A+ A-

Wetbianka története

Az én történetem, hogy is kezdődött?? (kellemes emlékek) Vágjunk bele!Az első csókom az már nagyon régen volt. Még kis iskolás voltam, mikor anyuék elküldtek nyaralni. Első napokban nem sikerült igazán barátnőt találni, de utána megváltozott minden. Találkoztam egy aranyos lánnyal.(velem egy idős) Vele esett meg az első csókom a WC - ben elbújva mindenkitől. Sajnos (?) nem történt más de akkor is maradandó nyomot hagyott bennem. Azt hiszem itt kezdődött minden. Későbbiekben (kicsit korosabban) voltak már barátnőim. Olyan jó érzés mikor egy finom, puha kéz simogatja a testemet. Igaz szeretem a fiúkat is, mert azért olykor nem árt.!!!!
Az első igazi élményem, egy szöszi lánnyal volt. Finoman puszilgatott, simogatott, és. Vele kicsit furcsa volt a kapcsolatunk, mert nem tudtunk nagyon találkozgatni. Ami vele történt azt nem akarom leírni, mivel Ő volt az első így nem akarom más (senki) orrára kötni mi is történt. De ami utána történt azt leírom.
Ő csinos fekete hajú lány volt. Fiatalabb volt tőlem, és nem voltam biztos benne, hogy ő is akarja. Levetkőztettük egymást, gyengéden simogatva, puszilgatva. Már csak a bugyink maradt fenn. (de így izgatóbb is) Lefektettem, és a fülébe súgtam, hogy ne féljen. Csukott szemmel hátradőlt. Éreztem, most már csak rajtam múlik minden. Megcsókoltam és lefelé haladtam gyönyörű testén. Élvezettel simogattam, nyalogattam. Gyengéden haladtam egyre lejjebb. Borotvált punciját megpusziltam és. Finoman belenyalva éreztem azt a csodálatos ízt!! Az Ő ízét!!! Itt még nem engedtem meg neki, hogy ő is simogasson, mert így sokkal izgatóbb volt nekem. Előkerült közben a kedvenc "barátom"is. (én csak nagy fehérnek hívom) Óvatosan beljebb, egyre beljebb dugtam finom kis puncijába. Közben nyalogattam, csókolgattam. Teljesen kikapcsoltam és csak arra koncentráltam, hogy neki nagyon jó legyen. Ekkor történt valami furcsa dolog, ami kissé meglepett. Azt mondta, hogy hagyjam abba, mert ő még nem akarja. Nem értettem miért, pedig olyan finom és nedves volt. Leültettet egy székre és elém térdelt. Csókolózás közben a keze elkalandozott mindenfelé. Meglepődött amit talált. Kérdően rám nézett, és én nevettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 11. 15. szombat 08:34
Kevés.
#3 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:45
Gyenge lett.
#2 Csipa 2002. 10. 11. péntek 13:26
gáz......
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?