A+ A-

Az éter hullámain

FIGYELEM ! 1 ;Akinek gyenge a gyomra, vagy az idegrendszere, az is nyugodtan elolvashatja :-) FIGYELEM ! 2; 12 éves, vagy annál fiatalabb kislányok ne olvassák . ( fiúk ok )
Elöljáróban: Ha valaki netalántán magára ismerni vélne az alábbi sorokban, az csakis és kizárólag a véletlenek iszonyatos összjátéka. Már hozzászokhattunk volna, az univerzum, egy hatalmas nagy káosz.
Szóval: Itt állok a kirakatüveghez egész közel, és nagyon jól látom tükörképemet, mert a másik oldalon sötétebb van, mint itt . Szerintem egész jóképű vagyok. Pont 190 magas, izmaim és bőröm feszes, az erek is kidagadnak a nyakamon, hiszen még fiatal vagyok . Sok csinos lány és asszony meg is mustrál, rámmosolyog, főleg így az esti órákban. Mégis egymagam vagyok. Úgy tűnik, nem kellek senkinek . Nem jó ez így, nagyon nem jó, de nem adom fel, hiszen holnap egy új nap virrad, friss reményekkel. Úgy unatkozom, kínomban már rímeket faragok: Erre gyere szép leányzó, erre, Jer velem szerelem mezejére. A hajad barnán csillog, sima, és dús, Ha érezhetném, én sem lennék bús.
Ne takargasd már a vágyad, Hamar vessük meg az ágyad. A villanyt le sem kapcsolom, Mindenedet látni akarom. Juj de rossz, ezt jobb ha abbahagyom. De nicsak, mintha valaki hozzámért volna, vagy csak ábrándozom ? Ahha, hangokat is hallok. Mit mond, jól hallok, "...Botond" ? Hiszen az én lennék ! De most rólam beszél vajon, vagy hozzám szól. Mintha kiköpött mása lennék a volt ...khöm... faszijának. Hát az lehet, de nem én vagyok az első, és egyetlen klón. Közelebb hajol hozzám, tanulmányoz. Szinte érzem a leheletét, mentolos. De szép ajkai vannak, az alsó kicsit meg van duzzadva, a felső sokkal határozottabb íveket rajzol. Whaaaa! Belemászhatnékom támad. Úristen, mosolyog, kivillannak fogai, húú de szekszi, a felső sorból az egyik hiányzik. Megőrjít, szerintem nagyon izgi. Pénzt vesz elő, s meglegyezi fejem, és szól, "na gyere csak velem, te kis aranyos"!
Egy pillanatra eltávolodik, így messzebbről is megszemlélhetem. Kissé molett, de nagyon is nőies. Ahogy ring csípője...szinte táncot jár. Kellemes idomok domborodnak a szűk szövetruha mögött, s most lábait mustrálom. De tekintetem, térdeit elhagyva, a sötétkék ruha alá osonóban vagyon, és elindulok egy képzeletbeli cserkészetre. Már belső combjain haladok, s csak leheletnyire érintem mindkettőt, egyszerre. Nem hagyja kibontakozni fantáziám, ismét felém közeleg. Nem akarok hinni a szerencsémnek, és hirtelen úgy érzem, nem is vagyok felkészülve igazándiból. Újjai derékon ragadnak, s én szinte repülök, valami sötétség felé, feketén hullámzik körülöttem a világ. Hamarosan meggyőz róla, hogy igenis magamnál vagyok, heréimbe markol, szinte a fájdalom határát súrolja az érintés, de pont ott a határon ellazít, majd ismét belémarkol. Nagyon érzi a pontot, hejj, nagyon! Valamit tanulhatott elődömtől, az már biztos.
Mire felocsúdok, fény terjeng körülöttem. Nicsak, máris a hálószobájában vagyunk?! Hanyattveti magát a kanapén, és huncut szemeivel engem néz, le nem veszi rólam tekintetét, meg sem szólal. S közben fáradtan mosolyog, látni rajta, hosszú volt a napja . De a kéj is ég szemeiben, ...én már éppen, ... de felpattan, ...törölköző ki a komódból, ő be a zuhany alá, és én csak várok . Körbe-körbe nézelődöm, hínye be sok itt a tükör ! A vitrin hátsó lapja, és mind a falak. No meg fönn, a plafon! Mindenhol magamat látom, ezerszámra. Szinte beleszédülök, egy pillanatra a vidámpark bűvös termében érzem magam, de éppen megjelenik, frissen és hamvasan. Magához szorít, törölközője mellei közt csomóba gyúrva, még nedves. Puszit ad fejem búbjára, csókol, majd felfal, olyan hevessen teszi, beleszédülök.
Össze-vissza nyal, benyálaz, és a következő pillanatban már a hüvelye bejáratánál találom magam. Óhh de finom, mily édes nektár áramlik felém, nem győzök betelni özönével. Együtt cuppogunk egy édes dallamot, s én egy pillanatra kihagyok, fejem felemelem, keresem a tükörképünk, de hamar ráeszmélek, túl sok van belőlünk. Így inkább belemélyülök eredeti tevékenységünkbe. Whahh, rögvest a csiklónál járok, bársonyos pihe-puhaság veszi körül azt a kis pecket, vörös, és rózsaszín árnyalatokban pompázik. Egy leheletnyi sóhajt hallok .(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2016. 05. 1. vasárnap 07:49
Egész jó
#6 Tüse 2008. 11. 13. csütörtök 10:27
Nem biztos, hogy nincs humorérzéke annak aki úgy döntött, hogy ez az írás nem erotikus és nem ezen az oldalon van a helye. Ha humort akarok olvasni vicclapot veszek. Egyébbként még hányszor rakják fel új történetként, hogy elérje a magas pontszámot?
#5 Remete D. László 2008. 11. 12. szerda 13:17
No, ugye mondtam. Meg is jött az egypontos ítéletvégrehajtó csapat. Ketten voltak, vagy egy valaki dupla regisztrációval.
Jó munkát fiúk! Humorérzékből nektek is egy pont. (Mivel nulla nincs)
Azt elfelejtettem, hogy az egy pont is minősíti azt, aki adja.Tulajdonképpen minden cselekedeted minősít téged is.
#4 Remete D. László 2008. 11. 12. szerda 09:29
Nincs humorérzéke annak, aki erre mindössz hét pontot adott. AZ egy pontot azt érteném, azt az irigység diktálja. A hét pont, az csakis azt minősíti, aki adta.
Tudom, hogy nem segít, én tizest fogok adni.
Gratulálok!
Üdv Rmete.
#3 worluk 2008. 11. 12. szerda 00:50
Érdekes.
#2 worluk 2008. 11. 12. szerda 00:39
Érdekes.
#1 Törté-Net 2008. 11. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?