A+ A-

Szenvedélyes délelőtt

Verőfényes délelőtt volt. Csak ültem és néztelek. Szerettelek nézni, hisz oly gyönyörű voltál. Válladra omló göndör hajfürtjeid mindig elkápráztattak. Imádtam a bőröd különleges illatát. Nem, nem a parfümödét, a bőrödét! Szinte csüngtem rajtad mindig. Ebben az idilli pillanatban még szebbnek láttalak. Te valahogy megérezted ezt és leültél mellém. Megfogtad a kezem, és mélyen a szemembe néztél. Nekem ennyi elég volt. Nem kellett, hogy azt mond, hogy szeretsz, nem kellett hogy ajándékokkal halmozz el. Ezek a dolgok mind mind semmik voltak pillantásodhoz képest. Csak az számított, hogy képes voltál így nézni rám. Barna szemeid égi tüneményként hatottak. Megcsókoltál. Ajkad mézédes volt, mint mindig. Nyelveink őrült táncot jártak. E szenvedély örökre összekötött bennünket, éreztem, még ha akarnék se tudnék ettől elszakadni. Észrevétlenül elengedted a kezem, s derekamra csúsztattad. A külvilág megszűnt létezni, csak te voltál és én. Kezed lágyan simogatott, s te nem tudtad, hogy mennyit is jelent ez nekem. Szememben te voltál a világ, te voltál azaz ember akire mindig is vágytam. Azt hiszem ez az érzés kölcsönös volt, hisz szemed megmondta, hogy istennőként tekintettél rám.
Eközben a kezed lejjebb csúszott, s a fenekemet érintette. Gyengéd voltál és érzéki. Csókunk egyre kevesebb volt, s éreztem, hogy mindkettőnkben feltámadnak az ösztönök. Az ágyban is tökéletes párost alkottunk, szexuális életünket bármelyik pár megirigyelhette volna.
Én sem tétlenkedtem tovább, kezem lassan a sliccedhez csúszott. Meglehetősen tetszett ez neked, így hát lehúztam a cipzárt, s finoman férfiasságodhoz hozzáérve kényeztettelek tovább. A te kezed a fenekemről a nadrágomba vándorolt, s gyengéden simogattad a vénuszdombomat. Nagyon kezdtem már beindulni, de te sem éreztél másképp. A szenvedély nagyobb méreteket öltött, s hirtelen vetkőztetni kezdtük egymást. A díványon is már számtalanszor megtörtént, nem éreztük magunkat feszélyezve.
Pillanatok alatt mindkettőnkön csak fehérnemű maradt. Így még vonzóbb voltál, tested messze nem volt tökéletes, de nekem így volt a legszebb. Szemed ismét mindent elárult, kebleim, mint mindig őszinte csodálattal töltöttek el. Csókolgatni kezdted őket, majd feljebb csúsztál, s nyakamat kényeztetted. Pontosan tudtad, hogy mennyire szeretem, ezt egyre nedvesebb nemi szervem és halk nyögéseim jelezték. Óvatosan az alsóneműdbe nyúltam és éreztem kemény férfiasságod. A nyakamról a nyelved átvándorolt a melleimen át a hasamra. Itt végig puszilgattál, közben kezeddel a fehérneműmbe nyúltál, érzékien s óvatosan ujjazni kezdtél. Nyögéseim egyre hangosabbak lettek, s ezen felbátorodva lehúztad a tangámnat, és szájjal kezdtél kényeztetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:46
Nemrossz.
#5 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:26
Rövid.
#4 A57L 2014. 10. 8. szerda 06:44
Nekem nem tetszik.
#3 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:04
Egész jó
#2 genius33 2013. 02. 23. szombat 12:17
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2008. 04. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?