A+ A-

Cserebere

- Nos, szivi, akkor mehet a dolog? - kérdezte Michael, és mögém lépett, orrával bökdösve a tarkómat.
- Nem is tudom... - feleltem. - Nem vagyok oda az ötletért, hogy lekötözz és bekösd a szemem.
- Ugyan már, hisz csináltunk már ilyet.
- Nem... a szememet még nem kötözted be.
- És mit számít? Ettől lesz még izgalmasabb az egész. Mert nem tudod majd, mi lesz a következő lépésem - felelte Michael olyan pillantással, mintha egy farkas nézne rám. - Hogy épp melyik testrészed kerít a hatalmába... a melled, a puncid vagy a szexis segged. Nagyon fogod élvezni.
- Na, elég! - szóltam vihorászva, mert Michael a szoknyám alá csúsztatta kezét és felfelé kalandozott.
- Szóval?... - szólt kisfiús esdekléssel.
- Na jó - feleltem.
Michael remek rábeszélőkészséggel rendelkezett. Fantasztikusan jó férj volt, mindig igyekezett a kedvembe járni és mindig meggyőződött arról, kellően kielégültem-e, csak azután kerített sort önmagára. És állandóan meglepett valami új ötlettel, én pedig imádtam ezt.
- Előbb hadd fejezzem be ezeket, te meg addig gyorsan lezuhanyozhatsz - mutatott a mosatlan edények halmazára.
Éltem a felkínált lehetőséggel. A hálószobába lépve a lélegzetem is elakadt. Rózsaszirmokkal szórta tele az ágyat. Égő gyertyák világították meg a szobát és valami zene szólt a CD-lejátszóból. Michael mindenre gondolt. Mi mást kívánhatna még egy nő?
Szappanos kezeimet lassan végigcsúsztattam melleimen, majd a puncim résén, aztán végig a lábaimon. A víz lemosta az elmúlt nap feszültségét, és teljesen felengedtem a gondolattól, hogy milyen örömök várnak majd rám.
A tükör előtti székben ülve kritikusan szemléltem önmagamat. A sminkem diszkrét volt. Krémet dörgöltem a tarkómra, a lábamra és a karomra. Magamban elmosolyodtam, azon tűnődve, mi vár rám ma este.
Úgy elmerültem a gondolataimban, hogy észre sem vettem, mikor Michael a szobába lépett. Megcsókolta a tarkómat, mélyen beszíva kedvenc parfümjének illatát.
Aztán előkerült a kendő, és gyorsan bekötötte vele a szememet.
- Nagyon szexisen nézel ki - állapította meg, és megragadta a vállaimat, majd felsegített.
A törülköző még mindig ott volt körém csavarva. Ujjait most alácsúsztatta a két mellem között.
Nagyon lassan hámozta le rólam a törülközőt, szétnyitotta aztán a padlóra csúsztatta. Ott álltam meztelenül, várakozóan.
- Michael? - szólaltam meg, és fogalmam sem volt, hol van éppen.
- Ühüm - szólalt meg ott mögöttem.
- Ó - mondtam meglepetten. - Nem is tudtam, hogy már ott vagy.
- Hisz épp erről szól az egész.
Ujjai gyengéden szántottak végig a testemen, hogy mindenhol libabőrös lettem. Megborzongtam az izgatott várakozástól, mikor a nyelve a combjaim belsejét kezdte nyaldosni.
Éreztem, nem tudok tájékozódni. Kábultan léptem hátra, széttártam előtte a combjaimat, ő pedig erőteljesen ragadta meg farpofáimat a két kezével, arcával belém temetkezett, aztán hirtelen abbahagyta és az ágyhoz vezetett.
Lefeküdtem a rózsaszirmok közé és teljesen elbódultam az illatuktól, minden érzékszervem izgatottan várakozott. Egyszer csak pelyhekben hullott rám valami, és rájöttem, hogy Michael szórja rám a szirmokat.
Most lovaglóülésben helyezkedett el rajtam. Megfogta mindkét kezem és széttárta karjaimat. Ujjait gyengéden futtatta végig az ujjhegyeimtől a hónaljamig, aztán vissza. Csak feküdtem ott széttárt karokkal, és éreztem, hogy heréi lágyan dörzsölődnek a bőrömhöz, miközben ő odahajolt, hogy bekattintsa a kézibilincseket.
Félelmetes érzés volt ott feküdni így, anélkül hogy bármit is látnék, azt sem tudva, hol is van most Michael, vagy hogy mit fog épp csinálni. Kiszolgáltatottnak, idegesnek éreztem magam, szinte hisztérikusnak. Pedig ez nevetséges volt.
Michael látta már minden porcikámat, de valami oknál fogva ez az egész olyan volt, mintha először csinálnánk ilyet. Most nem nézhettem az ő szemébe, hogy lássam, mint mond a pillantása, így akár egy idegen is lehetett volna ott, egy másik férfi, akit még nem ismerek.
Michael nyelve most a mellbimbóimon körözött, nyalogatta és harapdálta azokat, majd lekalandozott a lábaim közé, hogy végül megállapodjon a szeméremajkaimon. Aztán két kezét hirtelen végigfuttatta combjaim belső felén a bokámig, és durván feszítette szét lábaimat.
A lélegzetem elállt, mikor egyenként megkötözte bokáimat és futólag rácsapott a combjaimra.
- Hé - mondtam erre —, erről nem volt szó.
- Csitt - Michael csak ennyit válaszolt.
Kissé bosszús voltam, de aztán rájöttem, hogy az egész, amit csinálunk, az pont erről szól. Várni a kiszámíthatatlant. Megnyugodtam, mikor újfent éreztem a nyelvét, amint nyalogatva tárja szét a puncimat.
Nyelve most beljebb csusszant. Ujjaival kitapogatta melleimet, a bimbókat birizgálta, hogy teljesen bemerevedtek. Kezét most végigfuttatta kívülről a testemen, ujjaival erőteljesen masszírozva, míg ismét a lábaimhoz ért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 09. 24. szombat 09:18
elég jó nekem ez 9p lett... folytasd
#10 A57L 2013. 09. 6. péntek 03:58
Elég jó.
#9 papi 2013. 04. 28. vasárnap 12:49
Teccik
#8 joozsi 2012. 11. 28. szerda 02:09
Joóó!
#7 tiborg 2012. 03. 15. csütörtök 07:07
kisse elnagyolt,de OK.
#6 x124 2012. 02. 27. hétfő 19:41
Nagyon jó!
#5 Shavo 2012. 02. 26. vasárnap 10:43
Köszönöm, örülök, hogy tetszik. smile
#4 v-ir-a 2012. 02. 24. péntek 20:32
nekem is tetszett-)
#3 Pavlov 2012. 02. 24. péntek 18:26
Tényleg jó! Megint jót alkottál, Shavo!
#2 Rinaldo 2012. 02. 24. péntek 09:37
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2012. 02. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?