A+ A-

Végtelen történet 2. rész

Előjáték
SZOMBAT VAN! Késő délután. Izgatottan gondoltam az esti szeánszra. Szépen, elegánsan meg volt terítve az étkezőben. Bárki azt hihette volna, leánykérés vagy még inkább menyegző lesz a házban. Lehet, hogy nem is jár messze az igazságtól, elvégre nem zárható ki, hogy újabb nászéjszaka előtt állok. Megérkezett az ellátmány a város egyik legjobb szállodájából. Nem volt idegzetünk kínlódni a főzőcskézéssel, ezért svédasztalt rendeltem, négy személyre. Megbíztam a rendelést felvevő, valamint a szakácsok ízlésében, hisz máskor is elégedettek voltunk a kínálattal. Egyetlen kérésem volt csupán, és ezt huncut szemhunyorítással nyugtázta is a főszakács: némi afrodiziákum jellegű fűszerezést ne sajnáljanak és halmozottan bőséges legyen a menü, többszöri étkezésre is. Svéd legyen, ne skót.
Csiga lassússággal teltek a percek. A kellékeket már két díszes kartondobozban bevittem a nappaliba és eldugtam, ugyanis kezdetektől itt képzeltem el a partit.
Hat óra! Csöngettek! Na végre. Nagy levegőt vettem és rohantam a kaputelefonhoz. Ők voltak. Egy gombnyomással kinyitottam a kaput és - kissé elkerekedett a szemem - egy újnak látszó M5 - ös BMW gördült be. Kiszálltak. Rövid szoknyácskában, magas sarkú szandálban és a divatnak megfelelő, köldök fölött véget érő, testhez simuló blúzban voltak mindketten, csak színben különböztek egymástól. A barátnő szeme szürkéskék, hosszú szempillái és szépen ívelő szemöldöke feketével kihúzva, selyemfényű rúzzsal fedett ajka kissé telt, arca kerekded. Arcfestése szolid, pasztellszínű. Szőkés haja még hosszabb, mint emlékeztem, - volt ideje nőni az elmúlt több mint két esztendőben - amióta nem láttam Majd derékig érő, ujjnyi vastagságú, hullámos fürtökbe rendeződve omlott alá. Annyira selymes szálú volt, hogy a legkisebb fuvallat is átrendezte egyébként is rakoncátlan fürtjeit, melyeket egy - egy heves fejmozdulattal, vagy két kezével próbált visszarendezni. Szeme színére festett körmei nem hosszúak, épp hogy oválisra igazítva. Dereka különösen karcsú, amit hátsó fertályának gömbölydedsége külön kihangsúlyoz. Nagy, rombusz alakú lukakból álló fekete necharisnyával fedett combjai nem túl vékonyak, de formásak és rendkívül energikusak. Hasa gusztusos, nem lapos, mint a deszka, de nem is dundi. Köldök piercinget viselt. Kissé teltebb, mint a hugi, de látszik rajta, hogy rendszeresen foglalkozik magával, mivel a "testesség" nem elhízottságban nyilvánult meg. Bőre feszes, izmai ruganyosak, igaz nem szálkásak, egy kis női zsírszövet is vegyült közéjük. Kedvem lett volna beléharapni, vagy még inkább annak a fantasztikus, szinte önálló életet élő ölnek és comboknak a szorításába kerülni. Igazi kihívó "ősnőstény" kinézete volt. Kezükben egy - egy táskát szorongattak. A szöszié lényegesen nehezebbnek tűnt.
- Mi az ördögöt hozhatott magával? - Morfondíroztam, hisz gondolhatja, hogy van minden, ruhából meg az is sok, ami rajta van. Puszival üdvözöltük egymást. Érdekes módon én voltam jobban zavarban, rajtuk nyoma sem látszott, pedig mindnyájan tudtuk, mire készülünk. Előkerült a nejem is. Jól kirittyentette magát. Kisestélyit öltött, de az arannyal szolidan bánt, pedig szereti. A parfümmel viszont kevésbé spórolt. Tudta, hogy szeretem ezt az illatot. Úgy látszik, ma este a kedvemben akar járni, de az sem kizárt, hogy tart a vetélytársaktól. Elvégre ő a rangidős a hölgyek között.
A nappaliba tessékeltük a vendégeket, a bárpult mellé. Itallal kínáltuk őket és magunkat is. Meglepetésemre nem a szokásos könnyű női pancsokat kérték. Mindhárman, egyöntetűen valami erős mellett döntöttek. Whisky jéggel, tisztán. Belevaló csajok, gondoltam, miközben felszolgáltam az italt. Úgy látszik, nem lesz nehéz dolgom, ha továbbra is így megy minden. Egy lendülettel felhajtották a konty alá valót. Én valamivel óvatosabb voltam, mivel már korábban "bemelegítettem" egy - két felessel, ezért is ittam rá kísérőül egy pohár ásványvizet. Fő az óvatosság. Hosszú az este, hát még az éjszaka.
A szó általánosságokról folyt. A kibírhatatlan hőség, stb. Vendégünknek tetszett a házunk, nem utolsó sorban a környezete. Hát igen. Nem csoda. Megkért, meséljem el, hogyan leltem erre a helyre.
- Néhány éve, mint már említettem a közeli lakótelepen laktunk. Hogy kissé karban tartsam magam a munka után, esténként kocogtam. A legtöbb ember itt, a nem messze futó kis folyócska mentén levő sétányon kocog. Én is. Egyszer nem volt kedvem túl messze elfutni. Ezért inkább sétáltam fenn a töltésen. Figyelmes lettem az út bal oldalán levő, 10 - 15 éves telepítésű bükk erőbe húzódó, gazzal benőtt, rég nem járt útfélére, valamint távolabb néhány terebélyes, öreg tölgyre. Gondoltam, megnézem. Átgázoltam a derékig érő dudván. Körülbelül 100 m távolság megtétele után egy szintén elvadult, négyszögletes terület tűnt elém, omladozó tanyaépülettel, rozsda rágta, helyenként kidőlt drótkerítéssel. A tető gerince megroggyant. Az udvar közepén gémeskút árválkodott. Látszott, rég nem lakja már senki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 10. 29. vasárnap 13:52
Akinek pénzevan annak palotájais.
#4 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:34
Lehetett volna jobb is.
#3 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:04
Tutti smile
#2 pisti47 2009. 03. 11. szerda 05:35
Már azt hittem, hogy Dubai-ban van az a kégli, ahogy leírtad. Úgy látszik, csak én vagyok olyan pitiáner, hogy itt a nyóckerben is tudok kamatyolni, kevesebb sallangokkal. Egyébként építészetileg tetszett ez az erotikus történet, bár mintha már olvastam volna pár évvel ezelőtt. Ezért csak 8 pont.
#1 Törté-Net 2009. 03. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?