A+ A-

Rendőrnő

Heverek a kádban, a minap látott nőről fantáziálok és lustán verem a farkam. Jó kis nő volt. Igaz, csak egy-két pillanatra láttam, amíg felszállt a buszra, de akkor is...
Már épp kezdem jól érezni magam, mikor kopognak. Á, biztos megint valami ügynök. Eszemben sincs kinyitni. A következő kopogás, már dörömbölésnek is beillik, s hozzá egy rekedt hang szól: Rendőrség...
Mi a franc? Kikiáltok: mindjárt. Kimászok a kádból, magamra tekerem a törölközőt. Legalább eltakar, ha az álló farkam nem is leplezi.
Ajtót nyitok, akkora gorilla áll az ajtóban, szinte betojok. És alig veszem észre a társát, aki előtte áll. És a kidudorodó törölközőt bámulja. A faszom, ami a pasi láttán kókadásnak indult, most új erőre kap. Fehér ingben, kék szoknyában, ott áll a nő, akiről az előbb fantáziáltam. De észhez térni sincs időm, már hallom is.
- Igazolja magát!
Előkotrom a tárcámat, szedem kifelé, személyi, lakcímkártya... átadom, közben alaposan szemrevételezem a nőt. Nincs mitől tartanom, a rendőrségtől, hát miért ne?
Tényleg jó kis nő...
Nem túl magas, a magas sarkúban sincs 160, hosszú, hullámos barna haj, vakító zöld szemek, a bőre meg a fehér blúz mellett is világít. A lába szép, biztos jó segge van, de azt nem látom. Melle nem lehet túl nagy, de sokat takar az egyenruha. A keze apró, a szája csodás. Közben végeznek az iratokkal, újabb kérdés:
- Bérlő, vagy tulajdonos?
- Tulajdonos.
- Tudja most igazolni?
- Tudom - felelem, és közben nagy szemeket meresztek.
Most megszólal a gorilla. Hogy bejelentést kaptak, miszerint (röhögök) illetéktelen lakásfoglalók vettek birtokba néhány lakást a környéken. A nő szeme szikrázik, úgy tűnik ezt nem akarta elmondani. Közben elindulok a szobába, a nő jön mögöttem. Előszedem a megfelelő dossziét, leülök a kanapéra, és kikeresem az adásvételit, meg a válóperes vagyonmegosztó határozatot. A nő szorosan elém áll, harisnyás lába az enyémhez ér. Amíg olvassa az iratokat, picit hintáztatja magát, amitől a lábaink összedörzsölődnek. A faszom meg megint ágaskodik. Felnéz a papírokból, szemében hihetetlen vadság csillan, de csak egy pillanatra. Aztán az ölemre néz, mintha halvány, gúnyos mosoly jelenne meg a szája sarkán, visszaadja a papírjaimat, megköszöni, elnézést kér a zavarásért, és kifelé indul. Elköszönünk, megkönnyebbülten zárom az ajtót. Másznék vissza a kádba, amikor újra kopognak.
Elfelejtettek valamit? Az ajtóban a rendőrnő áll, most egyedül. Mielőtt megszólalhatnék, eltaszít az ajtóból, (ki sem néztem belőle ekkora erőt) és belép. A hátam mögé. Mire észbe kapnék, már kattan is a csuklómon a bilincs, mikor pedig nyitom a számat, hogy méltatlankodjak, valami rongyot gyömöszöl bele, a sáljával meg beköti, hogy ne tudjam kiköpni. Olyan gyorsan történik, mire felocsúdnék, a bilincs már a vízóra csövén keresztül köti össze a csuklóimat.
Most lerántja rólam a törölközőt, végigmér, és gúnyosan elmosolyodik:
- Na mi van kisapám? Most nem áll fel olyan könnyen? Félsz?
Bevallom, kicsit félek e pillanatban. Mit akar tőlem? Hamar megkapom a választ.
- Azt hiszed, kisköcsög, csak úgy bámulhatsz engem álló farokkal? Majd megmutatom, milyen az, ha baszok...
Azzal letérdel elém, és kezébe veszi félig ernyedt farkam. Masszírozza, szorongatja, húzogatja rajta bőrt, másik kezével a golyóimat markolja. Megint merev leszek, ő pedig nyalogatni kezdi, aztán szájába veszi, kezével a seggembe markol, és szájba bassza magát a farkammal. Profi módon szopik a csaj. Nem is bírom sokáig, egy perc sem kell, és a szájába élvezek. Ő meg csak nyeli...
Feláll, két kezével megfogja fejem, odahajol és lesmárol. Közben nem is veszem észre, mikor kattintja ki a bilincset, szedi ki a cső mögül és teszi vissza csuklómra...
Elenged.
- Na, most te jössz. - és magával húz a fürdőbe. Ott leveszi a számról a sálat, kiszedi belőle a rongyot. Most látom egy, női bugyi. Kezébe veszi a gumibotot, figyelmeztetően meglóbálja, majd szoknyáját felhúzva, (a saját bugyijával tömte be a számat) leül a kád szélére, a túlsó szélén megtámaszkodik, szélesre tárja a combjait, és rám parancsol:
- Gyerünk te geci, nyald fényesre a pinám. De igyekezz, ha nem leszek elégedett veled, büntetést kapsz.
Nem tetszik az egész, szólnék is, de ahogy nyitom a számat a gumibot vége már csapódik is a hasamnak, amitől összegörnyedek, a keresztfogantyú meg a térdhajlatomnak, amitől térdre esek, szinte belezuhanok arccal a pinájába. Nincs mese, nekiállok a tőlem telhető legalaposabban kinyalni a csajt. Jár a nyelvem, szánkázik a résen, néha-néha mélyen belenyalok, kimerevített nyelvem bedugom, amennyire csak tudom, hogy aztán körbe-körbe nyalogassam, csókolódzom a szeméremajkaival, mintha a szája lenne, beszívom a számba, és bent simogatom a nyelvemmel. Szemmel láthatólag élvezi, de hirtelen rám szól."ez minden? Ettől nem fogok tudni elélvezni...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:05
Nem rossz.
#6 papi 2014. 01. 18. szombat 06:16
Furcsa.
#5 tiborg 2010. 07. 30. péntek 04:32
Levegot fujni a punciba nagyon hulye, veszelyes otlet!!! Igen konnyen (meh)emboliat okzhat.Nagyon kerek mindenkit nehogy kiprobalja ezt az agyalagyult modszert!!!
A tortenet kulonben OK liderc alom.
#4 *** 2008. 06. 19. csütörtök 20:25
Nem rossz ez!
#3 fiest 2008. 06. 18. szerda 14:15
kicsit összecsapottnak tünik! de nem rossz4 jöhet a folytatás!
#2 z1 2008. 06. 17. kedd 11:10
Azért az elég mókás, hogy a ronggyal betömött, sállal bekötött szájával smárol.
#1 Törté-Net 2008. 06. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?