A+ A-

Tanulmányaim

A történet kitalált, bármilyen egyezés valós személyekkel csak a véletlen műve! Bármilyen (nem a szereplők életkorára vonatkozó) kritikát szívesen fogadok!
Mivel antropológusnak tanulok, így mindig is érdekeltek a különböző etnikumok szokásai. Most harmadéves vagyok, és végre lehetőségem nyílt mélyebb betekintést is nyerni ebbe az elzárt, és már - már egzotikus világba, ugyani elég pénzt gyűjtöttem össze egy hét kiruccanáshoz egy roma családhoz, valamint hogy annyi pénzt adjak nekik, amiért már tényleg a való életüket élik, és nem valamiféle kirakatot kell megnéznem, aminek semmiféle valóságalapja nincsen. Választásom egy Miskolc környéki falura esett, ahol nagy többségben Romák élnek. A ház kiválasztásánál fontos volt, hogy ne a legjobb, de ne is a legrosszabb ház legyen. Gyalog jártam végig a falut, az autót inkább otthon hagytam... Amikor elhaladtam egy ház előtt, láttam, hogy ott egy nagy család lakik, és ez felébresztette érdeklődésemet. Mikor megközelítettem, már jött is elém egy nagydarab Roma férfi, és cseppet sem kedves hangon tudakolta, hogy mit keresek ott. Mondtam neki, hogy ki vagyok, és mit szeretné. A szó azonnal az anyagiakra terelődött, 200. 000ft - ban állapodtunk meg, melynek első felét most, a másodikat pedig a végén fizettem. Innentől nagyon segítőkészek voltak, betessékelt a házba, ahol egy csapat lurkó játszott, pucéran. A cigányasszony rájuk parancsolt, hogy öltözzenek fel, de a férje leintette, hogy nem kell.
Ezután bemutatott a családnak. Az övéké volt a ház a feleségével, akit Évának hívtak, volt három gyerekük, Pali, a legidősebb 17 éves, Viola 16, valamint a legifjabb 15 éves Gusztáv.
A család főleg segélyekből él, de nem riadnak vissza a kisebb lopásoktól sem, mint ahogy azt elmondták. Gyakran gyűlnek össze többen is egy házban, a gyerekek pedig rendszeresen máshol vannak, ott töltenek pár napot, és csak utána mennek haza. Kérésemet, hogy ott szeretnék aludni is, fel se kellett tennem, ők ajánlották fel.
Mivel még délelőtt volt, így mondtam nekik, hogy folytassák, amit ilyenkor szoktak csinálni. A gyerekek kimentek az udvarra játszani, míg Éva elkezdett főzni. Géza a férje, és én pedig leültünk az asztalhoz, és néztük serénykedését. Kis idő múlva Géza felállt, és hozzásimult feleségéhez. Micsoda romantikus pillanat. De a pillanat gyorsan elszállt, amikor elkezdte felhúzni felesége szoknyáját, és kivillant Éva pucér feneke, majd az egész egyberuhát lerántotta róla, meztelenné téve a testét, de Éva nem tiltakozott ellene, sőt még segítette is férjét a műveletben. Géza pedig gyorsan előkapta nem túl nagy (kb. :15cm - es) faszát, és belevágta a szőrös pinába, amit Éva egy kéjes nyögéssel köszönt meg urának. A férje akkurátusan elkezdte baszni a feleségét, majd egy kicsit rágyorsított, amitől mindketten elkezdtek hangosan nyögdécselni. Ezekre a zajokra jött be a három gyermek az udvarról, és nézték szüleik szeretkezését. A két kisfiúnak lassan felállt a kis fasza, és mindhárom gyermek kezdett felizgulni a látványtól.
Mikor ezt meglátta Géza, mondta nekik, hogy miattam ne legyenek szégyenlősek, nyugodtan csinálhatnak akármit. A helyzettől már nekem is elkezdett felállni a farkam, de a java csak ezután jött. Mindannyian bevonultunk a szobába, ami gyakorlatilag egyetlen nagy háló volt, a földön mindenféle matracok, rongyok, paplanok voltak, a teljes padlót megtöltve. A Géza lefeküdt a földre, Éva pedig beleült az ágaskodó káróba. Mikor Pali odament anyjához, az bekapta fia ágaskodó rúdját, és elkezdte szopni! A látottaktól földbegyökerezett a lábam, de a farkam már alig fért a nadrágomba. Ezt látva Géza ráparancsolt Violára és Gusztávra, hogy jöjjenek hozzám, foglakozzanak a vendéggel is egy kicsit. Mikor odajött a két gyermek, nem tudom mi lett velem, de nagyon felizgultam. A kislányt az ölembe ültettem, a kisfiút pedig magam mellé. Megkérdeztem, hogy ők mit csináltak már. Gusztáv kezdte el először, hogy ő bizony már dugta be a kukiját anyja pinájába, és nagyon jó volt, minden nap meg szokta csinálni, de a múlt héten egyszer már a kishúgának is betette a farkát, és mindkettőjüknek nagyon jó volt. Mikor ránéztem a család másik felére, elállt a lélegzetem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2016. 12. 16. péntek 11:59
nagyon beteg
#11 vakon53 2016. 03. 25. péntek 20:41
Érdekes.
#10 A57L 2014. 03. 7. péntek 08:54
Nem rossz.
#9 tiborg 2010. 08. 4. szerda 07:21
Rovid,nem izgi, de erdekes!Ugy nezem ez csak puhatolodzas, kivancsisag, hogy mit szol a nagykozonseg? Varom a 2eve beigert kovetkezot. Talan az izgibb es hosszabb lessz, ha lessz!!!
#8 sboy 2008. 11. 20. csütörtök 12:02
Szerintem nem rossz,kicsit tömör,de összességében igéretes.
#7 egy ember 2008. 11. 19. szerda 20:09
Cici, hidd el, el tud...
Sihupapa, köszönöm a biztatást.Ezek nem bunkók, csak nem olvasták el a bevezetőt, vagy figyelmen kívül hagyták, esetleg még magunknak sem valják be, hogy valami megmozdult a fantáziájukban. Készül a folytatás, ahol megpróbálok kicsit életszagúbban írni, de a történet lényege marad.
#6 cici 2008. 11. 19. szerda 07:16
kezdetnek jó,de egy 7 éveset hogyan lehet tágitani,hogy beférjen az apja?Abba sem vagyok biztos,hogy a kislány el tud élvezni.
#5 sihupapa 2008. 11. 19. szerda 00:49
Elöször is én már elég öreg vagyok de ha egy tiz éves puncit rá ültetek az őregre, nem kell húsz perc. Ugyhogy jobban gondoldát azt amit irsz, hogy valoságosnak tünjön. Amugy folytasd hátha bele jösz.
A bunkokkal meg ne foglalkoz.
#4 Tamás 2008. 11. 18. kedd 13:59
De nagyon beteg.
#3 Crad 2008. 11. 18. kedd 09:23
Beteg....
#2 worluk817 2008. 11. 18. kedd 01:14
Kár hogy nincs -999999
#1 Törté-Net 2008. 11. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?