A+ A-

Egy jó ok

A középiskola után dolgozni mentem, hogy egy kis pénzt keressek a főiskolai tanulmányaim előtt. A munka jól ment, megszerettem, és a keresetem is elég magas volt, így nem igazán akaródzott felvételiznem.
A következő nyáron azonban a szomszédunkban lakó idős házaspár unokája Eszter - aki gyerekkori társam volt, - sokat mesélt a főiskolás életről, és meghívott az iskolakezdési bulira.
Örültem neki, és faggatni kezdtem, milyenek valójában ezek az összejövetelek.
A szex is szóba került, és ő elmesélte, hogy mennyire felszabadult és oldott a dolog, és hogy a gátlások mennyire felengednek ilyenkor. Tombolni kezdenek a hormonok, sokan már ott a helyszín közelében, a többség viszont a koliban nagyokat szexel, és ilyenkor több is szok történni szimpla szeretkezésnél. Példának említette, hogy ő egy ilyen buli után feküdt le a szobatársnőjével, Évával, akivel azóta is rendszeresen szeretkezik, ha nincs pasi a láthatáron. Döbbent arcot vágtam, mire Eszter megkérdezte, hogy mit csodálkozok rajt, ott ez nem ritka, sőt, néha a fiúk is összegabalyodnak. Ezen még jobban meglepődtem, mire a következő kérdést intézte hozzám: "Miért? Te még nem voltál fiúval?"
Nemleges fejrázásomra újabb kérdést tett fel: "És nem akarod kipróbálni?"
Beugratásnak gondoltam, és rávágtam a nemet, de azért elgondolkoztam egy pillanatra. Ezt Eszter észre is vette, és az este folyamán többször is célzásokat tett rá, mondván, hogy neki nincsenek előítéletei ezzel kapcsolatban, sőt kicsit izgatja is a téma. Addig feszegette ezt, mígnem elmondtam neki, hogy ritkán vannak erotikus álmaim fiúkkal, és néha maszturbálok is fiúra gondolva, de ennyi az egész, és nem tartom magam ettől sem homoszexuálisnak, sem biszexnek. Rábólintott, és többet sem aznap este, sem a nyár folyamán nem hozta elő a témát.
Eljött szeptember, és telefonon felhívott Eszter, hogy mindent elintézett, csak menjek bulizni, várni fog az állomáson. Mikor a váróban megláttam a barátnőjével (aki a szobatársa volt), elakadt a lélegzetem, olyan vonzóak voltak mindketten. Az első pillanattól udvarolni kezdtem nekik, ami igencsak tetszett Eszternek és Évának. A koli felé vettük az irányt, ahol Eszti a szállásomat szerezte egy Áron nevű barátjuk szobájában, akinél volt még hely az évnyitó nagy buli idejére. Útközben párszor összesúgtak, majd Évi kacér pillantásokat vetett rám. Bizakodni kezdtem, gondolván, Eszter nem véletlenül hozta ki az állomásra. A kollégiumba érve kaptam egy kulcsot, lecuccoltam a helyemre, amit egy cetli jelölt, mivel Áron nem volt otthon. Ezután átmentünk a fősuli központi épületébe, aminek régi, alagsori terme volt berendezve a bulira.
Már kezdtek gyűlni az emberek. Ahogy telt az idő, és nőtt a tömeg, egyre jobb hangulat kerekedett. Maga a hely, a sok vidám főiskolás, a jó zene engem is felpörgetett, belevetettem magam a forgatagba. Sok lánnyal flörtöltem, de én Vicára pályáztam, mert folyamatosan heccelt kihívó pillantásaival, és szexuális töltetű megjegyzéseivel. Úgy éreztem kölcsönös a vonzalom, így próbáltam az eseményeket úgy irányítani, hogy egy ágyban kössünk ki. A szobájukhoz érve legnagyobb meglepetésemre Eszter nyitott ajtó, - akiről az este folyamán illetlen módon megfeledkeztem - és sértődötten közölte, hogy ő fáradt, és csak Éva mehet be. Majd kis engesztelő mosolyra húzódott a szája, és hozzátette, hogy nincs kedve sem beszállni, sem nézni. Nem volt mit tenni, mint elbúcsúzni egy bizonytalan randi reményében, és aludni menni. A szoba ajtajában találkoztam Áronnal, akit a csajok a buliban már bemutattak. Ő is csalódott képpel kereste a kulcsát, aztán hozzám fordult, és megjegyezte, hogy úgy látszik, ma mindketten hoppon maradtunk.
Bementünk, aztán zuhanyzáshoz kezdtünk készülődni. Ahogy vetkőztünk, furcsa bizsergést éreztem az ágyékomnál, és ijedten vettem észre, hogy ezt Áron váltja ki belőlem, aki teljesen mezítelenül járkál előttem. Észrevétlenül alaposabban kezdtem megnézni magamnak. Tetszett, hogy nálam fél fejjel magasabb, hogy milyen arányos, sportos és ápolt teste van. Napbarnított bőrén selymes, gyér szőrzet, és a farka így lankadt állapotban is nagyon formás, gusztusos. Ahogy a "gusztusos" szó eszembe jutott, félelem futott végig rajtam, hogy én egy fiút kívánok, és hogy lehetséges, hogy meleg vagyok, de aztán elhessegettem ezeket a gondolataimat.
Áron tusolt le először, majd én következtem. A zuhany alatt olyan merevedésem támadt, hogy kifele jövet azon gondolkoztam, mit mondok majd a szobatársnak. Ahogy kiléptem az ajtón, a befele igyekvő Áronnal összeütköztem, aki valami pipereszeréért igyekezett. Ahogy szégyenlősen nyúltam le a derekamról közben leesett törölközőmért, láttam, hogy Áronnak is áll a farka. Észrevette zavaromat, mire nyugtatásképp elmondta, hogy ne törődjek vele, ő megérti, hisz egész este felpörögtünk, de a lányok cserbenhagytak. Hozzátette, hogy járkáljak csak nyugodtan meztelenül, őt nem zavarja, majd belépett a fürdőbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 91boy 2017. 06. 7. szerda 22:35
Ez nagyon jó kis sztori, teljesen hihető, remélem tényleg megtörtént smile
#2 v-ir-a 2012. 11. 14. szerda 00:11
nekem tetszett
#1 Törté-Net 2008. 10. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?