Petra és Maja

Szavazás átlaga: 8.58 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2008. október 21.
Hossz: 8 770 karakter
Elolvasva: 10 638 alkalommal
A lányok, bár ugyanabba az iskolába jártak, korábban nem ismerték egymást. Petra 17 éves múlt, utolsó évét kezdte a jó nevű gimiben. Vállig érő barna haj keretezte mindig mosolygó arcát, viszonylag magas, de arányos alkatú volt átlagos keblekkel. Nem volt molett, de kellő teltség jellemezte, mindenütt volt rajta mit fogni. Szívesen hordott feszes rövidnadrágot vagy rövid szoknyát. Maja a 14 – et töltötte nem rég, most kezdte a 9 – et. Rövid barna hajú, barna szemű lány volt, átlagos alakkal. Büszke volt hosszú combjaira, előszeretettel hordott szűk nadrágot, mely kiemelte lába szépségét.
Akkor ismerkedtek meg egymással, mikor Maja matektanárt keresett magának, aki segítene neki behozni lemaradását e "kedvenc" tantárgyából. A tanára ajánlotta Petrát, s mivel egy középiskolás felkészítőt mégis csak könnyebb volt megfizetni, mint akár egy egyetemistát is, így Maja kelletlen bár, de kapott az ajánlaton.
Szerdán, a tanítás utánra beszélték meg az első órát, az iskolai könyvtárban. 3 előtt Maja már izgatottan járkált fel – alá. Ritkán volt szoknyában, most mégis azt vett fel, részben a nyárvégi meleg miatt, részben... maga se tudta, miért? Felül pedig egy ujjatlan bő pólót viselt.
Nem sokára megérkezett Petra. Rövidnadrágban, mint legtöbbször hozzá feszes topot viselt, mely a hasát szabadon hagyta.
– Szia! – köszönt először Maja.
– Szia, gondolom, már vártál? – kérdezte viccesen Petra. – Készültél?
– Óh, persze – válaszolt kissé zavartan Maja.
– Csókolom, beülhetünk matekozni? – nyitottak be a könyvtárba.
– Sziasztok! Hát persze, hátul nincs senki! – mondta a tanárnő.
Bementek a hátsó terembe, ahol a könyvespolcok mögött volt 1 – 2 asztal azoknak a diákoknak, akik órák után nyugodt körülmények közt akartak tanulni. Leültek az egyik asztalhoz egymás mellé, Maja elővette a füzetét és a könyvet és elkezdtek tanulni. Petra a magyarázat közben felállt, és járkálni kezdett az asztal körül. Közben oda – oda állt Maja mögé, hogy megnézze, hol tart a lány egy – egy feladattal. Egyszer csak azon kapta magát, hogy tekintete az előre hajoló Maja pólójára téved. A bő felső tökéletes belátást engedett a lány apró melleire, melyek szabadon meredtek előre a ruha alatt. Petra ijedten kapta el a tekintetét a csábító domborulatokról, de aztán megnyugodva konstatálta, hogy Maja sokkal jobban el van foglalva a feladattal, mint hogy észrevegye érdeklődését. Ezen felbátorodva egyre hosszabb ideig engedte át magát a látvány élvezetének, ami egyre izgatóbban hatott rá. Bár egy – egy csókon kívül még nem volt intim kapcsolata lánnyal, azért természetesen újságokban, tv – ben látott már leszbikus képeket, jeleneteket, és sosem taszították azok, sőt. Mégis meghökkent kissé a történteken, de aggályait hamar félresöpörte az ágyékában jelentkező bizsergő érzés, ami minél tovább leste Maja dekoltázsát, annál erősebb lett. Hirtelen elhatározással a vállára tette a karját. Maja meglepett arccal fordult hátra.
– Bocs, remélem nem kényelmetlen neked?! Csak így jobban látom, amit írsz.
– Á, dehogy. Nyugodtan, ha neked így jó. – nyugtatta meg Maja.
Pár pillanat múlva már nem bírt parancsolni ösztöneinek, és keze eltűnt a póló kivágásában. Tenyerét tanítványa mellére tette, a kis domborulat pont elfért a kezében. Lélegzetét visszafojtva várta Maja reakcióját. Fel volt készülve a legrosszabbra is, hogy a lány kiabálva szalad ki a könyvtárból, de nem történt semmi. Petra nem láthatta, hogy Maja az első meglepetés után szemét lecsukva adta át magát az új, eddig ismeretlen, de határozottan kellemes érzésnek. Pontosabban nem az érzés volt eddig ismeretlen, csak a mód, ahogy most hozzájutott. Petra gyengéden és nagyon finoman, de egyre bátrabban simogatta a két kis halmot. Hol csak az ujjbegyével simította végig, hol a markába vette és gyengéden megszorongatta. Maja fél oldalra hajtotta a fejét, légzése arról árulkodott, hogy testét elönti a kéjérzés. Petra ujjaival most mellbimbói körül körözött lassan. Maja bimbói a simogatások hatására keményen meredeztek előre a ráncossá váló udvarból. Petra ujjhegyével a mellbimbókon körözött, majd összecsippentette a keménnyé vált mellbimbókat, és hosszan eljátszott velük, tovább növelve ezzel Maja izgalmát, mely már apró sóhajok formájában hallhatóvá is vált. Először a válla hajlatánál csókolta meg Maját, majd a száját igyekezett elérni. Maja készségesen fel is emelte oldalra hajtott fejét, s szájuk lassan összeért. Petra nyelve erőteljesen nyomult be a szájába s vad hancúrozásba kezdett Maja nyelvével. A kislány már magához tért az első meglepetésből, és ha nem is vette át a kezdeményezést, azért aktívan kivette a részét a csókolózásból, Petra nagy örömére. Miután szájában körbekergette tanárnője nyelvét, átfurakodott annak szájába s ott kezdett csatába vele. Kezével közben pólóját tartotta megemelve, hogy Petra immár mindkét kezével könnyedén hozzáférhessen kebleihez, amit ő ki is használt becsületesen, tovább izgatva a formás melleket.
Ahogy első élvezetük lecsendesedett, kibontakoztak egymásból, s Petra újra leült a Maja melletti székére.
– Nagyon szép combjaid vannak! – mondta mosolyogva – De ezt már biztos többen mondták neked!
– Háát igen, de lány még nem! – válaszolt félénken Maja.
Petra keze azonnal becsúszott a szoknya alá, s lassan cirógatni kezdte Maja combját. Keze lágyan siklott a belső combjától egészen le a térdhajlatig, majd vissza.
Ekkor Petra fel akarta emelni a szoknyát, de Maja lefogta a lány kezét. Inkább ösztönös volt a mozdulata, mint határozott, nem is állt ellent mikor Petra újra próbálkozott, de ágyékát igyekezett eltakarni.
– Csak nem szégyellős vagy? – nevetett Petra – Ó, szóval nem borotválod!? – jegyezte meg csodálkozva, mikor végre sikerült leküzdenie Maja ellenállását, s a lány kezét félretolva, feltárult előtte annak legszebb testrésze, az ápolt de dús szőrzet borította szeméremteste. – Tök jó, hogy nem követed a hülye divatot! Szerintem sokkal szebb természetesen, mint csupaszon, én se borotválom.
Egy darabig csak nézte Maja punciját. Nem tudott betelni a látvánnyal, hiszen élőben még sose látta más lányét, legalább is nem ilyen körülmények között. Maja ösztönösen is széttárta lábait, hogy Petra jobban szemügyre vehesse. Ő csak nyelt egyet, és az izgalomtól reszkető kézzel közeledett célja felé. Érintése úgy hatott Majára, mint az áramütés, egész testén remegés futott végig, csiklója pillanatok alatt megduzzadt s rögtön mély sóhajok hagyták el kiszáradt ajkát. Petra először egész tenyerével simogatta a duzzadó puncit. Isteni érzés volt selymes fanszőrzetét és egyre nedvesedő ágyékát cirógatni. Eljátszadozott csiklójával, hol ujjaival simogatta, hol tenyerével dörzsölte azt. Maja már ekkor zihálva kapkodta a levegőt miközben végre ő is tevékeny részt kezdett vállalni Petra élvezethez juttatásából, kezével a nagylány hasát simogatta, előbb a pólóján keresztül érintette csak a melleit. Alulról meg – megemelte mindkettőt, mintha csak a súlyukat méricskélné, majd pólója alá nyúlva játszadozni kezdett a formás keblekkel. Igyekezete nem volt hiábavaló, Petrából hamarosan hasonló sóhajtások törtek elő. Bal kezét nadrágjába bujtatva izgatni kezdte saját magát is, közben másik kezének középső ujjával végre Maja kéjnedvektől csúszós puncijába hatolt. Eleinte lassan, majd egyre határozottabb mozdulatokkal járt ujjával ki – be a lány barlangjában, miközben annak nedvei hosszú csíkban folytak le a combján. Maja nem sokáig bírt ellenállni az érzéseknek. Miközben egyre bátrabban és felszabadultabban simogatta Petra melleit, apró puszikkal is izgatva azokat, kis remegések futottak rajta végig, majd egész teste megfeszült, jelezve, hogy közel van a beteljesedés. Petra még idejében észbekapott, ajkát Maja szájára tapasztva igyekezett minél halkabbá tenni a lány élvezését. Maja teste egy utolsót rázkódott, majd egy elfojtott kiáltást hallatva elélvezett. Pilledten borult Petra vállára, aki tovább izgatta magát. Maja összeszedte minden bátorságát, és lassan, hosszan megcsókolta a lányt. Közben keze lefelé kalandozott Petra testén. Újra eljátszadozott a meztelen hasán, majd ujjai becsusszantak Petra kigombolt nadrágjába. Keze Petra kézfején volt, de így is érezte szeméremszőrzetének bizsergető simogatását. Ujjaival punciját simogatta, miközben Petra ujjai is saját csiklóját izgatták, míg neki is elérkezett az a pont, amikor már nem bírta tovább. Ajkába harapott, hogy ne sikítson egy hatalmasat, teste megremegett, sikerült eljutnia az orgazmusig.

– Lányok, lassan zárok! – a könyvtáros hangja riasztotta fel őket, bágyadt pihegésükből. Gyorsan rendbe szedték ruhájukat, és elindultak kifelé.
– Sikerült valamit megtanulni? – kérdezte a tanárnő Maját.
– Hááát, azt hiszem igen... De még folytatnunk kell, ugye Petra? – kérdezte félénken.
– Ha nincs ellene kifogásod... – mosolygott rá Petra.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.58 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. november 27. 09:41
#15
Bár nem a kedvenc kategóriám, de amúgy jó.
1
v
vasas62
2023. július 3. 15:38
#14
Korepetálás?
1
t
t.555
2018. január 5. 10:07
#13
Kellene folytatás!
1
a
A57L
2017. április 1. 06:12
#12
Lesz folytatás?
1
l
listike
2014. december 6. 10:48
#10
Nagyon jó.
1
zsuzsika
2014. március 24. 14:11
#9
Jó.
1
d
dream55
2013. december 17. 10:03
#8
Jöhet a folytatás.
1
papi2007
2013. szeptember 18. 07:00
#7
ez igazán jó 10 p
1
genius33
2013. március 7. 12:56
#6
Nagyon nagyon jó! 🙂 Kár hogy nincs folytatása. :(
1
sihupapa
2008. október 23. 20:31
#5
Jöhet a folytatás.
1
Maja
2008. október 21. 23:27
#4
Az bizony,mi mar csak tudjuk ,igaz Petra?
1
Petra
2008. október 21. 23:26
#3
Superjooooooooooooooo
1
Death
2008. október 21. 22:14
#2
Igéretes kezdet,várjuk a folytatást!
1
T
Törté-Net
2008. október 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1