogatni a puncimat, közben nyalogatta a nyakamat.
- olvadok a karjaidban!- mondtam
- érzem, már nagyon nedves vagy!
Körkörösen simogatta a csiklómat, alig bírtam visszatartani, hogy ne élvezzek el azonnal. Még egy kicsit érezni akartam, hogy a melle hozzáér az enyémhez, és gyengéd harcot vívunk a nyelveinkkel, közben egyre gyorsabban körzött az ujja a csiklómon, annyira érzéki volt, hogy nem bírtam tovább, egy hatalmas orgazmusban teljesedett ki a vágyam.
A csókot nem hagyta abba, kezével az én kezemet kereste, és húzta a puncijához. Nagyon forró volt, és nedves. Elhatároztam, hogy én is kielégítem őt anélkül, hogy az ujjam bedugnám a puncija szűk barlangjába. A hüvelynyílásánál simogattam, erre ő megfogta a kezem, és mozgatni kezdte az ujjam, erősen nyomta rá az ujjamat a csiklójára, dörzsöltem egyre gyorsabban, és éreztem, hogy még nedvesebb lett, mint az előbb, aztán egy nagy sóhaj, és lüktetés következett. Nóra fáradtan terült el az ágyon, szemét becsukta. Lefeküdtem mellé. Kezem a hasára tettem, ő mindkét kezével megfogta az enyémet. Így feküdtünk hosszú percekig. Majd Nóra elkezdte simogatni újra a combomat.
- játszani szeretnék veled- mondta, és csillogó zöld szemeivel szinte megbabonázott. Először nem értettem, hogy mit is szeretne, de a párnája alól egy rózsaszín méretes vibrátort húzott elő. Kicsit meglepett, mert nem számítottam rá, hogy ennyire készült. Nekem nem jutott volna eszembe vibrátort hozni, nekem nem volt soha, de kíváncsi voltam, hogy mire gondol, hogy képzeli el a műszerszámmal való játszadozást. Szájába vette, és hosszan nyalni kezdte, vágyakozva nézett rám, kereste a tekintetemet, hogy mit szólok hozzá, majd a nyújtotta felém a műfaszt, hogy én is kapjam be. Először furcsán éreztem magam, hogy mit keres a számban egy hideg műanyag izé, de láttam Nórán, hogy tetszik neki, ezért beleéltem én is magam, és érzékien szopogatni kezdtem, majd végigsimítottam vele Nóra mellét, hasát. Aztán a lábai közé férkőztem, és végignyaltam a punciját. A vibrátorral is végigsimítottam, de először a nyelvemet dugtam be. Érezni akartam az ízét. Nagyon izgató íze van! A vibrátorral lassan hatoltam be a puncijába. Nóra úgy csúszott belülről, hogy akár tövig is nyomhattam volna. Ki - be húzogattam, közben nyalogattam a punciját gyengéden. Nóra is mozogni kezdett, ráadásul egyre gyorsabb ütemben
- csináld erősebben- kérte. Hát, ha így szeretné, akkor legyen, gondoltam, és egyre keményebben, egyre mélyebbre engedtem a barlangjába a szerszámot. Szinte a látványtól is el tudtam volna élvezni, amikor láttam, hogy közeledik a csúcshoz, szemét, száját szorosan összezárja, és gyűri a lepedőt, miközben megvonaglik az ágyon. Kihúztam a vibrátort, bedugtam a helyére az ujjam, hogy érezzem, ahogy lüktet a puncija.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:31
Közepes.
#5 listike 2014. 12. 7. vasárnap 11:46
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:33
7P
#3 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:59
Próbálj keresni egy igazi férfit, nála jobban senki sem elégít ki.
#2 sihupapa 2009. 01. 9. péntek 00:29
hát az biztos, hogy felébredve a valóságra nagyon tud fájni.
#1 Törté-Net 2008. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?