A+ A-

Vonaton

Kedvet kaptam, hogy leirjam a tavaly nyáron velem történt sztorit.
Nos. Balatonra utaztam a barátom után augusztusban vonattal. És mint nyáron általában nem volt rajtam más, mint egy igencsak rövidke ruha (természtesen bugyi nélkül, mert minek, ha meleg van?)
Felszálltam a vonatra és kerestem egy fülkét ahol nincs senki. Elindult a vonat, én egyedül voltam a kupéban, nagyon unatkoztam és mint mindig a szexre gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha itt lenne a barátom, milyen jól el tudnánk "szórakozni" kettesben ebben az üres fülkében.
A következő állomáson beült mellém egy 30 év körüli férfi. Hát megvallom nagyon tetszett a helyzet. Ő újságot olvasott...
Én pedig kiváncsiságból, hogy fel tudom - e izgatni, "teljesen véletlenül" úgy ültem, hogy a szoknyám alá lehessen látni. Kicsit széttettem a lábam...hát mondanom se kell, hogy pár perc múlva már nem az újságot olvasta, hanem, hogy szinte észre se vegyem, a puncim bámulta. Ami magától érthetően borotvált. Éreztem, hogy kezdek nedves lenni, igy még jobban szét tettem a lábam, had lásson mindent és közben bámultam ki az ablakon, mitha teljesen véletlenül ülnék igy: - ))
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 csaba91 2015. 11. 16. hétfő 15:50
Kicsit rövid.
#3 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:30
Ez gyenge lett.
#2 Jisi Y 2003. 02. 3. hétfő 19:29
Hát nem is tudom.Nem rossz, de tovább is lehetett volna fokozni a történetet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?