A+ A-

Lányaim

Pár hónapja még szégyenemben a földallá süllyedtem volna a gondolattól is, hogy egy erotikai történeteket tartalmazó oldalra kattintók, sőt ide írjam le a velem megtörtént, mondhatni bizar sztorit.
Kis magyarázattal kell kezdenem, hogy érthető legyen amit itt próbálok összefoglalni. 43 éves vagyok, de sokan mondják 10 évet letagadhatnék annak ellenére is, hogy két lányom van egy 25 éves ki fél év házasság után visszaköltözött a saját szobájába és egy 20 éves ki most főiskolás. A férjem 16 évvel ezelőtt belebukott az építőipari vállalkozásába és kénytelen volt alkalmi segédmunkásként dolgozni. Sajnos innentől elindult a lejtőn lefelé és már mára ott tart, hogy annyi pénzt ad haza, hogy a rezsibe beszálljon és a kisebbik lányom költségeinek egy töredékét fedezze a többit leengedi a torkán. Ha pénze van napokig eltűnik és mocskosan büdösen jön haza. Már csak undorral tudok ránézni és a szexuális életünk 6 éve nincs is. Külön szobába vagyunk és én néha kézzel segítettem magamon, mikor már nem birok magammal. Erről az áldatlan állapotról csak a legjobb barátnőmnek beszéltem, ki biztatott a válásra, de ha az nem tartsak szeretőt. Sulykolja belém ezeket annak ellenére is, hogy válni tudja nem fogok még a lányaim révbe nem érnek, a szeretőről meg az a véleményem, hogy miért alázkodjak meg egy faszért emberek előtt. Végső keseredettségében a barátnőm egy boyszolgálatot ajánlott ( Ő is szokott onnan rendelni és korrekt a társaság), de mivel ez sem akaródzik nekem így lemondás pillanatában a fejemhez vágta, hogy akkor szerezzek be egy lélektelen "barátot". Ezt is röhejesnek tartottam az én koromba sex shopba menni, de egyszer az utam elvezetett egy előtt. Mély levegő és az elfeketített ajtó kilincsét lenyomtam és beléptem. Kulturált hely volt, halvány vörös fény és csak pár pasi volt bent. Szívem a torkomba dobogott, lábam legszívesebben kifelé vette volna az irányt, de látva a sunyi érdeklődést a pasik felől már csak azért is a pult mögött álló eladó csajhoz léptem.
- Segíthetek - kérdezte unottan, de mégis segítőkészen.
- Igen - kezdtem bele az abban a pillanatban kitalált hazugságomba - az egyik kolléganőm szülinapi bulija lesz és a kolléganői elhatározzuk meglepjük valami bohósággal. Arra gondoltunk, hogy egy műszerszámot veszünk neki, de őszinte leszek nem tudom milyet és ezért nem is akarok válogatni.
- Értem. - mondta a csaj és egy újságot tett elém.
- ÁÁÁÁÁ, nem nem nem akarok válogatni, önre bízom - sürgettem a dolgot mert a hátamat égette a bent lévő férfiak vizslató tekintete, mit a vitrin tükrében is láttam.
A hölgy erre levett egy dobozt és azt mondta
- Akkor én ezt ajánlanám. Kibontsam.
- Nem, nem kell, inkább ha tudja csomagolja be. - mondtam
- Sajnos nem tudom, csak egy diszkrét reklámszatyorral tudok szolgálni. - és már tette is bele.
Gyorsan fizettem és alig vártam, hogy kint lehessek. Persze ott sem volt jobb, mert egész hazáig az az érzésem volt mindenki az én szatyromat figyeli és kajánul vigyorog rajtam. Alig vártam, hogy becsapjam magam mögött az ajtót és az ágyamra dobhassam a szatyrot. Gyorsan átöltöztem otthoni ruhába, a nagyobbik lányom délutános volt a kicsi kollégista a férjem meg ki tudja hol tekergett. Persze vacsorára előkerült és adott 5000 forintot majd mondta elmegy a haverjaival megünneplik a fizetés napját. Ebből tudtam pár napig megint nem látom.
Én elmosogattam, lezuhanyoztam és a pongyolámba leültem a TV elé, de unalmas műsor volt benne és úgy döntöttem lefekszem. Ahogy beléptem a hálószobámba akkor láttam meg a szatyrot miről teljesen el is feledkeztem. Álltam előtte és töprengtem akarom én ezt, de végül úgy döntöttem, ha már kidobtam érte annyi pénzt ( még szerencse, hogy volt nálam, mert borsos árat kértek érte) akkor legalább megtekintem miért gürizhetek megint pár napot. Hanyagul bontottam és egy ezüst hengert vettem ki a dobozból melynek az egyik vége szinte hegyesre szűkült a másik végén meg egy fekete kupakos valami volt. A dobozról elolvastam, hogy le kell csavarni a kupakot az elemeket bele kell tenni és be kell kapcsolni.
Miután ezt a műveletet elvégeztem már szidtam magam, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy ennyi pénzt kiadtam ezért a semmiért, elcsavartam a kapcsolót és halk zümmögés kíséretében remegni kezdett a kezembe, mitől hirtelen el is hagyítottam. A takarómon tovább remegett és egyre izgatottabb lettem a látványtól és ismét a kezembe vettem. Mint egy falszt két marokra fogtam és becsuktam a szemem és mozizni kezdtem klasszabbnál klasszabb pasikról és éreztem kezdek felizgulni. Előbb a kezemmel akartam masztizni, de a vibráló rúd a kezembe elcsavarta a fantáziám. Kikötöttem a köntösöm és mivel mindig meztelenül alszom, így a csupasz testemhez simítottam a henger kúp alakú végét. Valami elmondhatatlan dolgot kezdtem érezni és közelítettem a melleim felé. A bimbóim már így is hegyesedtek, de mikor hozzá érintettem bizony villámként jött rám az érzés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2018. 02. 21. szerda 07:23
folytasd
#13 A57L 2016. 10. 22. szombat 09:28
Jól megírtad.
#12 vakon53 2016. 01. 6. szerda 03:54
Kékég az a baj, hogy mindegyik történeted nyitott maradt és eggyiknek sincs folytatása. amugy tiz ppont!
#11 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:42
Jó.
#10 papi 2013. 12. 3. kedd 15:59
Nagyon jó
#9 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 02:41
Kékég az a baj, hogy mindegyik történeted nyitott maradt és eggyiknek sincs folytatása. amugy tiz pötty.
#8 csata 2008. 06. 29. vasárnap 18:23
Kerek történetnek igérkezik remélema folytatás is ilyen lesz és mihamarabb olvashatjuk.
#7 noorm 2008. 06. 24. kedd 16:52
gyerekek írjatok jobbat!látok itt néhányat aki csak fikázik.meg kell írni a saját valódi történetetket és hátha jobban tetszik bárkinek is...bár ezt erősen kétlem
#6 Tutu 2008. 06. 24. kedd 15:19
ja persze, férj iszik nem kell segíteni neki, váljunk el ><
#5 Jani bá 2008. 06. 24. kedd 07:40
Az a baj , hogy nagyon ismerős , megírom , hogy milyen címen olvastam már. A másik akik nyomorognak , honnan van dildó arzenálra pénzük ?
#4 Marci 2008. 06. 24. kedd 03:00
Hmm! Igényesen megírt történet.
Nálam ez egy tizest ér, várom a
folytatást!
#3 Kata 2008. 06. 24. kedd 01:44
Szupi, csak így tovább!
#2 asura 2008. 06. 23. hétfő 01:52
Remélem, hogy hamar olvasható lesz a folytatás. Nagyon klassznak indult csak így tovább.
#1 Törté-Net 2008. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?