A+ A-

Én, a Zsuzsa

Sajnos a férjem nemrég közreadta ezen az oldalon egymásra találásunk történetét. Nem szólt róla, csak olvasgatom időnként az erotikus történeteket. Már a címen megakadt a szemem: Pingpong - illetve ő pinpongot írt, de ezt még megbocsátanám. Nem lehetett nem felismerni az első együttlétünk körülményeit.
Felháborodtam, hogy milyen jogon adja közre a mi legintimebb dolgainkat, még akkor is, ha álnéven - bár én tényleg Zsuzsa vagyok. Ráadásul annyiszor leírja, illetve utal rá, hogy nem túl nagyok a melleim, hogy olvasása közben kezdtem magamat szinte homorúnak érezni.
Kicsit később újra olvastam, és ekkor rájöttem, hogy mi is az igazi bajom vele. Túl jól írta le a történteket, tényleg így történt, alig tudnék hozzátenni valamit. Elvette tőlem a lehetőséget, hogy kiírjam magamból. Gondolkoztam, és kitaláltam mit is tehetnék a mérgelődés helyett. Megírom az életem egy másik nagyon fontos szeretkezését! Bár lehet, hogy a "szeretkezés" kifejezés a történet elején furcsának fog tűnni.
Régóta nem voltam már szűz, amikor ez történt. Csinos vagyok, mindig sikerem volt a férfiaknál, sokan szerettek volna megkapni. Én is szerettem a fiúkat, de nem jutottam el az orgazmusig. Sőt, egy idő után talán az “ügyes" pasasok idegesíttek leginkább, mert jól felhúztak, és úgy maradtam. Ilyenkor bizony nem egyszer hisztivel végződött a légyott és gyakran forgolódtam utána álmatlanul, mert nekem se sikerült magamon segítenem. Már arra gondoltam, hogy frigid vagyok.
A házunk mögött kezdődött az erdő. Ha kánikula volt, kora hajnalban jártam ki a "vadonba" futni, éppen csak hogy látni lehessen. A történet reggelén - szokásomhoz híven - toronyiránt futottam árkon-bokron keresztül. Már vagy félórája futhattam, - lassan már a hazataláláson gondolkoztam - amikor átvágtam két bokor között. Egy szobányi helyre jutottam, amelynek csak ott volt bejárata, ahol én érkeztem. A parányi tisztáson egy pacák ült egy pokrócon. A körülötte heverő több nejlon szatyor, vizes palack és néhány ruhadarab arra utalt, hogy itt "lakott".
Kifulladva álltam meg előtte, az előbbi kaptató miatt nem jutottam levegőhöz. Felnézett. Első ránézésre is legalább egy hete nem tisztálkodott. Ez a jó ideje tartó kánikulában igen tekintélyes idő volt, amit az orromba csapó savanyú izzadtság szag nyomatékosított. Tekintete tiszta, értelmes volt. Amolyan bölcsész értelmiséginek nézett ki, akit az emberiség nagy problémái foglalkoztatnak. Nem értettem, hogy került ilyen szörnyű körülmények közé. Ahogy végig nézett rajtam, szemében megcsillant valami.
- Mit akar? - szólaltam meg végre némi levegőhöz jutva. Nem tudom, miért nem próbáltam meg inkább elfutni.
Nem szólt semmit, csak megfogta a csuklómat. Nem szorította fájdalmasan, de hiába rángattam, nem tudtam kiszabadítani. Fogoly voltam. Nem lehettek kétségeim, hogy meg akar erőszakolni, ki tudja mióta nem lehetett nővel. Valamit kiabáltam, nem sok meggyőződéssel, a hajnali erdőben úgyse hallhatta meg senki. Lehúzott a földre maga mellé. Próbáltam ellenállni, de esélyem se volt. Hanyatt döntött és egyik lábát keresztbe a csípőmre fektette, bal kezével összefogta a két kezemet és a fejem fölé emelte őket. Szabad kezével felhúzta a trikómat és simogatni kezdett. Először a hasamat és oldalamat cirógatta majd a melleimet. A cirógatásról határozottabb simogatásra tért át, közben időnként nyelvével végig simította a mellbimbóimat.
Azok meg bambán ágaskodni kezdtek, teljesen figyelmen kívül hagyva a körülményeket! Nagyon bosszantott az árulásuk. Szájába vette őket, és lassan szopogatni kezdte először gyengédebben, majd egyre határozottabban. Nem sokat tehettem, tűrtem. Álnok bimbóim pedig szinte már szétpattantak!
Miközben tovább szopta a melleimet, szabad kezével lehúzta rólam a sportalsót és vele együtt a bugyimat is. Hihetetlen ügyes volt, hiszen lábaimmal végig kapálóztam, hogy megakadályozzam - legalább is azt hiszem. Megborzongtam az ágyékomat megcsapó még mindig hűvös levegőtől.
Finoman a szőrzetembe túrt - nem borotválom magamat, amióta az egyik krapekom azt mondta, hogy pedofilnak érzi magát a lecsupaszított puncim miatt. Combjaim belső felét simogatta, fenekemet markolta. Nem nyúlt be az ajkaim közé, csak kívülről cirógatta őket, és a csiklómat is csak rajtuk keresztül morzsolgatta finoman, de kitartóan. A kezeimet már elengedte, látta, hogy megadtam magam.
Erősen szorongtam a továbbiaktól. A fájdalomtól féltem, ami elkerülhetetlen lesz a száraz hüvelyem miatt.
Kicsit föl emelkedett, majd rám feküdt. Éreztem, hogy már ki van gombolkozva. Olyan szélesre tártam lábamat amennyire csak tudtam, reméltem, hogy így fog a legkevésbé fájni. Egy pillanatra ettől megakadt, - nyilván meglepődött, - azt hihette, hogy most már én is akarom. Hát lehet, hogy félreérthető voltam, de ez most kevésbé számított, nem igazán érdekelt, hogy mit gondol.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 26. péntek 13:29
Hát Zsuzsa van gyomrod egyijen büdösbogárral összefeküdni.
#11 listike 2015. 05. 22. péntek 10:57
Nem tetszett.
#10 feherfabia 2015. 01. 24. szombat 06:51
jó!
#9 imy36 2008. 11. 4. kedd 12:14
Nagyon szuper a történet!Írjál még ZSUZSA!!!
#8 Nóra 2008. 10. 28. kedd 21:22
Szia Zsuzsa! Ez egy profi írás! Csak gratulálni tudok!
#7 smutz 2008. 10. 26. vasárnap 19:03
ha ha ha
#6 sihupapa 2008. 10. 25. szombat 02:44
Igazad van tiborg ott a helye
#5 Steve 2008. 10. 25. szombat 01:53
Nagyon szupi!
#4 Steve 2008. 10. 25. szombat 01:53
Nagyon szupi!
#3 Steve 2008. 10. 25. szombat 01:52
Nagyon szupi!
#2 tiborg 2008. 10. 25. szombat 00:55
Ez jobb ,mint "pin'pong"!! Olvashato,elvezheto az irasod.Ha igy folytatod bekerulhetsz a top 10%ba.
#1 Törté-Net 2008. 10. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?