A+ A-

Kérlek

Ülök az autóban, egy kéz simogatja a combomat. Homályos a vezető arca, csak a kezére tudok koncentrálni. Nincs rajtam nadrág, de még bugyi sem. Egy vibrátor rezeg a puncimban, hol lassan, hol erőteljesen. Ingem félig kigombolva, melleim a félig lehúzott melltartó által kiemelkednek. A kezeim a hátam mögött bilincsek áldozatai.
Finom simítások a belső combomon, a csiklómon, néha lenyalatod velem a saját nedveimet. Peckesek a mellbimbóim, de csak gyúrsz rajtuk egyet - egyet alkalomadtán, majd ismét a csiklómmal játszol. Könyörgésem süket fülekre talál, gondosan figyelsz arra, nehogy elélvezzek. Kikapcsolod a vibrátort, a fejem az öledbe húzod, míg be van tömve a szám, addig se hallgatod a könyörgésem.
Bekanyarodunk, csak érzékelem a hirtelen irányváltoztatást. Amilyen gyorsan kanyarodtál, olyan erővel áll mg a kocsi, majd nyitod az ajtót, és szinte azonnal a másik oldalon benyúlsz értem, kihúzol és a motorháztetőre löksz. Puncinedveimből kensz a fenekemre majd azonnal egy ujjad be is nyomod. Nem törődsz nyöszörgésemmel, tudod, hogy nekem se rossz. Síkosítót nyomsz a fenekemre, és a kezembe is, be kell kennem a farkad, miközben elég erőteljesen ujjazol. Kihúzod a vibrátort a puncimból, és azon nyomban rám dőlsz teljesen és a fenekembe hatolsz. Tudod, hogy szeretem, ha dugod a fenekem, de ettől nem tudok elélvezni. Nem sietsz el semmi, kiélvezed minden percét a fenekemnek.. Melleimet simogatod, néha egy - egy ujjad a puncimba csúsztatod, de csak pillanatokra, mintha eltévedtek volna. Szinte az autóhoz préselsz ahogy tövig nyomod a farkad és belém löveled a spermádat.
Nem kapkodsz most sem, az autóra dőlve "fekszünk", Te szinte teljes súllyal rajtam.. Hirtelen emelkedsz fel rólam, és szinte abban a pillanatban a hajamnál fogva fordítasz és löksz a fölre. Azonnal farkad után kapok, finoman nyalnám le róla a geci. Épp csak a makkodat tudom körbenyalni, mikor az egész farkad a számba tolod. Tisztára szoplak, de most többet nem engedsz, felhúzol magad mellém ahogy a slicced is felcsusszan. Finoman megcsókolsz, melleimet simogatod, folyik a fenekemből a sperma, de ez most egyikünket sem érdekli. A kocsihoz lépsz, majd előveszed a pumpálható vibrátort. Egészen kicsi, alig érzem amikor finoman felnyomod, annyira kitágultam.
Visszavezetsz a kocsihoz, beültetsz, és az ülés mögött bilincseled össze a kezeimet. Újra indulunk, ismét a belső combomon érzem a kezedet, nő bennem a vibrátor. Nem fáj, kicsit feszít, de szinte nem is érzem, csak a kezedre tudok figyelni ami a csiklómat simogatja. Újabb pumpálás, de a kezed nem kalandozik tovább. Kérlellek egy kis élvezetért, de ismét meg se hallod szavaimat. Még egy pumpálás. Feszít, majd szétrobban a csiklóm, bimbóim egy télikabáton átütnének. Újabb pumpálás. Finoman feszít, de izgalmam még mindig nagyobb, mint ez a kis kellemetlenség. Szinte azonnal nő bennem tovább a játékszered, innentől nem is nagyon figyelsz rám, vezetsz. Két kézzel fogod a kormányt, tudomást sem veszel rólam.
Kérlek, szinte könyörgöm az orgazmusért, de akármit mondhatok, a szemed sem rebben. Jobb kezed ismét a combomra csúszik, finoman végigsimítod, majd rögtön egymás után kettőt nyomsz a pumpán. Feszít, elég kellemetlen, de rögtön a csiklómat kezded masszírozni. Közben megérkezünk, de nem szállsz ki. Másik kezeddel a mellemet simogatod, a szád a nyakamra tapad. Felnyögök, mire abbamaradnak kézmozdulataid. Még egyet pumpálsz a vibrátoron, ismét felnyögök, de most nem az élvezettől. nem fáj, de most már kifejezetten kellemetlen. Kiszállsz és körbesétálsz. Kinyitod a kocsiajtót, de nem engedsz el. Kifelé fordítasz amennyire tudsz, egyik lábadat a puncimnál támasztod meg, miközben a számba nyomod a farkad. Lábujjaid a csiklómat birizgálják, miközben farkad a számban merevedik. Utat tör magának a torkom felé, az orrom a hasadnak nyomva, és egy millimétert se engedsz a szorításból.
Finoman szorítod a torkomat. Imádom ha érzed ahogy a torkomban pulzál a férfiasságod. Kezembe adod a bilincskulcsot, hogy szabadítsam ki magam. Immár kő kemény farkadat kihúzod a számból, előre döntesz és azonnal kattan a bilincs a hátam mögött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 25. péntek 23:05
Nemrossz.
#6 zsuzsika 2014. 12. 16. kedd 06:54
Érdekes.
#5 devilgirl 2008. 08. 20. szerda 00:28
mindenkinek más jön be.. ;)
#4 Andreas 2008. 08. 14. csütörtök 17:30
Örülhetnél az ébresztésnek, legalább ébren nem gátolt meg senki (igaz, nem is segített), hogy élvezz végre...

#3 Valaki 2008. 08. 12. kedd 09:13
Jó kis történet, és hát az órák tényleg tudnak ilyen bunkók lenni pont a legrosszabbkor szólalnkam meg.
10 pont gratu
#2 Pavlov 2008. 08. 11. hétfő 04:41
Remek! Tetszetős! Vad! Buja! Izgi!
#1 Törté-Net 2008. 08. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?