A+ A-

It's a fine day! (avagy Hogyan vesztettem el szüzességem)

I. epizód - A KÖRET, AZ ISMERKEDÉS, ÉS AZ ELSŐ CSÓK
Én egy fiatal, szűz srác vagyok, koromat tekintve 16 múltam pár nappal. Egy nap a suliba a haverokkal gyorsan lezavartunk a büfé előtt egy amolyan "happy birthday" dolgot, amit egy padon ülős, elmélyedős dumcsizás követett. Szóba került minden, de a végére az is, ami talán a legjobban elkeserített, hogy az osztályból még csak én nem voltam lánnyal. Mondhatom, kiveséztek rendesen, még arra az "eddig csak anyád puncijával érintkeztél" dumával is előhozakodtak. Na ekkor, elhatároztam, hogy ebben a hónapban beállok a "nem szüzek" sorába. Így kezdődött el életem nőhajkurászós szakasza, amelyben semmilyen szabály nem számított. Elsőre a buszon próbáltam meg, egy szőke 15 éves csaj ült velem szemben, minden reggel a buszon, amivel a suliba mentem, az út másfél óráját a vele, való szemezéssel töltöttem el. Az első hangos kontaktusra csak egy hét után került sor amikor, egy nagyon szexi blúzt viselt, ami alatt nem volt melltartó. Mondhatom nagyon beizgítottak a busz rezgéseire himbálózó dudák, csak úgy tapadtak rá a szemeim, ezt egy öreg "hölgy" (egyébként egy vén ribanc) is megjegyezte, amolyan "ezek a mai fiatalok" beszólásával, amivel úgymond engem porig égetett az összes buszozó szemébe és, hát a csajt enyhén zavarba hozta.
Ezek után nem is mertem remélni semmit, úgy, hogy olyan, na tünés iramban megpróbáltam leszállni, pedig a suli olyan 7 megállóra volt. Elhatároztam hát, hogy majd várok egy buszt a megállóba, de ekkor megláttam, hogy a csaj is leszáll és felém tart. Na, gondoltam most leégek ezzel a megfutamodásos akciómmal és vége a nemi életemnek, mármint ebben a kerületben, de várjunk csak. Mi lenne, ha beállnék a kuka mögé (amolyan nagy konténer, amibe több csövi is cuccolni szokott), beálltam, várni akartam 5-6 percet, míg a csajszi elhúz, de nem, a csaj elment a kuka előtt, majd eltűnt, na röhögök magamba, megmentettem a becsületem, majd, amolyan szórakozósan megsimogattam a farkam (gatyán át) és oda szóltam neki, igen téged is megmentettelek. Erre valaki hátúról megfogja a vállam, és ezt mondja: "te a farkadhoz beszélsz?", hát nem a csaj volt! Ezt az égést! (gondoltam magamba) És láss csodát, a csaj témát váltott és áttért arra, hogy - hogy leégettem magam, meg őt is a buszon. Hát igen, kezdtem is magyarázkodni, de a lány közbevágott: "jó akkor, most tartozol nekem", vissza is szóltam, olyan kisfiús dumán: "na menyivel tartozom?" De nem, még ezzel sem sikerült elijesztenem magamtól az eleven szexbombát.
Nevettünk egy nagyot és mondta, hogy járnom kell vele egy hónapig, hát igen egyből belementem mindenbe, pedig eddig még csajt se láttam moziba ülni (mert a moziba általában sötét van), gyorsan telefonszámot cseréltünk és, akkor holnap mozizunk szöveggel elválltunk. Így kezdődött férfivé válásom első szakasza. Másnap a suliban el is dicsekedtem, hogy milyen csúcsbige ragadt a nyakamba, persze nem épp a valóság szerint adtam elő, de ez már kit érdekel. A suli után mentünk a haverokkal haza, én személy szerint találkozni Lucával (így hívták, mert nem csak tel. számot cseréltünk). Na a buszmegállóban már tobzódott a kiscsaj, odaérve már így köszöntött, "na végre már vagy egy órája várok, irány a mozi", ezzel együtt ért a haverok úúúúzása és az "itt a nő az úr" duma. Belépve a moziba már teljesen a csajra koncentrálódtam, aki igen csak ki volt csípve, már nem is volt olyan irányító jellegű, inkább hagyta, hagy kényeztessem, na persze be is ültünk egy filmre. Hát igen, adtam a formám, a Skorpió Királyra ültünk be, hát igen a csaj kissé lecsüggedt, de hát ő, ugyebár barbáros akciófilmre is tud smárolni, de én még csak puszit is csak a nagyanyámnak adtam, azt se szájra, főleg nem nyelveset.
Persze rögtön belemerültünk a tanulása, inkább ő a tanításba, elkapta a fejem és szinte áttett mindent a számba, hát igen ebből 10 perc után már bele lehetett tanulni, persze csak kezdő képesítésig jutottunk, mert vége lett a filmnek. Péntek volt, úgyhogy másnapra meghívott magához, egy romantikusabb filmre, mondta, hogy nem lesz otthon senki, de én ebből egyből nem vettem a lapot, csak "jó"-ztam, aztán átadtam magam a búcsú "puszinak", inkább: "egy falásnak a jóból"-nak.
II. epizód - A MÁSNAP, AZ ELSŐ SZEXUÁLIS ÉLMÉNYEM, VAGY NEM IS AZ ENYÉM
A reggelt a tisztálkodással kezdtem, majd áthívta a legjobb haverom, hogy tanácsokkal vértezzen fel (ú nagyon költői vagyok). Feri, a szexzsomglőr, Feri a szexmester, Feri, aki a faszát..., egyszóval, ő már ismeri a dörgést. Kitárgyaltuk a tegnapot, majd ráütött a fejemre, hogy húzzak el egy tucat óvszerért, mert nem babázni akar, hanem papás-mamásat játszani. Na az óvszer megvétele, ez a nehéz feladat, inkább ölök, csak valaki meg ne tudja. Bemegyek a boltba, persze a pénztáros anyám legjobb pletykatársa, tudtam, hogy a falnak is füle van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 2. szombat 11:49
Ez kurvára nem gruppen öcsém.

5 Pont!
#7 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:09
5P
#6 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:48
Elmegy.
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 17:39
Egymás hegyére-hátára halmozott, csöppet sem életszerű, viszont tömény túlzás.
#4 incifinci 2008. 08. 22. péntek 21:36
Az egy dolog, hogy történet a gagyi, "tini-álom" kategóriába tartozik, de a helyesírás! Bár "ka"-val kezdődik, de sajnos nem 'tartikussal, hanem 'tasztrofálissal végződik.
#3 Valaki 2008. 08. 22. péntek 20:38
ez tényleg nem gruppen de sebaj a történet kárpótol egy ekkora hibát sztem:D
#2 Pali 2008. 08. 22. péntek 10:51
Ez kurvára nem gruppen more
#1 Törté-Net 2008. 08. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?