A+ A-

A piros hátsó vágya 1. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 6. részének 1. fejezete
Készült: 2004.01.19. - 2004.03.22.
1. HAJNALI ÖNKIELÉGÍTÉS
Arra ébredtem fel, hogy odakint az utcán távoli dudaszó harsan. Gépkocsimotorok zúgtak türelmetlen bőgéssel, majd fokozatosan újra csend lett, ahogy a járművek elhajtottak a ház előtt. Álmosan fordítottam a fejem jobbra, az ágy melletti kisszekrényen ketyegő ébresztőóra irányába. Máris itt a hajnal?
Kinyitottam a szemem, de a szobában teljes volt a sötétség. Ha közeledne a napkelte, az ablakon már beszivárgott volna annyi fény, hogy legalább az óra számlapját láthassam. De semmit sem tudtam kivenni a sűrű homályban.
A francba! Megint felébredtem! Enyhén morcosan vettem tudomásul, hogy a kinti zajok ismét félbeszakították megérdemelt pihenésemet. Régebben jobban bírtam a város természetes hangjait, a gépkocsizajt, dudálást, kazánzúgást, ajtócsapódást, kopácsolást és a csövekben futó víz zubogását. De az utóbbi hónapokban bizony gyakran megesett velem, hogy csak feküdtem az éj közepén a vékony nyári takaróm alatt és a fejemben egymást kergették a zagyva gondolatok.
Nem szedek altatót, ami kiüti az embert egész éjszakára, mert igyekszem mellőzni életemből a gyógyszereket. Annyi mindenfélét mondanak mostanában a káros mellékhatásokról, hogy szerintem okosabb semmit sem szedni. Az egészséges életet fiatalon érdemes megszokni, amíg még van mire vigyázni. Általában egy pohár víz és némi nyújtózkodás az ágyban segíteni szokott visszamerülnöm az álmok sejtelmes világába. Illetve, mostanában inkább máshogy segítek a bajomon. Észrevettem ugyanis, hogy többnyire a szexuális kielégületlenség miatt nem tudok békésen elaludni.
Forr a vérem az erotikus emlékfoszlányoktól, pajzán gondolatoktól, s ezektől nem könnyű megszabadulni. Lassan egy éve lesz, hogy nincs állandó partnerem, és a rendszeres testi érintkezés hiánya nyugtalanná teszi az éjszakáimat. Nappal még egyelőre bírom, mert bőven van munkám, de ilyenkor, egyedül a lakásom falai közt folyton megrohan a magány nyomasztó érzése.
Ezen úgy szoktam segíteni, hogy az ellazulás érdekében magamhoz nyúlok - a vékony selyem hálóingem alá - és megadom magamnak mindazt a gyönyört, amit egy férfitól kellene megkapnom nap mint nap. Az önkielégítésben ugyanis épp az a legjobb, hogy így mindig eljutok a csúcsra.
Pár percig csak feküdtem, lehunyt szemmel fülelve az éjszakai csöndre, majd úgy döntöttem, ezúttal is kézbe veszem a dolgokat. Utána általában könnyen vissza tudok aludni az óracsörgés pillanatáig.
Hasra fordultam a takaró alatt és két kézzel a mellemig fölhúztam a hálóingemet, szabaddá téve pucér altestem a játékhoz. Ma este nem húztam bugyit, mert nagyon meleg volt a június közepi kánikulában. A lakásomban nincs légkondicionáló, így nyaranta képes akár harminc fokig is fölmenni a hőmérséklet. Csak azért nem tartom nyitva a hálószobám ablakát éjjel, mert túl hangosnak találom a hajnali forgalom zúgását. A másik szoba és a konyha viszont egész éjjel szellőzik, és a kinti viszonylagos hűvösségből ide is átszivárog valamennyi az előszobán keresztül.
Jobb kézzel hátranyúlva óvatosan megtapogattam a fenekemet. A farpofák teljesen rendben voltak, amennyire meg tudtam állapítani. Nem fájtak egy picit sem, és a múltkori verés hurkáit sem éreztem már az ujjaimmal. A hematómás duzzanatok két hét alatt elmúltak, a gondos ápolásnak köszönhetően. Bizony sok drága bőrápoló krémet kellett rákennem sajgó ülőgumóimra, naponta többször, hogy megszabaduljak a legutóbbi lebüntetésem csúnya nyomaitól.
Négy hete történt, hogy az uram és parancsolóm elfenekelt, pirosra páholva gömbölyű alfelemet több hatásos eszközzel. A legjobb barátnőmmel, Szilviával jártam nála, egy erotikus fenekelős parti keretében, és mindkettőnk számára őszinte gyönyörűséggel szolgált a testi fenyítés utáni szexuális aktus. Hajkefével, vágódeszkával és pálcával kaptunk mindketten, s miután alaposan megujjazott minket a férfi, még meg is hágott, gyorsan és alaposan.
Azóta egyikükkel sem találkoztam, bár sokat gondoltam rájuk és az intim együttlétünkre, amikor hármasban éltük ki perverz vágyainkat a szerelem oltárán. Őszintén szólva nagyon hiányzott már a folytatás. Egy újabb találka Robival és hatásos fenyítő eszközeivel, amikkel szakszerűen meggyötörte meztelen testemet.
Eszembe jutott, hogy az esti fürdés után alaposan megszemléltem, a kis kézitükröm segítségével a bőrömet, aggodalmasan vizsgálgatva a popsim minden négyzetcentiméterét. Múlt héten már alig látszottak a vesszőcsapások nyomai, a vízszintesen sorakozó vékony hurkák. Szerencsére nem sokat kaptam a bottal. A szapulófa által hagyott nagy, vöröslő foltok és véraláfutások a seggemen pár nap alatt elhalványultak, bár jó egy hétig éreztem még az utóhatásukat, valahányszor leültem sokat szenvedett testrészemre. Mostanra viszont teljesen visszanyerte hátsóm az eredeti, hamvas sértetlenségét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 06. 17. kedd 21:37
Tetszik
#3 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:31
Jó írás.
#2 tamás 2008. 05. 21. szerda 14:27
nagyon jó a sztori és szinvonalasan van megírva
#1 Törté-Net 2008. 05. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?