A+ A-

Filmkészítés házilag

Soha nem hittem volna, hogy a pornófilmek gyártásából milliomosnak lehet lenni, de ez van. Kínnal-keservvel, de sikerült. Hogyan? Ezt szeretném elmesélni. Az egész valamikor december közepén kezdődött.
1. fejezet: Egy jó hír
- Jó reggelt, szépfiú! - szólt a főnöknőm ezen a szépnek ígérkező reggelen. - Gyere be hozzám, légyszíves!
- Hmm, milyen kedves ma reggel. Furcsa! Valami baj van? - gondoltam magamban és bementem hozzá az irodába.
- Nos, ülj le! Van egy jó hírem, meg egy rossz!
- Tényleg?
- Melyiket akarod hallani először?
- Nekem mindegy!
- Akkor először a jót! Kapsz egy nagyobb összeget készpénzben. Tudom, hogy nem túl sok, de ennél többet nem tudok adni.
- Ha ez a jó hír, akkor a rossz már nem számít.
- De igen! Ugyanis ezt a pénzt végkielégítésül kapod. A mai nappal elbocsájtalak az állásodból.
- Hogyan? Ezt nem értem!
- Pedig egyszerű! Az utolsó pár hónapban drasztikus létszámleépítéseket kellett végrehajtanunk, mint ezt te is tudod. Sajnos eljött a te időd, tőled is meg kell válnunk. Lásd be végre, hogy nem értesz a kereskedelemhez. Nem vagy jó szervező! Alig 6 %-kal nőtt a piaci forgalmad, ami szinte semmi.
- De hát a cégátlag 5,8 %.
- Ezt honnan tudod?
- Mert mint minden részvényes, így én is megkapom a rendszeres beszámolókat. 2,5 %-os tulajdonos vagyok.
- Sajnálom. Ettől nem változik meg a döntésem! Tessék tudomásul venni: a mai nappal ki vagy rúgva! És ha elfogadsz egy jótanácsot: soha ne menj a kereskedelem közelébe se!
2. fejezet: Ahogy teltek a napok...
Teljesen összetörtem. Erre nem számítottam. A cég alapításakor én is beleadtam a kevéske spórolt pénzemet, mint tőkét, így azt hittem, hogy a helyem bombabiztos. Hát itt álltam 25 évesen és állástalanul. Ahogy teltek a napok, úgy kezdtem egyre jobban belezuhanni valami különös apátiába. Egyre jobban nem érdekelt semmi, egyre inkább magam alatt voltam. Jó, eladtam a cégbeli részemet, persze mélyen ára alatt, és kaptam is érte 270 ezer forintot, valamint megkaptam a végkielégítésemet, 130 ezret. A semminél több, ez tény, de erre nem lehet alapozni a jövőt! Nekem pedig egy egész életet kellett leélnem. Semmi ötletem nem volt. Nézegettem az újságok álláshirdetéseit, de nem találtam semmit. Persze eleve kereskedő voltam, most pedig éppen kereskedői alkalmatlanságom miatt rúgtak ki. De akkor is meg fogom mutatni annak a kis kurvának, hogy alkalmas vagyok kereskedőnek, csak hogyan? Ismétlem: semmi értelmes ötletem sem volt. Aztán eljött a szilveszter este. Néhány régebbi barátommal voltunk együtt, fiúk és lányok vegyesen. Semmi komoly nem volt! Mi fiúk hallgatólagosan megállapodtunk, hogy egymás nőihez nem nyúlunk. Ezt szigorúan betartottuk mindig! Ennek ellenére már jócskán este volt, amikor egyik fiú betett egy pornófilmet. Persze mindannyian fanyalogtunk, mert mi újat tud mondani egy pornófilm. De csakhamar kiderült, hogy ez egy fél órás amatőr pornófilm, azaz a szereplők nem profik. Élveztük! Kifejezetten jó volt! Egészen más volt, mint a hagyományos. Innen támadt egy ötletem. Összegondoltam a dolgokat és pontban éjfélkor megszületett az ÖTLET: pornófilmeket fogok forgatni és forgalmazni.
3. fejezet: Első felvétel
Január 2-án bementem a Polgármesteri Hivatalba, az adóhivatalba, meg az összes többi hatósághoz és elintéztem mindent. Másnap kezdhettem a működést. Cégem neve: TJ-Movies KFT. volt. Még aznap, szerdán feladtam pár jeligés hirdetést szereplőválogatásra. Persze, meglehetősen szolídakat. Például:
"Erotikus filmek forgatásához keresek fiatal, szexis hölgyeket és urakat. Nagyon jó kereseti lehetőség! Fényképet és címet a hirdetőbe kérem TJ-Movies 26/950102 jeligére"
Hirdetésem először pénteken jelent meg, aztán a másik három napilapban szombaton. Férfiaktól legalább 200 választ kaptam, de ennél jobban aggasztott, hogy nők mindössze 5-en válaszoltak. Persze mind az öt nőt visszahívtam azonnal. Hétfőre hárommal meg is tudtam állapodni. Szóval az egyik 9-re jött, a másik délután 2-re, míg a harmadik este 6-ra. Eleve volt egy egész jó videókamerám, amit nemrég vettem a volt cégem egy régebbi jutalmából meg egy videómagnóm. Még pénteken vettem egy tucat kazettát és az otthoni számítógépemmel megcsináltam egy pár szerződés-tervezetet. Alig vártam már a hétfő reggelt. Kíváncsi voltam, hogy milyenek lesznek a lányok. Fiatalok vagy kicsit érettebbek? Nagy a mellük, vagy kicsi? És ami a lényeg, hogyan szeretkeznek a kamera előtt? Nem tudtam még semmi, hiszen kezdő voltam.
Szóval hétfő reggel már hétkor kint voltam az ágyból. Egyenlőre nem akartam más helyet bérelni, meg az előkészületek alaposan elvitték pénzemet. Nem akartam további pénzt kiadni, így a nappalimat neveztem ki ideiglenesen stúdióvá. Kilenc előtt pár perccel bejött egy kb. 160 centi magas, gesztenyebarna, piros miniszoknyás lány. Egész jól ki volt festve. Úgy 25 lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 15. szerda 20:54
Nekem egy kicsit unalmas volt.
#4 vakon53 2016. 03. 26. szombat 22:49
Nemlesszmár folytatása?
#3 Pavlov 2008. 06. 2. hétfő 20:43
Nekem is ismerős volt, bizony.
#2 Anikó 2008. 06. 2. hétfő 14:10
Pár évvvel ezelőtt, már olvastam.
#1 Törté-Net 2008. 06. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?