A+ A-

Nóra 2. rész

Feszengtem az idegességtől, amikor Nóráék háza felé sétáltam. A múltkori találkozásunk óta rengeteget gondoltam rá, csodálatos, felejthetetlen élményt okozott nekem. Alig vártam, hogy felhívjon! Tegnap délután végre hívott! Kedves, nyugodt volt a hangja, kérte, hogy találkozzunk, és apró célzásokat tett, hogy mit szeretne tőlem. Nagyon vártam már, hogy végre újra lássam, de magam se számítottam rá, hogy ennyire zavarban leszek. A múltkor is izgultam, de akkor valahogy nem volt idő ennyit gondolkodni rajta, minden olyan hirtelen, gyorsan történt. Remegett a kezem, amikor megnyomtam a kapucsengőt.
- Gyere csak, már vártalak!- mondta csilingelő hangon Nóra. Hangja olyan magabiztosnak tűnt, hogy ettől még inkább zavarba jöttem! Feltipegtem a lépcsőm, ő már nyitott ajtónál várt engem. Csinos volt! Testre simuló fehér rövidnadrágja kiemelte formás fenekét, világoskék ujjatlan felsője alatt meg láthatóan nem viselt semmit, dudorodtak a mellbimbói. Mosolygott, derűs volt, én meg alig mertem megszólalni, annyira zavarban voltam.
- Mi van veled? Van valami baj?- rögtön észrevette, hogy valami nem stimmel.
- Nóra! Ugye nem bántad meg ami a múltkor történt?- kérdeztem
Erre ő elmosolyodott, és átkarolt. Ismerős illat csapta meg az orrom. Már hiányzott ez az érzés. Nóra közelsége, a mosolya, a magabiztossága, az illata! Minden! A laza ölelés egyre szorosabb lett. Szorított magához, amitől lassan kezdtem megnyugodni, és egy kicsit feloldódni. Hosszú percekig csak álltunk ott az előszobában, majd egy üdítőt javasolt, ezért kimentünk a konyhába. Nóra töltött, majd felült a konyhapultra. Eszembe jutott, hogy amikor a múltkor itt jártam, akkor is így kezdődött minden. Nóra lazán ott ült, és éreztem, hogy várja, hogy közeledjek. Odaléptem hozzá, kezem végigcsúsztattam a combján, erre ő becsukta a szemét, és hagyta, hogy csináljam, ami jól esik. Meztelen combjának a látványa szinte megbabonázott. Mindkét kezemmel simogattam, aztán a vállán is végigjártattam a kezem, majd a mellei következtek. Lassan vettem a kezembe finom melleit, Nóra elmosolyodott. Nem szólt semmit, de az arcán látszódott, hogy nagyon élvezi. Becsúsztattam a kezem a pólója alá, így kerestem meg a mellbimbóit. Két ujjam közé fogtam, és finoman masszírozni kezdtem. Közben lassan megcsókoltam. Finom kis nyelvét azonnal átdugta a számba, körbe-körbe nyalogattam a nyelvét, mindenre reagált, azonnal viszonozta. Imádom a kis finom ajkát, az édes csókját! Éreztem, hogy a bőre egyre forróbb, egyre jobban kívánja a kényeztetést. De ekkor megszólalt a kapucsengő.
- András anyukája lesz biztosan. Várj meg, lerázom gyorsan!- mondta Nóra, majd a kaputelefonhoz ment. Váltottak pár szót, majd intett nekem a kezével, hogy várjam meg bent a szobában. Nyilván feljön a néni, gondoltam. Mire beértem a szobába, addigra mély női hangot hallottam. Nóra pasijának az anyja. Hallottam, hogy valami esti programot beszélnek, kicsit bentebb is húztam az ajtót, nem akartam hallgatózni. Leültem az ágy szélére. Oda volt dobva mellé egy fekete bőrkötésű füzet. Először azt hittem, hogy valami szakdolgozat féle. Még teljesen Nóra hatása alatt voltam, amikor beleolvastam, aztán nagyon meglepődtem, mert rájöttem, hogy ez az ő Naplója! Éppen egy szeretkezést írt le részleteiben. Összecsuktam, nem tartozik ez rám!
De ahogy ültem az ágy szélén, és tudtam, hogy Nóra a nénivel van elfoglalva, és hallottam a hangját, meg a nevetgélését, tudtam, hogy van még erre időm. Nem bírtam ellenállni, a kezembe vettem újra a naplót, és olvasni kezdtem. Már a Nóra kézírása is felizgatott, a gondolat, hogy azzal a szép kezével rajzolta ezeket a formás betűket! Arról olvastam, ahogy Andrással szeretkezett. Furcsa érzés volt. Ahogy leírta az élményeit, az ő szemszögéből, és részletezte, hogy mennyire élvezte, egyre inkább elöntött engem a forróság. Vágyat éreztem, hogy magamhoz nyúljak, és egy gyors orgazmushoz juttassam magam. Be is nyúltam a bugyimba, ami már jócskán nedves volt, és lassan elkezdtem a csiklómat simogatni, miközben olvastam tovább Nóra szeretkezését. Egészen belefeledkeztem, észre se vettem, hogy az előszobában abbamaradt a beszélgetés, a néni távozott, Nóra meg az ajtóban figyel engem. Nem tudom mióta lehetett ott, csak akkor vettem őt észre, amikor így szólt:
- Maradj így! Ne ijedj meg!
Mégis egy pillanatra zavarba jöttem. Lebuktam, hogy a Naplóját olvasgatom, azért ezt mégse illik! De rajta semmiféle haragot nem láttam, inkább ugyanazt a vágyat, amit az előbb is ott a konyhapulton. Kivette a kezemből a füzetet, ledobta a földre, majd hanyatt döntött az ágyon. Olyan hevesen kezdett csókolni, ahogy eddig még nem. Nyelve vadul kereste az enyémet, nyalta, szopogatta, szívta. Közben a melle hozzáért az enyémhez, és egyre jobban összepréselődtünk. Simogattam a fenekét, éreztem, hogy ez még jobban felizgatja, ezért egyre keményebben gyúrtam, masszíroztam. Nedveim már közben teljesen eláztatták a bugyimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 12. 7. vasárnap 11:43
Egybe jobb lett volna.
#5 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:26
9P
#4 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:57
Nem kellett volna ketté szedni.
#3 sztbali 2010. 07. 12. hétfő 14:59
Elég jó.
#2 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 21:17
#1 Törté-Net 2008. 12. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?