Az anyagyilkos 1. rész

Szavazás átlaga: 5.97 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2008. augusztus 6.
Hossz: 33 774 karakter
Elolvasva: 1 690 alkalommal
Ránézésre, Krisztián semmiben nem különbözött fiatal barátaitól. Magas, vállígérő, hullámos, lágy esésű barna hajzuhatag keretezte szív alakú, porcelánfehér arcát. Két dióbarna szeme az értelem szikrájával csodálkozott rá a világra. Fodros ajkai dacosan rejtették márványfehér fogsorát. Alakja tökéletes, kisportolt. Járása óvatosan lépkedő párducra emlékeztette az embert. Azonban a látszat csal. A test és lélek harmóniája nem volt összhangban egymással. A tökéletes külső zaklatott belső világot takart.
Gondolatai sötéten gomolyogtak domború, magas homloka mögé zárva. Bár kedvelte a társaságot, nem volt túl beszédes. Félszegsége születési hibájából fakadt: jobb fülcimpája és a bal kézfeje csuklóból hiányzott. Nem fejlődött ki az anyaméhben. Emiatt állandó kisebbségi érzésekkel küszködött.
korára csak halványan emlékezik. Nyolcévesen állami gondozásba adták. Anyja képe sokszor megjelenik előtte. A csodálatosan szép, aranyszőke hajú, jó szagú fiatalasszony képét őrzi tudatában. Nincs olyan hét, hogy legalább egyszer ne álmodjék vele. Mindig mosolygó, szivalakú arcát, testének gödreit soha nem felejti. Szinte érzi amint orrát belefúrta illatos testébe, s ő csak szorította magához kicsi fiát. Aztán megjelenik, apja víziója a mindig pofozásra emelt tenyerével, vagy a nadrágszíjjal..., és a nagymama.
Tulajdonképpen a nagymamának köszönheti, hogy állami gondozásba került. Szülei elváltak és mivel az apjának nem kellett, az anyja meg nem bírta eltartani, felmerült a adás gondolata. De, a nagymama ragaszkodott a kisfiúhoz, és inkább összeköltözött a lányával, csakhogy együtt maradjon a gyerek az anyjával. Sajnos az anya a kisfiú tízéves korában disszidált. Ekkor ideiglenesen állami gondozásba került.
Apjára való tekintettel, aki magas beosztású funkcionárius volt, és egy időben külszolgálatot látott el, a legelitebb nevelő otthonba került. Az otthon egy felújított főúri kastélyban, hatalmas park közepén helyezkedett el. Igazi gyerekparadicsomnak számított akkoriban. Olyan gyerekek lakták, akikért az állam a legmagasabb normát fizette az otthonnak.
Hiányossága miatt állandóan szorongott, s ebből kifolyólag folyton bizonyítási kényszere volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalnyi történet?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
1960 Ft * / 5.3€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2770 Ft * / 7.5€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5400 Ft * / 14.6€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 370 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Tutu
2008. augusztus 8. 00:10
#2
Kedves Kukulkán, ajánlom figyelmedbe a Páternoszter című művet, azt írásnak lehet nevezni
1
T
Törté-Net
2008. augusztus 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1