A+ A-

A piros hátsó vágya 2. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 6. részének 2. fejezete
Készült: 2004.01.19. - 2004.03.22.
8. A HÍMTAG
A szobát betöltő vöröses fény valamelyest bántotta a szemem. Arra gondoltam, talán nem ártana félrehúzni a függönyt. A nap nem sütött be az ablakon, tehát nem a meleg miatt volt besötétítve. A lakásban csend honolt, csak a forgalom tompa zaja szűrődött be az utcáról. Karórámra nézve megállapítottam, alig múlt fél négy. Még rengeteg időnk van estig, hogy boldoggá tegyük egymást.
Róbert nagyjából öt perc múlva jött vissza a dolgozószobába, immáron teljesen meztelenül. Friss volt és elégedett, majd amikor meglátott, ernyedten lógó nemiszerve gyors növekedésnek indult. Jó volt nézni, ahogy feláll neki tőlem.
Egyenesen a kamerához ment, és az állványánál fogva fölemelte, közelebb rakva hozzám. Az ágy láb felőli végéhez állította, gondosan beirányozva lencséjét középre. Ezek szerint itt folytatjuk a hancúrozást.
Már alig vártam, hogy rám másszon, alaposan megkettyintve hosszú szerszámával. Eddig minden alkalommal csak hátulról közösült velem, ami nagyon izgalmas és kényelmes pozitúra, magas élvezeti értékkel, de szerettem volna végre kipróbálni vele szemből is, hogy átölelhessem és az arcába nézhessek, miközben megdug. Érezni akarom a testsúlyát, ahogy teljesen rám nehezedik, miközben alteste ütemesen jár föl - le a combjaim között, tövig nyomva belém kőkemény falloszát.
Már épp fantáziálni kezdtem volna az aktusról, mikor az operatőröm megszólalt, másfelé terelve az eseményeket. Úgy döntött, szerepcsere következik.
- Kelj föl Edit! Most te jössz!
Lemásztam a franciaágyról, kíváncsian lesve, ahogy keresztben hanyatt fekszik rajta, ugyanúgy, mint az előbb én. Azonnal tudtam, mit vár tőlem. A párnát a szétrakott combok közé helyeztem és készségesen odatérdeltem, hogy viszonozzam az iménti szívességét imádott kedvesemnek.
A hímtag keményen és büszkén meredt fölfelé a szőrös ágyékból. Szép volt és napbarnított, mint a pasas minden porcikája. Nyilván ő is meztelenül szokott napozni vagy szoláriumba jár még a nyár közepén is. A dákó tövében lógó jókora herezsacskóban telten duzzadtak a golyók, arra várva, hogy valaki végre foglalkozni kezdjen velük. Nekem jutott a megtisztelő feladat ma délután...
- Jól van! No, lássuk azt a faszt...! - mondtam mosolyogva, bár közben elcsuklott a hangom az izgalomtól. Feltűnően megnyaltam ajkamat, s tenyerem végigsiklott a fekete szőrrel borított, vastag combokon, egyenesen a párzószerv irányába.
Két kézzel ragadtam meg a jó tizennyolc centi hosszú falloszt és húztam le végéről a bőrt, ameddig csak lehetett. Egy meleg, élő húsdarab simult a tenyerembe, büszkén duzzadva a vértől. A vöröslő makk feszes és száraz volt, nyilván megtörölte a fickó, mielőtt bejött volna. Tudtam, hogy ez nem marad így sokáig. Fölé hajoltam hát és kidugott nyelvemmel óvatosan megérintettem a pénisz csúcsát, majd lassan körbenyaltam gömbölyű végét, hogy jól lássa mit művelek. Egy lüktető, élő nyalóka meredezett előttem, s én nem haboztam megkóstolni legédesebb végét.
Vaku villant az orrom előtt, megörökítve a különleges pillanatot. Belekáprázott a szemem erős fényébe, ezért úgy döntöttem, szigorúan csak a hancúrlécre fogok koncentrálni, lesütött pillákkal. Az uram meg had fényképezzen, ha akar.
Számba vettem a fütyköst, óvatosan ráharapva a makkra felül, majd a karima alatt is. Tudom, hogy ezt a férfiak nagyon nem szeretik, de egyszerűen nem tudom kihagyni a lehetőséget, hogy finoman jelezzem, most ne ficánkolj pajtás. Mert könnyen beakadhat az éles fogacskák közé a férfitest legféltettebb része.
Róbert természetesen azonnal megdermedt, odakapva szabad kezével, mikor egészen a számba véve harmadszor is megharaptam a répáját. Makkja majdnem a torkomba csúszott, leszorítva nyelvemet és a szájpadlásomhoz nyomódott. Szopni kezdtem, szünet nélkül babusgatva a nyálamtól és az előváladékától gyorsan sikamlóssá váló kéjdárdáját. Bal kezem az árbócon, jobbom a combok közti heréken, amiket először csak simogattam és dörzsölgettem, majd óvatosan megkarmolásztam. A hűvös tapintású ivarszervek jól tűrték a mustrát, hát vékony ujjaimmal átfogtam őket a zacskó tövénél és elszorítottam kicsit. Aztán erősebben...
Hosszú perceken át nyelveztem és mogyoróztam a palit, teljesen elméllyülve a munkámban. S őszinte élvezetemre szolgált hallgatni a nyögéseit és fújtatását, időnként az alhasára rakott tenyérrel csillapítva önkéntelen mozgolódását. Végre én irányítottam a másikat és nem fordítva! Róbert elvileg nem vállal alávetett szerepet az erotikus játszadozások során. Szilvitől tudom, hogy nem szereti a nőkre bízni magát, de a jelen helyzetben nem tehetett mást, mint tűrte a genitáliáira kirótt édes büntetést.
Egy pillanatra még az is átfutott az agyamon, vajon milyen lenne ha én fenekelném el őt, visszaadva neki mindazt, amiben részem volt a korábbi alkalmakkor. Erre persze nincs semmi esélyem, tudom jól. Mégha ő megengedné is, én akkor sem tudnám bántani a szerelmemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:31
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2008. 06. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?