A+ A-

Egy csodálatos házaspáros

Egy olyan eseményt mesélek el, amely teljesen más, egy csodálatos új élet kezdetét hozta a házaséletünkbe. Nem vagyunk már fiatalok, tavaly léptünk mindketten az ötödik X-be, de ez az esemény fiatalkorunk mámoros erotikus légkörét hozta vissza, a szexuális örömöknek pedig eddig nem ismert új szintjét nyújtotta mindannyiunknak.
Újra és újra vágyunk átélni azt, amiben részünk volt, mert csodás volt, különleges, felkavaró, izgalmas és édesen buja. Igen újra és újra vágyuk a baráti házaspárral való közös szeretkezéseket, a másik örömének látását, az egymásban való teljes feloldódás ismétlődő gyönyörét. Régóta és sokszor fantáziáltam már többes szeretkezésekről, a gondolat, hogy feleségem a szemem láttára egy másik férfival szeretkezik, hogy egy másik nővel csókolgatják egymást, nagyon izgalmas, és nagyon izgató volt számomra. Több alkalommal is felvetettem a nejemnek, hogy egy hasonló korú házaspárral össze kellene jönni, próbáljuk ki a közös szeretkezést, legalább az egymás előttit (arra gondoltam, hogy akkor a többi talán már jön magától). A feleségem minden alkalommal azt válaszolta, hogy öregek vagyunk mi már ehhez. Ez számomra azt jelentette, hogy nem utasította el mereven, tehát az ő fantáziáját is izgatja a dolog.
Abban az időben (ez kb. egy éve volt) elég sokat interneteztem, sok szexoldalt is nézegettem, és olvasgattam a szexhirdetéseket. Elsősorban a pár keres pár hirdetések izgatták a fantáziámat. Aztán egyszer hirtelen ötletből feladtam én is egy pár keres pár hirdetést. Leírtam, hogy 50 évesek vagyunk, kezdők, és egy hasonló korú, kezdő házaspárral szeretnénk közös szeretkezést kezdeni. Leírtam, hogy olyan párt keresek, akik segítenek a feleségemet is ehhez megnyerni. Elég sok, számomra nem elfogadható válasz jött: sokan jelentkeztek, hogy végignézhetem, amikor megbasszák a feleségemet, hívtak swinger klubba, különböző társaságok hívtak, hogy csatlakozzunk hozzájuk, de jelentkeztek szép számban párok is, de nem voltak igazán szimpatikusak. De aztán a hirdetés megjelenését követő második hónapban kaptam egy számomra nagyon kedves levelet: egy 50/49 éves házaspárból az asszony írt. Tímeának hívták, és azt írta, hogy hetek óta olvasgatja a hirdetésemet, és most vette a bátorságot, hogy válaszoljon. Az ő fantáziáját is nagyon izgatja a többes szeretkezés, nagyon szeretné kipróbálni. Elsuttogta ezt a vágyát a férjének, aki csak annyit mondott, hogy OK! Azóta számba vette ismeretségi körét, ki jöhetne szóba, de miután ilyet nem talált olyat, akikkel el tudta volna képzelni, elkezdte a hirdetéseket nézegeti.
Elkezdtünk levelezni, fényképeket cseréltünk, aztán elhatároztuk, hogy először ketten találkozunk, és megbeszéljük a részleteket. Egy étterembe mentünk ebédelni. Egy szőkés-barna hajú, fiatalos, olyan ízig-vérig nővel találkoztam. Teljesen nyíltan megbeszéltük vágyainkat, elképzeléseinket a leendő közös szeretkezésről, ő leborotválta a punciját, a nejem fazonra igazította, milyen farka van a férjének, milyen nekem, hogyan szoktak szeretkezni a férjével, hogyan szeretkezünk mi. Mindannyiunk számára elfogadhatatlan a férfi homoszexualitás, ugyanakkor mindketten izgatónak tartottuk a lányok egymás közötti kapcsolatát (bár még neki sem volt ilyen). A beszélgetés teljesen felizgatott, és Éva mondta, hogy az ő puncija is nedves lett az izgalomtól. Szerettem volna akkor megdugni, vagy legalább kinyalni, de azt mondta, hogy majd a feleségem és a férje előtt. Megbeszéltük, hogy összejövünk négyesben, meg kell ismernünk egymást. Első alkalommal, hozzájuk megyünk, mint egy régen nem látott valamikori osztálytárshoz. Az első találkozás tényleg csak ismerkedés volt, bár a levegőben vibrált az erotika. Egy hét múlva ők jöttek hozzánk. Előző éjszaka, szeretkezésünk szünetében elárultam a nejemnek, hogy kik is valójában Tímeáék. Nejem akkor csak annyit mondott, hogy rendben van, ha ennyire akarom, legyen!
Másnap nagyon izgatott voltam, de láttam nejemen, hogy ő is. Megigazítottam a szőrzetet a farkamon, Évát is behívtam a fürdőszobába, hogy megigazítom a pinaszőrzetét. Ott ült a kád szélén, széjjel tett lábakkal, én ollóval egész rövidre vágtam a szőrzetet, aztán elkezdtem nyalni a pináját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:31
Nem rossz
#9 zsuzsika 2015. 11. 6. péntek 07:08
Közepes.
#8 feherfabia 2015. 06. 6. szombat 06:12
elég Jó!
#7 listike 2014. 05. 8. csütörtök 06:43
Folytatás néklüé kevés.
#6 papi 2013. 06. 24. hétfő 08:09
Nem rossz
#5 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 12:15
hol van a részletes leírása a történetnek, nagyon érdekelne smile
#4 jatekos 2008. 07. 30. szerda 15:34
Remek hirdetés a finom többes erotikának. Mi is hasonló korúak és cipőben járunk. Próbálom az egyébként imádott párom rávenni egy hármaasra-négyesre.
Jöjjenek a szaftos részletek :-))
#3 Gatyo 2008. 07. 30. szerda 14:12
FOLYTATÁSBAN RÉSZLETEZÉST VÁROK, ÍGY ELÉG ÁLTALÁNOS ÉS TÁVOL VAN BELŐLE AZ EROTIKA
#2 károly 2008. 07. 30. szerda 08:25
elmegy
#1 Törté-Net 2008. 07. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?