A+ A-

Férjem hibájából... 1. rész

Lassan már 14 éve annak hogy Igen - t mondtam férjemnek, örök hűséget esküdve az oltár elött 21 évesen. Bár fiatalabb voltam jóval a férjemnél, aki akkor töltötte be 32ik életévét, - sosem zavart és, - érthetö módon, Őt sem. Házasságunk után egy évvel megszületett elsö lányunk Réka, majd rá 18 hónapra a második lányunk Timea. Boldog házasságban éltünk, sosem vágytam sem én sem férjem mások közeledésére. Bár az utóbbi idöben szexuális életünk egyre sablonosabbá vált, mégsem kerestünk máshol vigasztalást, hanem inkább együtt próbáltuk meg feldobni, érdekesebbé, izgalmasabbá tenni szexuális életünket. Eleinte csak annyit változtattunk hogy, férjem kérésére csunyákat mondtam, olyasmiket is amiket elötte sosem mertem kimondani, bár jópárszor gondoltam rá. Szemmel láthatóan ez nagyon felizgatta Attilát, aki egyre többször és egyre csunyább dolgokat mondatott velem.
Fél évvel azután hogy ezt elkezdtük már ilyesmiket kellett neki mondanom, hogy: Gyere, TE beteg állat és baszdd szét a belsömet azzal a vastag eres faszoddal. Csinálj fel, mocskolj belém és pumpáld tele a méhemet a vastag ragacsos geciddel. Csináldd fel ezt a szajhát aki két lányt is szült neked. Basszál meg ugy hogy fájjon napokig a picsám utánna és ne birjak le sem ülni ugy hogy ne jusson eszembe milyen állatias módon használtad a lyukaimat.
Meg kell hogy mondjam, egy idö után már nagyon felizgatott engem is hogy igy kellett vele beszélnem, és egyre jobban kezdtem beleélni magam ebbe a szerepbe, elfogadva hogy szeretö feleségböl egy büdös olcsó kurvává váltam, akibe akkor nyomhatta fel a faszát állantóan baszni vágyó férfiállatom mikor csak kedve tartotta.
Aztán kezdtünk belevonni más személyeket is szeretkezés közbeni beszélgetésünkbe és fantáziálgatásainkba. Mondanom sem kell hogy ez is a férjem ötlete volt, és eleinte nagyon taszitott mivel csakis ismerösöket, barátokat szeretett velem emlittetni. Gyakorlatilag magam elé képzeltem azokat a személyeket akiket emlegettünk
Volt köztük jópár régi és nagyon jó barátnöm, olyanok is akik csak a férjemet izgatták, de ismertem öket, és természetesen nagyon sokan a férjem barátai, ismerösei közül. Furcsa érzés volt, mikor arra kért mondjam el neki hogyan baszatnám meg magam a barátaival az Ö szeme láttára, miket engednék meg nekik amit Neki sosem engedtem (például az anális szexet, a szájamba való élvezést, az öklözést, a torkozást és a lepisilést). Aztán ezt is kezdtem megszokni, de azért az csak zavart mikor el kellett játszanom valamelyik barátnöm szerepét, ugy kellett beszélnem és viselkednem ahogy ök.
Férjem miközben vadul baszott, az Ö nevükön szólitott és nekem válaszolnom kellett, ráadásul olyan stilusban ahogy egy - egy barátnöm beszélt. Ezzel a fantáziálgatással elég sokáig ki tudtam elégiteni férjemet, és megtanultam hogy élvezzem én is egyre jobban. Fokozatosan egyre jobban kezdett izgatni a gondolat hogy ismeröseink meztelen testemet használják gátlástalanul, és természetesen gumi nélkül.
Késöbb aztán férjem többször is megemlitette napközben, beszélgetés közben, hogy tetszene neki ha meg is tenném amiröl csak fantáziáltunk eddig. Arra is megkért, vegyem rá a barátnöjeimet hogy engedjék neki hogy megbassza öket, természetesen minden esetben gumi nélkül. Gondolatban még csak izgatott a dolog valamennyire, de a való életben nem mertem volna ezt megtenni, és nem is hiszem hogy el tudtam volna viselni ha látom ahogy a legjobb barátnöjeim a férjemmel szeretkeznek és élvezik egymás testét. Azt pedig pláne nem birtam volna megtenni hogy az ismeröseink elött levetközzek és odaadjam nekik a testemet hagyva hogy belém élvezzenek, férjem kivánságára.
Fél éve végre sikerült megvennünk azt a kertes házat amiröl annyit álmodoztunk, és nagyon boldog voltam. Fogalmam sem volt hogy milyen pénzböl vettük meg. Tudtam hogy valamennyi pénz még hiányzott a ház árából. Körülbelül 500. 000 forintnyi hiányra gondoltam. Férjem megnyugtatott hogy ha ennyire vágyom arra a házra, meg fogjuk venni. Szerez rá pénzt. Nem is kérdeztem töle semmit ezzel kapcsolatban. Beletörödtem hogy mindig kiforgatta magát és megszerezte amire vágyott. Beköltöztünk, új bútorokat vettünk, szépen berendeztük a három szobás házat és boldogok voltunk. Aztán elkezdödtek a gondok. Férjem munkahelyén leépitések voltak, és felajánlották neki hogy vagy egy gyengébben fizetö állásba helyezik át, vagy meg kell válniuk töle. Az alacsonyabb fizetés az addigi fizetése kb. 50% - át jelentette.
Ebböl az összegböl nagyon össze kellett huzzuk magunkat hogy a banknak fizetni tudjuk a kölcsönt és meg is tudjunk élni rendesen. Aztán egyik este kiderült, hogy honnan volt a férjemnek meg a hiányzó 1 millió forint a ház vásárlásához. Egyik ismerösünk akit férjemen keresztül ismertem meg egy jóideje, meglátogatott bennünket 2 barátjával akiknek nem mondhatnám hogy bizalmat keltö külsejük volt. Férjem ismeröse Robi, egy 47 éves üzletember külsejével rendelkezö, igényesnek tünö ápolt ugyanakkor erös testü férfi volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 25. péntek 23:04
Holvan a folytatás?
#8 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 17:17
Utálom az erőszakot.Andreas.Teljesen igazad van.A címke meg nem fedi a valóságot.
#7 papi 2014. 05. 3. szombat 06:34
Nem rossz
#6 Andreas 2008. 08. 14. csütörtök 17:23
Vannak ilyen undorító, mocskos állatok, de miért kell pont róluk írni?
#5 Anonymus 2008. 08. 12. kedd 21:25
ez inkább s/m
#4 laci 2008. 08. 12. kedd 16:30
Egész jó! Folytatást kérek mihamarabb!
#3 Az! 2008. 08. 12. kedd 15:19
Legfeljebb neked nem tetszik.
#2 gyuri0926 2008. 08. 12. kedd 15:07
Ez annyira ocsmány , hogy ne folytasd ! Ez neked sex ?
#1 Törté-Net 2008. 08. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?