A+ A-

A bál

Juci elgondolkodva vizsgálgatta magát a tükörben, s mosolyogva állapította meg, hogy még mindig sok évet letagadhatna korából, a aprócska pánik, amelyet a negyedik X elérésekor érzett, semmivé foszlott, puha bőre még mindig hibátlan volt, melle nem ereszkedett meg, csupán arcán látszottak az apró mosoly-ráncok. Reggel meglepetésére egy báli meghívót hozott a postás, egy régi ismerős kérte elegáns levélke kíséretében, hogy legyen a párja a városka egyik legkellemesebb éttermében rendezett zártkörű mulatságon. A délelőttje azzal telt, hogy megfelelő báli ruhát keressen, választása végül egy csodálatos meggypiros estélyire esett, melynek rafinált szabása azonnal meghódította. Dekoltázsa kiemelte szép melleinek vonalát, a hosszú ruha oldalán pedig merész, már-már túl merész slicc húzódott fel, egészen a combja közepéig. A ruhát remekül egészítette ki a piros körömcipő és a hófehér harisnya, Juci csak akkor bizonytalanodott el, amikor az első lépésekkor a ruha hasítéka alól kivillant a combfix csipkéje.
Miért ne lehetnék én a bál legszexisebb nője. - gondolta magában, és nevetve dobta vissza az ágyra a fehér csipke tangát, s arra gondolt, vajon kísérője felfedezi e az apró kis trükköt. Lágy sminket rakott fel, egy két csepp Poison parfüm érte teste vonalait, prémes fehér kiskabátját a vállára terítette, és kifelé indult, mert meghallotta a ház elé kanyarodó autó zaját. A kapuban már ott várta a férfi, aki sok-sok évvel ezelőtt udvarolt is neki, de aztán az élet szele elsodorta őket egymástól, s azóta csak néha váltottak egy-egy levelet. Gábor elegáns szmokingban feszített, kezében egy szál hófehér rózsát szorongatott, és szemmel láthatóan zavarban volt. Egyik lábáról a másikra állt, szemét nem tudta levenni Juci gyönyörű vonalairól, és mire a nő megtette a néhány métert a kapuig, teljesen elolvadt. Gyönyörű vagy. – nyögte ki végre, és a nő szemébe nézve közelebb lépett, és óvatosan a ruha pántjára tűzte a rózsaszálat. – Azt hiszem, ez itt jól mutat, bár a szépséged elhomályosítja a virág szépségét. Juci elmosolyodott, és lágyan arcon csókolta, majd a kocsihoz lépett. Gábor lassan, óvatosan vezette az elegáns sportkocsit, s közben az elmúlt évekről beszélt, a külföldi munkákról, élményeiről, életéről. Ahogy zavara feloldódott, Juci úgy vette egyre inkább észre, hogy milyen kellemes és szellemes beszélgetőtárs. És még jó pasi is. – gondolta mosolyogva. – Vajon több lesz egy kalandos éjszakánál?
Az autó az étterem elé kanyarodott, a langyos estében már szállingóztak befelé a vendégek, a szépen feldíszített teremben pedig kellemes bárzenét játszott egy zenekar. Gábor Mojitót és Sex On The Beach koktélt rendelt, és kisfiúsan nevetett a nő koktéljának nevén, majd táncra kérte Jucit. Hamarosan emelkedett hangulatban ropták, a férfi jó táncpartnernek bizonyult, magabiztosan vezetett, legyen szó akár tüzes rumbáról vagy érzéki tangóról. Az este igen kellemesen telt, a finom vacsora után a zenekar lágyabb melódiákat kezdett játszani, a párok egymáshoz simulva ringatóztak. Juci és Gábor a táncparkett közepén fonódtak össze, a nőt szinte elvarázsolta a hangulat, Gábor parfümjének lágy illata, a zene, és a férfi személyisége. Gábor hirtelen a szemébe nézett, arcán huncut mosoly játszott, és a nőt kézen fogva megindult egy kisebb terem felé. Belestek az ajtón, a különterem most üresen állt, így Gábor beosont, és maga után húzta Jucit. A kellemes félhomályban ajka a nőét kereste, csókja lágy volt, és nem követelődző, miközben karja erősen tartotta Juci derekát. A nő háta a falhoz simult, egyik combjával átfonta a férfi lábát, keze pedig a férfi tarkóját simogatta, és egyre követelődzőbben csókolt.
Hirtelen abbahagyta, a férfi szemébe mélyesztette kék szemét, és szinte parancsolóan szólt. – Szeretkezz velem! Gábor keze a combjára tévedt, majd felfelé haladva elérte a harisnya csipkés végét, a meztelen, puha bőr érintése kellemes bizsergést csalt elő ágyékából. A férfi hűs tenyere elérte a bikini-vonalat, és hirtelen kikerekedett a szeme. Folytasd! – sóhajtotta Juci, és csókra tartotta kecses nyakát, miközben keze a férfi derekát fonta át. Gábor elért a nő ágyékához, kéjesen simogatta meg a piciny pihéket a szeméremtest felett, majd simogatni kezdte a csiklót. Juci már az előjáték alatt pihegve vonaglott, keze a férfi sliccét nyitotta meg sietve, és a hatalmas, már ágaskodó hímvesszőt a markába fogta. Gábor hátrahajtott fejjel sóhajtott, majd a nő combja alá nyúlt, megemelte, és a már lucskos pinájába mélyesztette falloszát. A hely varázsa, a férfi hihetetlen gyengédsége, az érzéki szexualitás és a tomboló vágy hatására Juci perceken belül elélvezett, ajkát beharapva próbálta öröme hangfoszlányait magában tartani, majd remegve csókolta a férfi szemét, száját. Gábor is közel volt már a csúcshoz, a pinából kicsusszanó farkát Juci ügyesen fogta marokra, majd elé térdelt, és a nyelvével körbesimogatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:29
10 Pont!
#6 listike 2014. 10. 9. csütörtök 19:22
Jó.
#5 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:02
Jó a történet.
#4 papi 2013. 08. 9. péntek 05:42
Nem rossz
#3 v-ir-a 2012. 02. 4. szombat 23:12
álomszerű az egész, de ez nem von le semmit az értékéből...nekem bejön ez a nyálas, happy end-s sztori smile
#2 Lali 2008. 11. 10. hétfő 11:43
Nagyon kellemes történet!
#1 Törté-Net 2008. 04. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?